Gyári szíjméret 16,5*8*747(751).Malossiék 744-es és 746,5-es szíjat gyártanak mina blokkra.
Hátul félig van a szíj?Ki van hézagolva a variód?Vedd le a külsőtárcsát és forgasd a hátsót amíg megfeszül a szíj.Ha leért a csapig elöl akkor hátul teljesen kell kell mennie.
Esetleg nam gyári a hátsótárcsád.Némelyik suzuki blokk hátsótárcsája 1:1-ben bemegy a mina blokkba.Mérd meg az átmérőjét.
hello. Nem tudja valaki tiszta véletlenségből, hogy a morini karbis sr hőfok jeladó gombájának milyen a menete? Ha jól sejtem, akkor átmérő 10 mm-es, csak a menetemelkedést nem tudom. Talán az aeroxé és ugyan ez...
Szuper....
Azért jó, hogy ez gyárilag sehogy nincs megoldva.
Mindenképp szellőzni-e kell vagy elég neki nagyobb "helyet" adni ?
Teszem azt a kupakba fúrok egy lyukat, abba menetet, és belehajtok egy ilyesmit ..... az járhatónak tűnik ?
Nem mintha annyit kerekeznék, vagy stopiznék vele, de nem lenne jó, ha elfolyna menet közben
1, képen nem kap levegőt, de nem tud elfolyni sehogy
2 képen már levegőzik, de ha pipában áll a gép, akkor sem folyik el .... viszont ez meg stopinál nem jó
Tapipaddal rajzoltam.... nem röhög
Nekem a gyári leírás alapján 1,5 fordulatra.
Múlt héten a srácok 1,5-2 fordulatot írtak.....
Végül talán ha 1 fordulatra van most kinyitva, mert ha több, akkor még a garázsfeljárón se megyek fel - ha kevesebb akkor leáll a motor....
Szóval alapban nyisd 1,5-re és onnan indulj ki.....
Én azt csináltam, hogy mentem az utcába fel-alá.....és minden kör végén állítottam 1/4-ed.....
Tegnap a szerelő gyerek se nyúlt hozzá.....szerinte jó (pedig ugye nem tegnap kezdte)
Szerintem mindenki passzolja .... talán amelyiknek legjobb a súly/lóerő aránya, az a legerősebb
A legjobb meg ami neked megfelel ....
Én passzolom, hogy melyik a legerősebb/legjobb, de vásárlás előtt azért olvastam róluk ....SR, Aerox, a 2 fő csapásirány ... aztán a Mala F12, Runner .... azért nem tudom, mert ez az első és valószínűleg utolsó robogóm. Annyit meg nem próbáltam más típust, hogy érdemben válaszolni tudjak. Nekem a Rox kényelmetlen volt, mert Én a lábtartó végén spiccelek / mint egy motoron szokás / és azon erre nincs hely
Hátul félig van a szíj?Ki van hézagolva a variód?Vedd le a külsőtárcsát és forgasd a hátsót amíg megfeszül a szíj.Ha leért a csapig elöl akkor hátul teljesen kell kell mennie.
Esetleg nam gyári a hátsótárcsád.Némelyik suzuki blokk hátsótárcsája 1:1-ben bemegy a mina blokkba.Mérd meg az átmérőjét.