Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémnek igy néz ki a felfogatás környéke.
Köszi neked is,ezekböl a képekböl már csak kitudom találni egyáltalán fel tudnám-e tenni.
Ha igen akkor majd keresek bontottba vagy lehet hogy csinálok egy olyan hátsokerekest mind a speed motorokhoz amit használnak.
Ha kell valamit szerelni arra feltudom állitani,máskor meg jo az oldalsztender.
Köszi,ez tényleg nem baráti ár.
Ha fel is tudnám rakni,hogy ennyi pénzt nem adok érte az tuti.
Köszi a képeket este megszakértem öket és összehasonlitom az én képeimmel.
Ez barátibb, bár nem sokkal
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Beszarok ... így külön tetszik.
Már indultam volna még 2 okosságért, hogy az "ili" felső részéből olasz zászló legyen ..... de előtte azért tegyük fel, nézzük meg.
A helyén meg nem tetszik
Lehet kapni javítókonzolos középsztendert,viszont az ára nem igazán baráti.
http://www.egumotors.hu/435-fu...
Blue!
Nyugtass meg,hogy a moci alatt az a darab matrac nem a légszűrőben kapott helyet.
Jelenleg ennyire jutottam

Ami netán nem látszik.....
Nekem van alul 2-2 lyuk (környúlvány)

A hátsóba egy hosszú csavar van (kb. 8-10-es méret) és a szélessége kb. 8cm

Kicsit előrébb (kb 2-3cm-re) van két kisebb "nyúlvány"....abba 6-os tengely fér bele, és szélesebb is.

Nekem a hátsóba van a sztender......

Az oldalsztender meg az idomok alatt a vázon....ott volt is egy furat (az akkutól nem messze)
Alul hiányos volt és 2golyó el volt törve
Holnap megpróbálom
Blue_devil
Le fényképeznéd nekem majd a blokk alját,hogy a középsö sztender melyik csavarokkal
és hogy van odafogatva a blokkhoz.
Azért kéne mert az enyémen nincs sztender és addig nemis akarok vadászni a neten amig nem tudom hogy van odacsavarozva.
Nekem a blokk alján ki van törve egy darab és lehethogy nem is tudnám feltenni rá.
Az enyém vizes de szerintem alul egyforma a két blokk.
Én is inkább szétszedem-összerakom mind a tv-t nézzem.
Azért is vettem meg,hogy télre legyen mit csinálgatnom,ne a számitogép elött üljek. :)

Milyen állapotban volt a kormány csapágyad,mi a véleményed szétszedjem még azt is?
Általában a gyerek után és a meló előtt tudok bármit csinálni:-))
GYerek 7:30-kor már a bölcsibe landol, nekem meg vagy 13:00-kor kell indulnom melózni, vagy ha éjszakás vagyok, akkor 15:00-ra kell itthon lennem a gyerköcért....

Szóval egy héten van több nap is mikor van 4-5 óra NAGY KÉRDŐJEL....így legalább hasznosan töltöm el, és nem szappanoperát nézek, vagy teleshopot:-))) hiszen délelőttönként nincs műsor se....

Asszony gépét még vagy 2-3 hétig bütyköltem, ezt viszont (hogy már tudom mit, hol, mi tart) órák alatt meg lehet csinálni.
szia!nekem van ha érdekel.
Ez igen,látom te is nagyon ráérsz
Még az elsö telokat szedtem ki,azokat raktam rendbe.
Kimostam szegényt a koszbol.
Jobban nem is terveztem szétszedni,bár még az elsö villán gondolkozom hamár igy szétkaptam meg kéne néznek a kormánycsapágyakat is.Kipucolni,kimosni és friss zsirral összerakni.
Hátsokerék anyát kellene valahogy majd leimátkozni,hogy a féket is rendbe tudjam tenni.
Aztán mehet az összepakolás.
Nincsen sajnos, már nem foglalkozom motorokkal.
Este küldök képeket, akkor érek haza.
Sorban válaszolnék:-))
1., Nem tudom, mert asszony mocijának a váza is más....
2., úgy bizony csavarral:-))) de nem visszatekertem, hanem betettem - mivel nem volt benne
3., a légszűrőbe egyszerűbb benyomni a tömlőt, mint a karbira feltenni, és bűvészedni egy rohadt nagy manccsal.....
4., a berugót már lecseréltem a yamaha karjára - mivel a 45-ös lábamnak kicsi ez a gyári szar...... Az kihajtós, így sokkal jobb nekem

üres fekvő minarelli tárcsás blokkod van?
SZiasztok!
Hajdú biharba keresek fekvő vizes tárcsás minarelli
üres blokkot.
Akinek van irjon!
Mintha hiányozna abból a kereszttartóból
Hogy a fenébe maradt a helyén a légszűrőház hátsó része a helyén ?
Gondolom a csavar miatt amit visszatekertél
Én a hátsó részét szoktam kivenni és az eleje marad fönt, hogy ne kelljen a csövet kiszedni

Nem cseléled el a berugódat egy krómos behajthatósra
Ugyan már:-))))

A saját SR.....
Pedig csak átnéztem mit kell cserélni:-)))
Elég ez ... én még kétségbe is lennék esve