Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez még nincs darabokban:-)))

Idáig mindenki lebontja akár egy fényezés miatt is:-))
Az pont itt van Somogy szomszédjában de a posta mindent legyöz
Hajdú-Bihar.
Küldj rola képeket a
piki24kukacvipmail.hu
cimre. Helyileg hol vagy?
Van egy 130/60-13-as külsőm eladó. Mondasz rá egy árat és viheted....
sziasztok van egy aprilia habana gépem és azután érdeködnék hgy a sr 50 karbis automata szivatoja jó e az én gépemhez mert most a honda dio é van rajta és nem valami jól müködik vele nem tökéletes lehetetlen beállitani rajta az alapjáratot...
Ok köszi a véleményed, egy-két dolgot még be kéne szereznem a mocihoz azt meglátom marad-e annyi lové ha nem akkor tavasszal lesz uj elsögumi.Addig ugyis darabokban van csak.
Itt egy kép rola.
Itt is ennyi az ára....most nézem.

http://nivojff.hu/index.php?pa...

Szóval szerintem nyugodtan megveheted.....
Hali!

Meglepően jó. Legalábbis abból tudok kiindulni, hogy az összes motoromnál (yamaha TZR, Aprilia Futura, Gs500, Bandit) az első 2-300km-er óvatos volt, mert a formaleválasztó miatt meg-megcsúszott a segge.

A Yamaha mint-re januárban lett feltéve a gumi (VEE RUBER) a mai napig csúszik hidegben, esőben....Öcsém meg is törte, de legalább kedvet kapott hozzá így meg is vette a mocit - így lett nekem is SR-em:-)))

Én a Metzeler ME 7-Teen-nt vettem.
Az ára: 8799ft
A futár másnap hozta 1500-ért...
(cakk-pakk: 10300ft ugye)

Már ugye fent is van, és már mentem is vele. Semmi megcsúszás, bizonytalanság - pedig tegnap ugye -3 fok volt....

Nézd meg a www.kekhold.hu oldalt.
Bár az is igaz, hogy ez az akciós ár csak akkor érvényes ha 1db gumit veszel:-)))
De ha kettő kell? Szólj a szomszédnak:-))) Hogy a nevére rendelnél egyet:-))
Vigyéétek!Vigyéétek!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Blue_devil

Milyen az uj gumi?
Mennyi volt a posta?
Te hátra vetted ha jol emlékszem?
Bár nekem elöre kéne de még nézegetem,ezt találtam.Mi a véleményetek rola?

http://nivojff.hu/index.php?pa...
Kösz, de ez nem jóóóó:-((( 12-es karbihoz kell.
Oda ez való - bár itt nem ír "méretet"

http://italmondo.hu/shop/36-uz...

4000-ér
t meg egyenlőre ne tudja a funkcióját:-))))
(mikor 8-10-ért már karbit lehet venni:-)))))
Az időkép szerint amúgy januártól lehet motorozni ha bevállalod a 1-7 fokot:-))))

Én ma is nyomtam egyet itt a városba:-) Hiszen tesztelni kell:-)))
Jelenleg -3 fok van:-))
Egy kérdés:-))
A karbi alsó része cserélhető? Létezik hely ahol ezt kapni lehet?
A gond, hogy a vízzsák leeresztő átenged (csavar) és csöpög a benzin.....
Alapban is volt rajta egy el"zárt" tömlőcske (össze van hajtogatva, és gyors kötözővel elszorítva), de ugye ha már van funkció, akkor működjön is:-) van tipp, hol lehet venni csak alsó részt?
Vagy Ti (akinél volt ilyen) hogy oldotta meg?
Meg

És a legdurvább az volt, hogy senki nem tudott semmiről - így még a családba se volt stressz:-))) Ők annyit tudtak, hogy családi összeismerkedős ebédre érkeznek:-)))

A motoros haverokról meg még az asszonyság se tudott:-))

No de térjünk vissza az SR-hez:-)))
KÉSZ A GÉP:-)))
Most már tutira:-))))

Az új szíj és a 3db 0,4mm-es hézagoló kevés volt......
Betettem a régi gyűrűt is (gyertya alátét....vagyis kb 1,1mm - úgy meg sok (beleért a berúgóracsni)
Végül a régi és 1db új lett feltéve - így minden frankó:-))))

A subert 3. állásba volt....
Ezt egy állással lejjebb tettem......
Megy a gép mint az ÁLLAT:-)))))
A lakóra jövet ugye a zebránál meg kellett állni. Még emelkedőn (kb. 8-10%-os) is kilőtt (amúgy 60-al jött fel a dombon)......a körúton 70-el ment. Ez nekem már bőven elég:-))
Szóval kevés volt neki a benzin.......és nem a levegőcsavaron kell állítgatni - főleg akkor ha már szinte nem lehet.....

Tehát most használom, oszt ha sok a fogyi, akkor kell nyitni a levegőcsavaron......
(Asszonyka motorja is 7.6-ról leesett 6,7-re mikor CSAK a levegőn nyitottam)

Szóval öröm van:-))))
Szépen megoldottátok! Gratulálok. Látom mellőztetek minden stresszt. Ez azért így már közelebb állna hozzám. Nekünk már így marad a családi állapot az asszony is belenyugodott. A legfontosabb kapocs már megvan a gyerek és mi is szeretjük, és tiszteltjük egymást.
A nagy buli nálunk is így volt...... "batyus lagzi" rá egy hétre már idehaza kint a kertbe.
Bográcsozás, ivászat......előkerültek a gitárok is:-)))
Még a szomszédok is kitelepültek, mert állítólag olyan jó volt (és kulturált a hangulat)

Szóval tényleg meg lehet csinálni, oldani "fillérekből", csupán nem kell Mátyás templom, meg 5 csillagos szálloda - és ahogy írod: Utána meg citrom effektus, hogy nem jött be a menyasszonyi tánc:-)
Igen nézőpont kérdése. Ahogy írtad biztosan ki lehet hozni kevesebből is. Nekem tényleg csak egy papír és irtózom tőle. Mondtam, hogy nem a papír tart össze bennünket. 8 éve megvagyunk csendben. Nincs veszekedés nagyon elvagyunk a saját világunkban. Nem korlátozzuk egymást. Ezt csak halkan mondom maradjon minden így..

Nálunk nagyon nagy hó van. Több út le van zárva. Van ahol 2 méter havat fújt össze a szél.

Mikor lehet már motorozni? Idén nem fogok papírkutyáskodni 10 fokban (persze pluszban) megyek motorozni.
Idő?

Mi lementünk Szolnokra.
Bementünk az anyakönyvezetőhöz, beadtuk a papírokat, kitöltöttük a papírokat..... 20 perc.
Elmentünk a hotelba, lefoglaltuk a szállást magunknak és anyáméknak (anyósék Jászladányiak, vagyis ők jöttek-mentek), illetve az igazgatóval megbeszéltük a kaja-pia kérdést.... 25 perc.

Az esküvővel összesen 45 percet foglalkoztunk........

Ruha?
Asszonykám állapotos volt....így neki eleve "szarul" indult a ruhakeresés......hiszen kismamaruha kellett. De lett és nem bérelt, hanem megvettük: 15.000ft
Én meg elmentem egy fehérvári piacra, ahol a helyi szabász néha kimegy és árulja a ruháit (szigorúan ugye számlával:-))): Öltöny, mellény, nadrág, kabát (mert legyen az is) 30.000ft
Cipő: mivel szigorúan csak 1 alkalmas:-))) Kínai: 2500ft

Szóval ha mindent összeszámolok, akkor max 200.000ft volt az egész haccacáré, és mondjuk utazással együtt elment rá 8 óra:-))

A nagy összegek:
Fényképész........ mindenkinek vannak haverjai........
Videós........valakinek csak van egy kamerája, a videóvágás meg házilag a biztos, hiszen akkor az kerül bele, amit Én akarok:-))))
Itt nézhetek pár videót ha nagyon unjátok magatokat:
http://www.akmt.hu/videok.html

Az eredmény meg ugye ismert:-))
Ha már off.....

Nem a papírozás a hülyeség, hanem a 2 milla......
Nekem az első 98-ban volt. A létszám 132 fő......az ár: 180.000ft
(akkor 45.000-ret kerestem)

A második 2010.
A létszám: kb 50 motoros cimbi (mint az adatlapon is látszik)
illetve a 2 család ~ 20 fővel.
Az ár: 130.000ft

Egyszerűen csak annyi, hogy nem kell eszeveszett baromságokat kitalálni, végrehajtani, hiszen ez (az) a nap,nem arról szól - SZERINTEM!
De aki úgy indul neki: "EZ csak egy papír", annak valóban nem való - főleg válás esetén, mikor lehet járkálni a bíróságra. Stresszelni, hogy a drága ex mikor, mivel fog előállni......és ezért még egy fasza cukorbetegséget is összeszedni, ami örök életre szól:-((
Gyáva

Egy váláson már Én is túl vagyok, de a 2. nagyon is bejött:-)))

"ember hidj és bízva bízzál:-)))"

Csupán meg kell találni a másik feled:-)
(bár tény, hogy a szabad életbe legalább senki nem ugat bele:-))
Én is az sr hez akartam venni idomcsavarokat.Bementem egy motorosboltba és majdnem dobtam egy hátast az áraktol.
Aután szétnéztem neten és találtam egy korrekt boltot( http://www.patentdepo.hu )igy az összes idomcsvart csréltem bár nem a gyárira mert nekem jobban megtetszett a dfejü torx csavar.
Bediliznék ha csak 50-km-es körben használnám.
50km-es körre elég lesz a DRZ. Nem megyek földúton 60-al. Szerintem minden úton megállja majd a helyét. Bár esőt és sarat soha nem fog látni. Csak elhagyatott tájakat. Majd meglátjuk.

A burgonyát viszont már sajnáltam. A rally-val többet mentem. Hétvégente indítottam be, hogy legalább járjon egy picit. Eddig nem nagy az érdeklődés rá.