Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyema.....

Én a banditba áprilisba vettem az akkut, hogy az évadnyitót le tudjam vezetni - és most ugyan annyi az ára az akkunak.
(6300ft)
a középső támasz akadályozna
Nem kell leszedned az oldaláról a "szürke" kis idomokat. Nekem úgy a legegyszerűbb,hogy leveszem sztenderről a motort és nekitámasztom valaminek,majd leszedem az akksinál a kis tároló rekeszt,aztán alúlról csinálom,felülről pedig nézem.
Innen vett már valaki valamit ?

http://robogoalkatresz.boltane...

itt ennyi, máshol meg a 4-5xesére jön ki a szett, de nem is lehet így kapni
Mióta kifestettem a betűket és felkerült a dekli, azóta 2x is előfordult, hogy egy csattanás után rúgás közben "leesett" a kar Utána meg mintha semmi nem lenne, működik rendesen ....
Lekaptam ... a képen jobb oldalt látható fogazott korongnak az egyik foga kopottabbnak tűnik mint a többi , de azon kívül semmi szemre rendellenes.
Ezt kellene cserélni ? vagy valami elcsúszhatott a deklin belül ?
16 rongy egy 50-es motor akkuért? 2 év múlva meg ha meghal akkor meg a sírás, hogy kár volt kibaszni érte ennyit. Nekem a burgman-ba a bannert 1,5 év múlva regenerálni kellett pedig hetente rátöltöttem és normálisan bántam vele. Mostmár úgy vagyok vele, hogy inkább vegyél 2x akksit, mint egyszer drágát... Persze mindenki tegyen belátása szerint.
Ditech-hez keres akkut. Nincs berúgókar. Na jó éjt Mindenkinek, mert az egész napos ügyeletes tanácsadás kimerítő.....
Ebbe a ditechbe k nehéz gyertyát cserélni! teljesen alá kell feküdni!
Ha oldalt kibontom azokat a szerelőnyílásokat(szürke) könnyebb lenne?
A DRZ-m be van 7ah-s. Felesleges. Inkább vegyél egy 4-5 rongyos akkut és pá. Nem kell túlcifrázni. Úgyis van berugókar is a világon.
Igazán nincs mit.
Megtettem.Kinyitottam a do not opent, és kb-1-1 ml-t csepegtettem bele, mivel korábban elég nagy árammal töltöttem. Igy nedvesnek láttam a cellákat, megnyugtattam magam, feltettem conrádra, aztán hagyom reggelig. visszazárom, ne párologjon aztán pár nap múlva mérek egy nyugalmi feszkót.
KÖszi a segitséget.
Akkor szedd ki a dugókat és nézd meg közelebbről a cellákat. Előre mondom, hogy nem kell hogy álljon bennük a lé! Nehogy felöntsd nyakig mint az egyik srác! Szerencsétlen akkuból úgy öntöttem ki a felesleges cuccot. Ha zseblámpával belenézel, akkor annyit kell látnod hogy a lemezek között lévő fehér szigetelő rétegek éppen csak nedvesek. Ha rátöltesz, akkor csakis desztvízzel és csak nagyon keveset. Akkutól és állapottól függően 1-10 ml / cella. Ezután tedd fel töltőre hogy elkeverdjen a sav és a víz. Ellenkező esetben a víz a hidegben megfagy és az akkunak kampec. Ha túltöltöd, akkor naponta le fog merülni magától, ez sem tesz jót neki. Ezért mondtam, hogyha működik az akku és nincs benne tapasztalatod, inkább hagyd. Több kárt okozhatsz mint hasznot...
Csak mivel akkor indul a szezon, lehet rátesznek egy pár százalékot az árra, mert a motoros egy olyan állatfajta, hogy inkább nem eszik, de a moci induljon kikeletkor...:)))
a moci áprilisban lesz 5 éves, ha akkor tették bele amikor vettem, akkor is már öt éves.. Igaz, egyszer csontig lemeritettem, aztán feltettem kocsitöltőre /mert nem volt más/ biztos nem használt neki. Szóval lehet, hogy párolgott belőle. Valami tűvel vegyem ki a tetejét /sort/ és nézzek rá? Mióta megvan a "Conradom" azóta pár naponta ráakasztom, kicsit tölt rajta. Igaz nyugalmi feszt nem mértem rajta, de lehet megteszem.
Ez is ku...a jó, de rohadt drága. Ha télen nem használod a motort és rám hallgatsz, akkor tavasszal veszed meg. Addig sem pihen a motorban feleslegesen. Ugyanis az akku az állástól ugyanúgy tönkremehet.
Az első kérdés az passz. Megpróbálnám a gyári méretű fúvókával. Ha nem megy, akkor lehet felfelé (vagy lefelé is) indulni. A második: Igen ez egy AGM akku. Tehát árammal töltött, felitatott elektrolitú akkumulátor. Viszont gondozásmentes is. Amennyiben nem töltöd túl, akkor nem párolog számottevően a víz belőle. A garancia időn belül nem töltenék bele semmit.
Pont ezt akartam kihozni belőle, hogy a csepptöltés vajon hány mA-t jelent neki. Mert biztos vagyok benne, hogy nem megy le 10 mA környékére, márpedig ha ezt rajtahagynád tavaszig a 4 AH akksin, az szépen ki is száradna.
én eddig úgy vagyok hogy ezt veszem meg!
vélemény?
http://www.prpkft.hu/motor-akk...
Kinter két kérdés, ha épp ráérsz: polini70+zx+ 17,5 Dellortohoz mekkora főfúvit tennél? 100-as van most benne, de indul szivató nélkül, ha nincs nagy hideg, illetve:
Yuasa YTX12-BS akkum van a stromomban. ha jól értelmeztem, akkor ez savas, vagyis után kell tölteni a desztvizet benne töltés után?
Odaadtak a csomagtartót ezért? De hol hallgatod? Parkolóban? Garázsban? Ha fizetnének sem raknám bele. Ez csak az én véleményem ne sértődj meg érte.
Az SR-em akksija 4Ah-s, ehhez használom.
Elvileg ezeket max 400 mA -rel lehet tölteni.
Mivel nekem nem csontra lemerült volt az akksi, ezért mikor rátettem, kb 250-300 mA-rel töltött , és késöbb leszabályzott csepptöltésre.
Egész télen nem lesz ráakasztva ( most sincs ) a töltő, nem adok neki csepptöltést. Az akku most a szuterinban pihen ( kb16-17C ), havonta egyszer rányomom töltőre.
Erről is szó volt,pont én kínoztam itt Mindenkit! :)
Én ennél maradtam!
http://www.akkumulatoroutlet.h...
köszi!:)
egyébként én egyátalán nem értek hozzá..
rakhatok bele nagyobbat is mint 4 Ah ?
pl 5-6 is ha belefér?
Ha visszaolvasnál (amit egyértelműen nem tettél meg), pont most tárgyaltuk ki. A spirálcellás TOPIN-t ajánlom.
Üdv!

aprilia sr 50 ditech hez vennék akumlátort mit ajánlotok?
én ezt nézem ki magamnak:

http://robogoalkatresz.odormot...
Hát éjszakára leáramtalanítom és nem is merül olyan hamar ha rendszeresen használom (egy nap 2-3 órát) akkor 1 hétig bírja