Az SR-rel is megtetted ... meg én is, pedig nem hittem volna
Habár az már tényleg elég foteles .... annyira rákényszerít az előre tett lábra, hogy lehet menni sem tudnék vele egy egészségeset
Nem kell oda 2 misi.
Habár ismerek olyat, akik éveket spóroltak rá .... aztán meg duzzogtak, hogy nem jött annyi pénz amennyire számítottak.
Felmentek átöltözni, de vitték a kosarat is . Mikor lejöttek, akkor lerítt a fejükről .... ment a rongyrázás. Az Ország legjobb ceremónia mestere, meg a babám fasza.
Lehet azt úgy is, hogy a családokkal konszolidált kaja ... sörsátras/sütögetős/táncos hepaj a barátokkal/ismerősökkel.
Anno mondtam neki, ha mindenáron akar hacacárét, vesz fel valami fehér ruhát, rendelek valahonnan kaját, lefényképezem, tépek virágot a kertből, este bebaszunk, táncolhatunk is, megvan pici pénzből.
Nem díjazta az ötletet.
De a viccet félretéve, nagyon sokallom egy lakodalomért a 1,5-2 millás kiadást és dolgozz rajta egy fél évet. Soha nem tenném.
Arra emlékszem, hogy elváltál, csak abban nem voltam biztos, hogy van-e családod. Ezek szerint nincs. Nem kell ott újra nősülni... Én se vagyok házas... Lófaszt. Elvagyunk papír nélkül is. Mondtam az asszonynak lett egy fiunk nem elég erős kapocs? Minek papírozni? Meg aztán dobjak ki 2 millát 1 napért? Az asszonynak másik személyi meg minden szar? Hülyék ezek?
Hú levezettem már a történetet, miután megvettem az SR-t.
Mégegyszer nem írom le 30vagyok, de az is kint volt sokáig ....
Egyszerű : Öreg vagyok hozzá és nem utolsó sorban nem szavazok még 1x annyi bizalmat, hogy nősüljek
Nekem is van itthon pár alkatrész. 2 szíj, 2 variátor, 2 kuplung, 3 harang, görgőkészletek, főtengely, olajpumpa, membránház... Pici pézé jött minden. Elfér a polcon.
Csak lett karácsonyra egy DRZ. S-es gyengébb változat, utcai. Ez tudja a 90-100-as utazót és elmegy egy két helyen. Van egy két az adatlapomon. Viszont a burgonyát eladom. Már meghirdettem. Marad a kis aprilia rally tescoba és a DRZ.
Teljesen egyet értek veled amit oda terveztek valoszinü jobb is.
Én anno a TS MZ-be a fillérekért kaphato szimeringet raktam egyszer megcsináltam és sosem lett vele gond (igaz porvédö gumi volt rajt).
Az ETZ-t mikor ujitottam megvetették velem a drága(majd 2000ft volt a kettö) szimeringet és azzal sem volt gondom sosem.
Most beleraktam az SR-be ezt az olcsot majd kiderül meddig birja.
A gyári alkatrész teljesen külön világ, ott az ár sokszor egyáltalán nem függ össze a termékkel, teljesen elrugaszkodott ár is lehet.
Az utángyártott alkatrészek ára már jobban tükrözi a valóságot.
És megint beszélünk egy szimeringről, ami lehet akár lánckerék szimering is, amit méret alapján lehet, hogy lehet kapni fillérekért.
De a teleszkóp szimering az más...
Kompresszor az már van.
Néztem a neten de van 1/2 meg 3/4 de fogalmam sincs az mi meg azért kérdezem
melyik fajta amit tiis ajánlotok.Nehogy az elsö csavarnál szétessen.
A crova szár elhajtáson már énis tul vagyok csak ugye én nem tudok elmenni a gumishoz mert teljesen darabokban van a gép.
Ez való igaz - némileg. Csavarokban bizonyára, hiszen azért tény, hogy a legtöbb helyen az alapok vannak. Idomcsavart (amolyan lemezcsavart) még Én se láttam - de ez nem jelenti, hogy nincs:-)
Szimering?
Saját tapasztalat, hogy a gyári szimering kevesebbet bírt a GS500-nál mint a sima NONAME.......és ott az ár brutális volt. Gyári darabja 7500ft, a noname meg 400ft.....igaz ez 2005-ben volt.
Kb 30.000:-)))
Hiszen kell egy kompresszor is hozzá:-)))
Én eltörtem a krovát:-)) Utána mentem a gumishoz:-)))
Ellenben a moci is erős - Én meg rohadtul:-)))) hiszen a krova feje lecsavarodott - és még csőtoldást sem használtam, csak a pici mancsom:-))))
De tényleg! Ha bárki tud ilyen anyáról, vagy akár tud csinálni, mert van eszterga gép, menetvágó....akkor rikkantson.
Inkább vennék már most pár darabot.....
Sajnos ez nem ilyen egyszerű...
Lehet venni bizonyos csavarokat csavarboltban, de sajnos vannak amiket nem.
A szimering esetében pedig nem mindegy hogy szimeringet, vagy teleszkóp szimeringet keresel, mert az egyik forgó alkatrészek tömítésére szolgál, a másik meg csúszó, ezért más a kialakítása.
Pl. teleszkóp szimering is létezik ugyan olyan méretekkel, de teljesen más az ára és a cikkszáma, de pl. az egyik fordított teleszkópba való, a másik meg nem.
Ez jo kérdés,lehet hogy engem is érdekel majd az anya.
Még kell szereznem légkulcsot mert az nélkül ketten sem birtuk meglazitani az enyémet.
Pedig valahogy le kell imádkoznom mert fékpofákat kell cserélnem.
Viszont a Sr-nek, rallly-nek kis robogóknak nincs párja, ha csak pár km-tert kell menni. Van csomagtér, kis helyen elfér stb...
Most remélem ezzel a kombóval el leszek sokáig. (rallly+drz)
No jogsi no motor.
Eszembe se jutott csak mikor elindult a vezérhangya.
Habár az már tényleg elég foteles .... annyira rákényszerít az előre tett lábra, hogy lehet menni sem tudnék vele egy egészségeset
3.
No para, csak nem offolnék vele tovább
A burgonyát nem tudnám elképzelni hogy rászánnám magam.
Ruha, virágok, fotós, torta, helyszín, zenész...
Ezeket nem takarja fél milla, és még senki nem evett nem ivott semmit.
Akkor neked nem lett családod? Meddig voltatok együtt ha nem vagyok indiszkrét? Persze nem muszáj válaszolnod, ha nem akarsz.
Habár ismerek olyat, akik éveket spóroltak rá .... aztán meg duzzogtak, hogy nem jött annyi pénz amennyire számítottak.
Felmentek átöltözni, de vitték a kosarat is . Mikor lejöttek, akkor lerítt a fejükről .... ment a rongyrázás. Az Ország legjobb ceremónia mestere, meg a babám fasza.
Lehet azt úgy is, hogy a családokkal konszolidált kaja ... sörsátras/sütögetős/táncos hepaj a barátokkal/ismerősökkel.
Nem díjazta az ötletet.
De a viccet félretéve, nagyon sokallom egy lakodalomért a 1,5-2 millás kiadást és dolgozz rajta egy fél évet. Soha nem tenném.
Mégegyszer nem írom le 30vagyok, de az is kint volt sokáig ....
Egyszerű : Öreg vagyok hozzá és nem utolsó sorban nem szavazok még 1x annyi bizalmat, hogy nősüljek
Én anno a TS MZ-be a fillérekért kaphato szimeringet raktam egyszer megcsináltam és sosem lett vele gond (igaz porvédö gumi volt rajt).
Az ETZ-t mikor ujitottam megvetették velem a drága(majd 2000ft volt a kettö) szimeringet és azzal sem volt gondom sosem.
Most beleraktam az SR-be ezt az olcsot majd kiderül meddig birja.
Az utángyártott alkatrészek ára már jobban tükrözi a valóságot.
És megint beszélünk egy szimeringről, ami lehet akár lánckerék szimering is, amit méret alapján lehet, hogy lehet kapni fillérekért.
De a teleszkóp szimering az más...
és lehet, hogy a 4. csak nem látszik a képen
http://youtu.be/Z56zPMTRdnI
Néztem a neten de van 1/2 meg 3/4 de fogalmam sincs az mi meg azért kérdezem
melyik fajta amit tiis ajánlotok.Nehogy az elsö csavarnál szétessen.
A crova szár elhajtáson már énis tul vagyok csak ugye én nem tudok elmenni a gumishoz mert teljesen darabokban van a gép.
Ez való igaz - némileg. Csavarokban bizonyára, hiszen azért tény, hogy a legtöbb helyen az alapok vannak. Idomcsavart (amolyan lemezcsavart) még Én se láttam - de ez nem jelenti, hogy nincs:-)
Szimering?
Saját tapasztalat, hogy a gyári szimering kevesebbet bírt a GS500-nál mint a sima NONAME.......és ott az ár brutális volt. Gyári darabja 7500ft, a noname meg 400ft.....igaz ez 2005-ben volt.
Hiszen kell egy kompresszor is hozzá:-)))
Én eltörtem a krovát:-)) Utána mentem a gumishoz:-)))
Ellenben a moci is erős - Én meg rohadtul:-)))) hiszen a krova feje lecsavarodott - és még csőtoldást sem használtam, csak a pici mancsom:-))))
De tényleg! Ha bárki tud ilyen anyáról, vagy akár tud csinálni, mert van eszterga gép, menetvágó....akkor rikkantson.
Inkább vennék már most pár darabot.....
Lehet venni bizonyos csavarokat csavarboltban, de sajnos vannak amiket nem.
A szimering esetében pedig nem mindegy hogy szimeringet, vagy teleszkóp szimeringet keresel, mert az egyik forgó alkatrészek tömítésére szolgál, a másik meg csúszó, ezért más a kialakítása.
Pl. teleszkóp szimering is létezik ugyan olyan méretekkel, de teljesen más az ára és a cikkszáma, de pl. az egyik fordított teleszkópba való, a másik meg nem.
Amúgy a csavarboltban is lehet venni eloxált csavarokat.
Nekem a Banditába az van, mert olyan hosszban, méretben akkor csak olyan volt.
3 cső?
A kérdés, hogy kamu ééééééé vagy 3 henger?
Még kell szereznem légkulcsot mert az nélkül ketten sem birtuk meglazitani az enyémet.
Pedig valahogy le kell imádkoznom mert fékpofákat kell cserélnem.
Légkulcs az mennyibe kerül?
Csíptem volna én is, ha van ilyen a csavarbótba
Állat a 3puffos
HOL TUDOK VENNI a hátsó kerékhez ANYÁT?
Én eddig sehol nem találok, és kellene, mert a légkulcs megnyalta rendesen mikor hétfőn gumit cseréltünk.....