Köszi neked is,ezekböl a képekböl már csak kitudom találni egyáltalán fel tudnám-e tenni.
Ha igen akkor majd keresek bontottba vagy lehet hogy csinálok egy olyan hátsokerekest mind a speed motorokhoz amit használnak.
Ha kell valamit szerelni arra feltudom állitani,máskor meg jo az oldalsztender.
Beszarok ... így külön tetszik.
Már indultam volna még 2 okosságért, hogy az "ili" felső részéből olasz zászló legyen ..... de előtte azért tegyük fel, nézzük meg.
A helyén meg nem tetszik
Blue_devil
Le fényképeznéd nekem majd a blokk alját,hogy a középsö sztender melyik csavarokkal
és hogy van odafogatva a blokkhoz.
Azért kéne mert az enyémen nincs sztender és addig nemis akarok vadászni a neten amig nem tudom hogy van odacsavarozva.
Nekem a blokk alján ki van törve egy darab és lehethogy nem is tudnám feltenni rá.
Az enyém vizes de szerintem alul egyforma a két blokk.
Általában a gyerek után és a meló előtt tudok bármit csinálni:-))
GYerek 7:30-kor már a bölcsibe landol, nekem meg vagy 13:00-kor kell indulnom melózni, vagy ha éjszakás vagyok, akkor 15:00-ra kell itthon lennem a gyerköcért....
Szóval egy héten van több nap is mikor van 4-5 óra NAGY KÉRDŐJEL....így legalább hasznosan töltöm el, és nem szappanoperát nézek, vagy teleshopot:-))) hiszen délelőttönként nincs műsor se....
Asszony gépét még vagy 2-3 hétig bütyköltem, ezt viszont (hogy már tudom mit, hol, mi tart) órák alatt meg lehet csinálni.
Még az elsö telokat szedtem ki,azokat raktam rendbe.
Kimostam szegényt a koszbol.
Jobban nem is terveztem szétszedni,bár még az elsö villán gondolkozom hamár igy szétkaptam meg kéne néznek a kormánycsapágyakat is.Kipucolni,kimosni és friss zsirral összerakni.
Hátsokerék anyát kellene valahogy majd leimátkozni,hogy a féket is rendbe tudjam tenni.
Aztán mehet az összepakolás.
Sorban válaszolnék:-))
1., Nem tudom, mert asszony mocijának a váza is más....
2., úgy bizony csavarral:-))) de nem visszatekertem, hanem betettem - mivel nem volt benne
3., a légszűrőbe egyszerűbb benyomni a tömlőt, mint a karbira feltenni, és bűvészedni egy rohadt nagy manccsal.....
4., a berugót már lecseréltem a yamaha karjára - mivel a 45-ös lábamnak kicsi ez a gyári szar...... Az kihajtós, így sokkal jobb nekem
Mintha hiányozna abból a kereszttartóból
Hogy a fenébe maradt a helyén a légszűrőház hátsó része a helyén ?
Gondolom a csavar miatt amit visszatekertél
Én a hátsó részét szoktam kivenni és az eleje marad fönt, hogy ne kelljen a csövet kiszedni
Nem cseléled el a berugódat egy krómos behajthatósra
Ha igen akkor majd keresek bontottba vagy lehet hogy csinálok egy olyan hátsokerekest mind a speed motorokhoz amit használnak.
Ha kell valamit szerelni arra feltudom állitani,máskor meg jo az oldalsztender.
Ha fel is tudnám rakni,hogy ennyi pénzt nem adok érte az tuti.
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Már indultam volna még 2 okosságért, hogy az "ili" felső részéből olasz zászló legyen ..... de előtte azért tegyük fel, nézzük meg.
A helyén meg nem tetszik
http://www.egumotors.hu/435-fu...
Nyugtass meg,hogy a moci alatt az a darab matrac nem a légszűrőben kapott helyet.
Ami netán nem látszik.....
Nekem van alul 2-2 lyuk (környúlvány)
A hátsóba egy hosszú csavar van (kb. 8-10-es méret) és a szélessége kb. 8cm
Kicsit előrébb (kb 2-3cm-re) van két kisebb "nyúlvány"....abba 6-os tengely fér bele, és szélesebb is.
Nekem a hátsóba van a sztender......
Az oldalsztender meg az idomok alatt a vázon....ott volt is egy furat (az akkutól nem messze)
Le fényképeznéd nekem majd a blokk alját,hogy a középsö sztender melyik csavarokkal
és hogy van odafogatva a blokkhoz.
Azért kéne mert az enyémen nincs sztender és addig nemis akarok vadászni a neten amig nem tudom hogy van odacsavarozva.
Nekem a blokk alján ki van törve egy darab és lehethogy nem is tudnám feltenni rá.
Az enyém vizes de szerintem alul egyforma a két blokk.
Azért is vettem meg,hogy télre legyen mit csinálgatnom,ne a számitogép elött üljek. :)
Milyen állapotban volt a kormány csapágyad,mi a véleményed szétszedjem még azt is?
GYerek 7:30-kor már a bölcsibe landol, nekem meg vagy 13:00-kor kell indulnom melózni, vagy ha éjszakás vagyok, akkor 15:00-ra kell itthon lennem a gyerköcért....
Szóval egy héten van több nap is mikor van 4-5 óra NAGY KÉRDŐJEL....így legalább hasznosan töltöm el, és nem szappanoperát nézek, vagy teleshopot:-))) hiszen délelőttönként nincs műsor se....
Asszony gépét még vagy 2-3 hétig bütyköltem, ezt viszont (hogy már tudom mit, hol, mi tart) órák alatt meg lehet csinálni.
Kimostam szegényt a koszbol.
Jobban nem is terveztem szétszedni,bár még az elsö villán gondolkozom hamár igy szétkaptam meg kéne néznek a kormánycsapágyakat is.Kipucolni,kimosni és friss zsirral összerakni.
Hátsokerék anyát kellene valahogy majd leimátkozni,hogy a féket is rendbe tudjam tenni.
Aztán mehet az összepakolás.
1., Nem tudom, mert asszony mocijának a váza is más....
2., úgy bizony csavarral:-))) de nem visszatekertem, hanem betettem - mivel nem volt benne
3., a légszűrőbe egyszerűbb benyomni a tömlőt, mint a karbira feltenni, és bűvészedni egy rohadt nagy manccsal.....
4., a berugót már lecseréltem a yamaha karjára - mivel a 45-ös lábamnak kicsi ez a gyári szar...... Az kihajtós, így sokkal jobb nekem
Hajdú biharba keresek fekvő vizes tárcsás minarelli
üres blokkot.
Akinek van irjon!
Hogy a fenébe maradt a helyén a légszűrőház hátsó része a helyén ?
Gondolom a csavar miatt amit visszatekertél
Én a hátsó részét szoktam kivenni és az eleje marad fönt, hogy ne kelljen a csövet kiszedni
Nem cseléled el a berugódat egy krómos behajthatósra
A saját SR.....
Pedig csak átnéztem mit kell cserélni:-)))