Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyári szíjméret 16,5*8*747(751).Malossiék 744-es és 746,5-es szíjat gyártanak mina blokkra.
Hátul félig van a szíj?Ki van hézagolva a variód?Vedd le a külsőtárcsát és forgasd a hátsót amíg megfeszül a szíj.Ha leért a csapig elöl akkor hátul teljesen kell kell mennie.
Esetleg nam gyári a hátsótárcsád.Némelyik suzuki blokk hátsótárcsája 1:1-ben bemegy a mina blokkba.Mérd meg az átmérőjét.
A mina blokkon gyárilag van,ilyen szellőző.A 18-as számú versenyző.
http://www.easyparts.nl/showdr...
Eladó Aprilia Sr 50 factory Di-Tech ! Rengeteg Extrával ! 2-2.5L fogyasztás ! Ár : 260000 FT
Volt Aeroxban morini ?

Itt szerintem megtalálod amit keresel
http://www.easyparts.nl/choose...
hello. Nem tudja valaki tiszta véletlenségből, hogy a morini karbis sr hőfok jeladó gombájának milyen a menete? Ha jól sejtem, akkor átmérő 10 mm-es, csak a menetemelkedést nem tudom. Talán az aeroxé és ugyan ez...
Nem engedi feltölteni, de kibasztam vele
Az egyesnél az a "kunkor" egy cső ....
Szuper....
Azért jó, hogy ez gyárilag sehogy nincs megoldva.
Mindenképp szellőzni-e kell vagy elég neki nagyobb "helyet" adni ?
Teszem azt a kupakba fúrok egy lyukat, abba menetet, és belehajtok egy ilyesmit ..... az járhatónak tűnik ?
Nem mintha annyit kerekeznék, vagy stopiznék vele, de nem lenne jó, ha elfolyna menet közben
1, képen nem kap levegőt, de nem tud elfolyni sehogy
2 képen már levegőzik, de ha pipában áll a gép, akkor sem folyik el .... viszont ez meg stopinál nem jó
Tapipaddal rajzoltam.... nem röhög
Helló!Engem érdekelne a berugódekni,ha külön eladó és mennyiért?
Mert felmelegszik az olaj, és elkezd gázosodni....
Mivel zárt térben van, s ha nem szellőzteted, kinyomja a szimmeringet..
Na kapok valakitől választ?

Fekvőhengeres blokba milyen méretű szíjat használtok? ÉS FŐ KÉRDÉS: HOL VETÉTETEK?

Alapban 16,5x747-es volt benne, de ez kicsi.....
Elől lent van, hátul a tárcsa felénél.....

Van ugye 751-es....az 4mm-rel nagyobb, vagyis halottnak egy smaci:-)

A poén, hogy a LOUIS katalógus is 751-est ír, bár ott már meg van adva a magasság is (16,5x8,1x751 - Athena)

A netet túrva találtam 16,3x770-est....
Ellenben nem sok az a plusz majd 2cm-er?
Gondolom ugyan annyira, mint bármelyikét:-)))

Nekem a gyári leírás alapján 1,5 fordulatra.
Múlt héten a srácok 1,5-2 fordulatot írtak.....
Végül talán ha 1 fordulatra van most kinyitva, mert ha több, akkor még a garázsfeljárón se megyek fel - ha kevesebb akkor leáll a motor....

Szóval alapban nyisd 1,5-re és onnan indulj ki.....

Én azt csináltam, hogy mentem az utcába fel-alá.....és minden kör végén állítottam 1/4-ed.....

Tegnap a szerelő gyerek se nyúlt hozzá.....szerinte jó (pedig ugye nem tegnap kezdte)
Arra gondolok,hogy esetleg gyárilag az olaj betöltö kupakon van egy kicsi luk és "optikai tuningnak" csinálta meg igy.
(más ötletem nincs)
Na de minek levegőzteti a hajtómű olajat ?
Szerintem csak egy levegöző cső
Valaki kiokoskodhatná, hogy a túlfolyónak mi értelme van az első képen
A másodikat nem is magyarázom .... ilyen kell rá
valaki tudna segíteni? van egy 2003mas SRem karbi levegő csavart mennyi kell kihajtani?
Nem mnekem volt igazam, hanem a vezetéstechnikának és a fizikanak.
Már emlékszem
Biztos szántani akar vele...
Már párszor feltetted a kérdést

Szerintem mindenki passzolja .... talán amelyiknek legjobb a súly/lóerő aránya, az a legerősebb
A legjobb meg ami neked megfelel ....

Én passzolom, hogy melyik a legerősebb/legjobb, de vásárlás előtt azért olvastam róluk ....SR, Aerox, a 2 fő csapásirány ... aztán a Mala F12, Runner .... azért nem tudom, mert ez az első és valószínűleg utolsó robogóm. Annyit meg nem próbáltam más típust, hogy érdemben válaszolni tudjak. Nekem a Rox kényelmetlen volt, mert Én a lábtartó végén spiccelek / mint egy motoron szokás / és azon erre nincs hely
Milyen kérdés ez?
50-es robogóba melyik a legerősebb?
legjobb?
Ahogy neked jó Fater .... én csak nem akarok "tartozni"
A 4. meg helyben van, de legyen ahogy akarod.
Thenksz
A gyengélkedő hátsó fékedről volt szó és hogy melyik is az igazán fontos..Lényeg az hogy neked volt igazad!

Miszter!
Valamikor megyek a 4.-be a jövő hét végén, de kár a vesződség vele...
Inkább tavasszal ha nem fogadod el ajándéknak!
Volt egy nagyon idézőjeles "szócsatátok" a "FŐ" fékről
Asszontta az övén a hátsó a fogó .... elég régi ügy