hello van egy aprilia habana gépem és ugy vettem hgy honda dio benzin szivató van rajta, megtudná valaki mondani hgy a sr 50 karbis változat szivatoja jó e rá a habanára 99-kiadásu...
Egyelőre úgy néz ki, hogy befecskendező fej, és a benzinpumpa ami bemondta az unalmast, de még mindenféleképp kikérek egy szerelő véleményét. Ezek is vannak? Ha igen, hány km-esek, és mennyiért adnád őket?
Azé a ditekkszidás már népszokás.
Viccesek a szerelők mert pont azt szidják amiben lehet keresni.
Hasznát,bontott cucc meg van olcsóért pláne AC pumpa.
Én spec 12e-ért vettem.
Meg inyektorfejet.
Olyan retek gépből bányászták ki hogy aszittem sosemegy.
És a legviccesebb hogy sosem inyektrohiba volt.
Inkább mechanikus.
Ergo én jól el voltam vele.
De nem egy drótkefézzük és égessük ki a gyertyát féle szerkezet az tuti.
Hibátlan a Leó-m (mostmár). Sajnos az előző gazdája csak hajtotta, pár kókányoláson kívül nem sokat törődött vele. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Jól megy, kényelmes és a fékek is nagyon jól fognak. Az ülés alatti tároló is tágas és ezt nem adnám semmiért. Ahányszor belegondolok hogy nagyobb motor kellene, mindig arra lyukadok ki, hogy a Leó marad. Mostmár tudja a 120-as tempót, de 90-nél jobban sosem hajtom. Ez nekem bőven elég. Az 50-es SR már 80-nál ki akarta köpni a lelkét, ennek meg ez az alap. :)
Dehogynem.
Hazajöttem,a kezem fájd de azonnal került mattfekete festék a deklire,hétfőn déelőtt meg a váltókar lett kiegyengetve meg hegesztve.
A kormányt provizór visszahajtottam szerdára már hasítottam is vele.
Egy percet nem hagytam ki.
Majd szép lassan ahogy a pénztárca engedte és találtam ebay-en bontott motyót újult meg.
Talán a jövő héten ideér egy 20 dolláros daytona váltókar és utána .
Egybefontam egy komplett futómű/fék tuningal és kapott egy gyári 2012-es R-es 22,8-as kormányt befogóval együtt.
Már csak 3 dolog kell és tök 2012-es R-es lesz belőle.
Egy komplett festés.(hál istennek nincs sok idom)
Valamit kell kezdenem a vázzal mert pár karc van rajta.
És kell egy carbon deklivédő készlet.
Két dolog miatt.Védi a következőt,eltakarja a karcos deklit.
Egyenlőre nem fogok venni guruló fotelt. Kíváncsi vagyok mit fogok kitalálni megint. Egyenlőre a robesz meg a drz lefed, de ismerem magam ki fogok találni valamit, csak nem tudom mit.
Aztán gondolkoztam, hogy írtad, borultál tavasszal akkor egész nyáron nem ment a szekér? Vagy festés nélkül ment?
Na emberek ezt sem gondoltam volna. Ma elment a burgman. Másfél hónap óta 1 telefon volt. Felhívott a tag, hogy megvan-e még, majd délután lejött a fiával és lábon eltéptek vele. Nem irigyeltem a srácot 200 km és nagyon hideg szél fúj.
http://www.hstuning.hu/
Igaz nem békés, csongrád megye.
Hári Sanyi megcsinált jó pár ditechet. Bár jobban járnál lehet ha szétmérnéd. 100 ronggyal érdemes készülnöd. Ha komolyabb gond van.
Főleg annak aki ma is dolgozik bulizás helyett.......
Ha gondolod nekem vannak eladó bontott jó alkatrészek, olcsón.
Viccesek a szerelők mert pont azt szidják amiben lehet keresni.
Hasznát,bontott cucc meg van olcsóért pláne AC pumpa.
Én spec 12e-ért vettem.
Meg inyektorfejet.
Olyan retek gépből bányászták ki hogy aszittem sosemegy.
És a legviccesebb hogy sosem inyektrohiba volt.
Inkább mechanikus.
Ergo én jól el voltam vele.
De nem egy drótkefézzük és égessük ki a gyertyát féle szerkezet az tuti.
Üdv! ez amiről beszélsz ha jól értem Csongrád megyében van?
Hazajöttem,a kezem fájd de azonnal került mattfekete festék a deklire,hétfőn déelőtt meg a váltókar lett kiegyengetve meg hegesztve.
A kormányt provizór visszahajtottam szerdára már hasítottam is vele.
Egy percet nem hagytam ki.
Majd szép lassan ahogy a pénztárca engedte és találtam ebay-en bontott motyót újult meg.
Talán a jövő héten ideér egy 20 dolláros daytona váltókar és utána .
Egybefontam egy komplett futómű/fék tuningal és kapott egy gyári 2012-es R-es 22,8-as kormányt befogóval együtt.
Már csak 3 dolog kell és tök 2012-es R-es lesz belőle.
Egy komplett festés.(hál istennek nincs sok idom)
Valamit kell kezdenem a vázzal mert pár karc van rajta.
És kell egy carbon deklivédő készlet.
Két dolog miatt.Védi a következőt,eltakarja a karcos deklit.
Aztán gondolkoztam, hogy írtad, borultál tavasszal akkor egész nyáron nem ment a szekér? Vagy festés nélkül ment?
Igaz nem békés, csongrád megye.
Hári Sanyi megcsinált jó pár ditechet. Bár jobban járnál lehet ha szétmérnéd. 100 ronggyal érdemes készülnöd. Ha komolyabb gond van.