sziasztok van egy aprilia habana gépem és azután érdeködnék hgy a sr 50 karbis automata szivatoja jó e az én gépemhez mert most a honda dio é van rajta és nem valami jól müködik vele nem tökéletes lehetetlen beállitani rajta az alapjáratot...
Ok köszi a véleményed, egy-két dolgot még be kéne szereznem a mocihoz azt meglátom marad-e annyi lové ha nem akkor tavasszal lesz uj elsögumi.Addig ugyis darabokban van csak.
Itt egy kép rola.
Meglepően jó. Legalábbis abból tudok kiindulni, hogy az összes motoromnál (yamaha TZR, Aprilia Futura, Gs500, Bandit) az első 2-300km-er óvatos volt, mert a formaleválasztó miatt meg-megcsúszott a segge.
A Yamaha mint-re januárban lett feltéve a gumi (VEE RUBER) a mai napig csúszik hidegben, esőben....Öcsém meg is törte, de legalább kedvet kapott hozzá így meg is vette a mocit - így lett nekem is SR-em:-)))
Én a Metzeler ME 7-Teen-nt vettem.
Az ára: 8799ft
A futár másnap hozta 1500-ért...
(cakk-pakk: 10300ft ugye)
Már ugye fent is van, és már mentem is vele. Semmi megcsúszás, bizonytalanság - pedig tegnap ugye -3 fok volt....
Nézd meg a www.kekhold.hu oldalt.
Bár az is igaz, hogy ez az akciós ár csak akkor érvényes ha 1db gumit veszel:-)))
De ha kettő kell? Szólj a szomszédnak:-))) Hogy a nevére rendelnél egyet:-))
Egy kérdés:-))
A karbi alsó része cserélhető? Létezik hely ahol ezt kapni lehet?
A gond, hogy a vízzsák leeresztő átenged (csavar) és csöpög a benzin.....
Alapban is volt rajta egy el"zárt" tömlőcske (össze van hajtogatva, és gyors kötözővel elszorítva), de ugye ha már van funkció, akkor működjön is:-) van tipp, hol lehet venni csak alsó részt?
Vagy Ti (akinél volt ilyen) hogy oldotta meg?
És a legdurvább az volt, hogy senki nem tudott semmiről - így még a családba se volt stressz:-))) Ők annyit tudtak, hogy családi összeismerkedős ebédre érkeznek:-)))
A motoros haverokról meg még az asszonyság se tudott:-))
No de térjünk vissza az SR-hez:-)))
KÉSZ A GÉP:-)))
Most már tutira:-))))
Az új szíj és a 3db 0,4mm-es hézagoló kevés volt......
Betettem a régi gyűrűt is (gyertya alátét....vagyis kb 1,1mm - úgy meg sok (beleért a berúgóracsni)
Végül a régi és 1db új lett feltéve - így minden frankó:-))))
A subert 3. állásba volt....
Ezt egy állással lejjebb tettem......
Megy a gép mint az ÁLLAT:-)))))
A lakóra jövet ugye a zebránál meg kellett állni. Még emelkedőn (kb. 8-10%-os) is kilőtt (amúgy 60-al jött fel a dombon)......a körúton 70-el ment. Ez nekem már bőven elég:-))
Szóval kevés volt neki a benzin.......és nem a levegőcsavaron kell állítgatni - főleg akkor ha már szinte nem lehet.....
Tehát most használom, oszt ha sok a fogyi, akkor kell nyitni a levegőcsavaron......
(Asszonyka motorja is 7.6-ról leesett 6,7-re mikor CSAK a levegőn nyitottam)
Szépen megoldottátok! Gratulálok. Látom mellőztetek minden stresszt. Ez azért így már közelebb állna hozzám. Nekünk már így marad a családi állapot az asszony is belenyugodott. A legfontosabb kapocs már megvan a gyerek és mi is szeretjük, és tiszteltjük egymást.
A nagy buli nálunk is így volt...... "batyus lagzi" rá egy hétre már idehaza kint a kertbe.
Bográcsozás, ivászat......előkerültek a gitárok is:-)))
Még a szomszédok is kitelepültek, mert állítólag olyan jó volt (és kulturált a hangulat)
Szóval tényleg meg lehet csinálni, oldani "fillérekből", csupán nem kell Mátyás templom, meg 5 csillagos szálloda - és ahogy írod: Utána meg citrom effektus, hogy nem jött be a menyasszonyi tánc:-)
Igen nézőpont kérdése. Ahogy írtad biztosan ki lehet hozni kevesebből is. Nekem tényleg csak egy papír és irtózom tőle. Mondtam, hogy nem a papír tart össze bennünket. 8 éve megvagyunk csendben. Nincs veszekedés nagyon elvagyunk a saját világunkban. Nem korlátozzuk egymást. Ezt csak halkan mondom maradjon minden így..
Nálunk nagyon nagy hó van. Több út le van zárva. Van ahol 2 méter havat fújt össze a szél.
Mikor lehet már motorozni? Idén nem fogok papírkutyáskodni 10 fokban (persze pluszban) megyek motorozni.
Mi lementünk Szolnokra.
Bementünk az anyakönyvezetőhöz, beadtuk a papírokat, kitöltöttük a papírokat..... 20 perc.
Elmentünk a hotelba, lefoglaltuk a szállást magunknak és anyáméknak (anyósék Jászladányiak, vagyis ők jöttek-mentek), illetve az igazgatóval megbeszéltük a kaja-pia kérdést.... 25 perc.
Az esküvővel összesen 45 percet foglalkoztunk........
Ruha?
Asszonykám állapotos volt....így neki eleve "szarul" indult a ruhakeresés......hiszen kismamaruha kellett. De lett és nem bérelt, hanem megvettük: 15.000ft
Én meg elmentem egy fehérvári piacra, ahol a helyi szabász néha kimegy és árulja a ruháit (szigorúan ugye számlával:-))): Öltöny, mellény, nadrág, kabát (mert legyen az is) 30.000ft
Cipő: mivel szigorúan csak 1 alkalmas:-))) Kínai: 2500ft
Szóval ha mindent összeszámolok, akkor max 200.000ft volt az egész haccacáré, és mondjuk utazással együtt elment rá 8 óra:-))
A nagy összegek:
Fényképész........ mindenkinek vannak haverjai........
Videós........valakinek csak van egy kamerája, a videóvágás meg házilag a biztos, hiszen akkor az kerül bele, amit Én akarok:-))))
Itt nézhetek pár videót ha nagyon unjátok magatokat: http://www.akmt.hu/videok.html
Nem a papírozás a hülyeség, hanem a 2 milla......
Nekem az első 98-ban volt. A létszám 132 fő......az ár: 180.000ft
(akkor 45.000-ret kerestem)
A második 2010.
A létszám: kb 50 motoros cimbi (mint az adatlapon is látszik)
illetve a 2 család ~ 20 fővel.
Az ár: 130.000ft
Egyszerűen csak annyi, hogy nem kell eszeveszett baromságokat kitalálni, végrehajtani, hiszen ez (az) a nap,nem arról szól - SZERINTEM!
De aki úgy indul neki: "EZ csak egy papír", annak valóban nem való - főleg válás esetén, mikor lehet járkálni a bíróságra. Stresszelni, hogy a drága ex mikor, mivel fog előállni......és ezért még egy fasza cukorbetegséget is összeszedni, ami örök életre szól:-((
Én is az sr hez akartam venni idomcsavarokat.Bementem egy motorosboltba és majdnem dobtam egy hátast az áraktol.
Aután szétnéztem neten és találtam egy korrekt boltot( http://www.patentdepo.hu )igy az összes idomcsvart csréltem bár nem a gyárira mert nekem jobban megtetszett a dfejü torx csavar.
50km-es körre elég lesz a DRZ. Nem megyek földúton 60-al. Szerintem minden úton megállja majd a helyét. Bár esőt és sarat soha nem fog látni. Csak elhagyatott tájakat. Majd meglátjuk.
A burgonyát viszont már sajnáltam. A rally-val többet mentem. Hétvégente indítottam be, hogy legalább járjon egy picit. Eddig nem nagy az érdeklődés rá.
Idáig mindenki lebontja akár egy fényezés miatt is:-))