Így az egyszerűbb - akinek van vizuális hallása, azt el tudja képzelni:-)))
Kécó ügyben meg privátban van válasz.....de szerintem Adony rohadt messze van Sr-rel:-)))
De az oldalon - jó hogy mondod - mert a kiírt ár már lejött majd 2 milkával.....vagyis jelenleg csak olyan 5,5-6 környéke
Igazad van, de odaírtam hogy +munkadíj. Azt hogy kivel rakatja össze és mennyiből, vagy magának rakja össze, már nem az én dolgom. Én már nem csinálok ilyet, így nem tudhatom ha esetleg csökkentek vagy emelkedtek az árak. Természetesen mikor én csináltam ilyeneket, akkor minden bele volt számolva, az utolsó csőbilincsig.....
Hello! Bocsi a furcsa kérdésért, de létezhet 98-as évjáratú, fekvőhengeres SR 50? Mert az enyém állítólag 98-as, Minarelli blokkos, két csíklámpás, de akárhol keresnék hozzá alkatrészt, nincs ez a kategória. Ja, és vízhűtéses. Köszönöm
Hát én passzolom, de mintha úgy emlékeznék, hogy írtad anno kell valami gépmunka is az átalakításhoz
Mivel a srác azt kérdezte, hogy kompletten mennyi, nehogy annyi jöjjön át neki, hogy csak összevásárolja és felakasztja rá a dolgokat.
Bocs, ha én néztem be valamit ...
Hát Zolikám ..... kész hangutánzó művészek lettetek a maxmanussal :
"Önindítózok hütyütyühütyütyühütyütyühütyütyü elkezd járni a motór zzzzzzzzzzzzzzzzz hütyütyühütyütyühütyütyühütyütyü aztán semmi mert az akksin érződik hogy elég neki!"
BD :
"majd nagy HŐŐŐŐŐŐŐŐ-vel elkezd fulladni."
Király a ház hirdetésed .... szóval milyen támogatást tudnál adni, ha megveszem
Elég hamar be szokott szarni a ditech a javítás után. Ráadásul rohadt sokba van. Főleg ha olyan emberek 'javítják', akiknek halvány lila gőzük sincs hozzá. Azt is megsúgom, hogy az országban jó ha van 3-4 olyan ember, akire rábíznék egy ditechet....
Rakd a kepfeltoltes.hu ra és linket másold ide.Lenne egy kérdésem 70 ügyben.alu 1 gyűrűs dugóval vagy vas 2 gyűrűssel?Mert mindkettöhöz azt irják a legjobb választás .(persze nekik mindegy csak vedd meg)
"Gyakran megfeledkezve arról az apró kis tényről, az olasz sem feltétlen hülye, ami jó azt nem adja el olcsón csak azért hogy a magyar/román/ukrán robogóneppenek jó legyen (...)
Az SR Di-Tech kellő odafigyeléssel és jó állapotban egy hű és megbízható társ, ellenkező esetben maga az ördög is lehet akár aki rendszeresen kilapítja az egyszeri robogós bukszáját ellenben boldogítja a robogó alkatrész-kereskedőket :-)"
jó a szöveg ...