Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobb hát, pláne, ha ilyen keveset cigizik.
Ennyiről már talán le is tudnék szokni
Ezt most nem értem
Srácok fekvőhengeres gépbe mekkora szijat használtok mert a szerelő szerint a 747es rövid és ezért nem megy. Mást nem talált
Jól beleszerettél. Sajnálnék ennyit belelocsolni, mert ha eladod, ki sem mered írni a bukót. De ha örömet leled benne miért ne? Munkatársam 20 rongyot cigizik el havonta. Az évente 240. Az jobb?
A Tél egyenlőre úgy néz ki, hogy :

- szétpolírozom a blokk/dekli/oldalsztender triót
- fehér felnik... lehet polírozott peremmel
- vagy 4.-jére is megvágni a hátsó sárvédőt és fényeztetni
- valami szolid dekor

és legszívesebben beülnék egy nagy halom speed idom közé és próbálgatnék .... de az már beteg lenne
mondjuk belekezdeni is hülyeség volt

kéne még egy kis MHR, egy 260as tárcsa, meg egy kis ez meg az ..... de ez temető
Jó néhány motort felhívtam, hogy megvan-e még. Mondom nem hiszem el, hogy nem kel el semmi. Azért nem csalódtam, ami normális az oda van. Csak a hirdetés van fent.

Majdnem elcseréltem egy taggal a burgmant, egy DRz-re, de nem jött össze. Féltávon kellett volna találkoznunk. De sebaj. A csere sose jön össze. Inkább veszek KP-ért valamit. A burgman tavasszal így úgy is elmegy. Jó motor, nem jár rosszul vele aki megveszi.

Szép motorod van, de én soha nem költöttem volna ennyi rá. Ez rengeteg. Amit vettem a vaterán blokkot 7500-ért (főtengely, variátor, görgő, kuplung, membránház, olajpumpa..) abból a blokktestet eladtam 3800-ért. 4000-ért megmaradt egy csomó alkatrész.

A múltkor kipróbáltam 4,8gr-es görgőkkel, sárga kuplungrugókkal. Pörgött mint a szar. Gyárin jobb. Nem veszek rá puffot. Most gyűjtök a DRZ-re.

Nálam minden hirtelen megy. Lehet kedden már megyek érte.
jav.
velem mint = vele mint
Eljutottál a térkövön "füstölés"-ig ?
Azzal a szelettel szívtam, amire válaszoltál a kockafejűeknél ...
Fasza, ha megint nincs hangja
Na, de mind1, hisz úgy leszavazták mint a szart
Ez van, ez a jelenlegi ... soknak meg kint figyel a rég eladott

Jó lesz neked a DRZ, tuti élvezni fogod, csak menj nagyobb köröket velem mint 30km. Burgman meg majd elmegy ....
Egy ideig én biztos el nem adom. Senki nem adna érte reális árat, így megmarad és valami jön mellé.
Berakhattál volna a hangjáról egy video-t. Vártam.

Most mindenképp venni akarok egy DRZ-t. Van egy két ígéretes áru, csak mind baszott messze van. Úgy döntöttem, hogy nem biztos, hogy megvárom míg a burgman el kel, lehet megveszem karácsonyra a drz-t. Meglátjuk. Felhívtam nem egyet nem kettőt. Ami normális az elmegy.
Én anno nem akartam beleszólni, mert neked újabb típus van ....
gondoltam biztos nem mondasz hülyeséget.

Rakétán semmit sem fog a hátsó magában ....
elsővel együtt még rövidít valamit, de az első magában is elég.
Akkor is, ha hátul tárcsás / mert az meg folyton blokkol /

Vásárolgatsz karácsonyra WestEnd körül ?

Az őstopikosok nyomjanak már egy nem tetsziket a videómra, cél az 1es
Blue!

Nekiláttam tesztelgetni, féktávokat mérni kíváncsiságból...
Benéztem rendesen ezt az első illetve hátsó fék kérdést!

Soha nem csináltam előtte ilyet, rángattam érzésből de nem gondolkoztam rajta sokat..

Mindig tanul az ember!
Vigyéétek! Vigyéétek!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Basszus:-)

Az előbb mentem le A garázshoz.....
Nagyon hosszú úton felment 70-ig......igaz a szívató is rajta volt....

Szóval eddig tényleg úgy néz ki, hogy a karbit kell rendesen belőni főfúvókával együtt.....illetve a 4,7-esnél is kisebb görgő kell bele.

De holnap után kiderül, hogy a 8bar valós adat e.....
Nincs.Ditech a kicsi.
? Berugókar nincs? Vagy ennyire szét vagy szedve
Én meg mondtam már, hogy értem a poént:-))))

Sajna épp azért szopok a sajátommal, mert asszony gépét nem karom kínozni......hiszen mire neki kell, addigra koptassam el?
Köszi!Közben megoldottam! Én pipástól cürhöltem ki az egész csövet!Nem volt könnyű!Flottul is ment minden,átmostam a rendszert,tágulási tartály félig felöntve,hogy indítás és légtelenítés után bedolgozza a rendszerbe a bekevert fagyállót.Utánna gondoltam maxra öntöm fel,még egy légtelenítés és kész!Há' nem most sz@rta el magát a gyengélkedő Yuasám!Eszem megáll! Rakom töltőre az aksit és holnap jelentek!
Basztató állás

Állítom, hogy az egyik legkedvesebb és legempatikusabb arc vagyok a topikban, de az ellenkezője jött le, látom
Habár párszor már leírtam, hogy nem baszta/tó/ vagyok ...

Értettem amit írtál.
Annyit írtam, hogy túrd le Te a másik géppel a gumit.
Sok esetben nagyon is jó dolog ez......

Régen nem is volt gondom ha elszállt pl a vinyóm....mert pár géptelepítés és már meg is volt az ára.
Kivéve mikor a szomszédoknak ment, mert akkor meg kávé meg süti volt mindig otthon:-)))
Olvass vazze

5 órát tartja a nyomást.......
Alapban a szelepre gyanakodtam, azt vettem egyet, ki is cseréltem - de szerintem lyukas volt és amilyen gány munkával volt összerakva, azt is elbaszták.....és ezért ereszt.
A felninek ahogy néztem semmi baja.....

A többit nem értem....mit tekerjek mivel? Meg milyen alkatrész?

Tudom, hogy basztató állásba vagy megint, de azon, hogy a gumi elszáll nem tudom mit kell csodálkozni? Másnak nem kellett még gumit cserélni?
(bár az is igaz, hogy az elmúlt 11 éves motoros pályafutásom alatt és az elfüstölt közel 200.000km alatt 1db deffektem volt, az is azért mert beletoltam a saját kertemben, a saját elhagyott szögembe:-)))

A többi kopás volt illetve volt 2 szálszakadásom......
Pedig ez ugye közel 15db hátsó gumi.....

Szóval azt írom, hogy ha valaki ilyen kis gumifüstölős, akkor postaköltséget felezve elküldöm neki a gumit, azt gyilkolja le.....de videót kérek róla!
Azt vágd le, és tegyél fel ABA bilincset. A banditán is az volt......az egy rakás szar (főleg akkor ha már előírják, hogy 2 évente cseréld.....és mégis hogy?) Hiszen nem mindenki szerelő.....hogy roppantó cuccai legyenek otthon.
Szóval Én levágtam......és lecseréltem.
Bár eleve kellett, mert a bukócsővel miatt bele kellett a csőbe toldani egy 5cm-ert....

Az SR-en az olajvezeték volt ilyen most nekem.....
At is levágtam a rákba és összeraktam rézcsővel.....így legalább nem járok úgy, mint az asszonyéval, hogy az a kis műanyag bizbasz (1-2cm hosszú kis csőtoldó) szétcsúszik és elfolyik a Tescó előtt a 3500ft-os olaj....)
Ki kéne tanuljam a szereld magad mozgalmat
1-2 szerelői munka és komplett hengerszettet spórol az ember
5órát

Én aztán mindent megadok ennek a szarnak / amit meg lehet adni / de 10msp-t kapott össz-vissz ..... azt is félgázon.
Valami Olaszt tinisztár viszont tuti leküldené, még akkor is, ha orrán száján köpné már az alkatrészt
Cseréld ki a felnit és tekerd le az asszony Polini-ával
Persze,úgy gondoltam.Most bontottam meg,a vízcsővel tökölök!Nem sima Aba bilincs,ezt a "roppantottat" hogyan tudom leszedni?Elég ha csak a vízcső csatlakozó pipáját kihúzom?2 csavar fogja!
köszönöm! :D