Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó de az 6-7 kiló és a burgamonom is rámegy. Sebaj úgyis nálam már 5 éve. Alig megyek vele. A kis rallyba jóval több km megy.
Mióta mondjuk a DRZ-t
Le se szarom a téli nyári beállítást. Minden hétvégén nyomom, míg plusz lesz. Viszont, most rámjött, hogy venni kellene egy DRZ-t. A burgmant meg eladnám. Fasz tudja.
Leszedem a puffot, kiszedem belőle a szilentet, Elmegyek apósomhoz, begyújtja a pörzsölőt és adjad neki. Ez megy 20 percen keresztül, majd kezet fog lehűt, lefest, szilent vissza, visszaszerel és enjoy.
Srácok !

Már nem nagyon fogom elővenni, hacsak nem lesz teli a tököm és jön rám a mehetnék .... DE mennyire kell komolyan venni a nyári/téli beállítást
Nem szívesen nyírnék ki semmit az új cuccokból, mert gurultam egy 40-50km-t
Mikor szétfigyelt a komplett kuplung, akkor lett égetve a kipufogó is.
Igazából csak hangosabb lett, de nem igazán nyilvánult meg másban
Te hogy es mivel csinálod az égetést?
Dobj fel egy képet mert ugye az a 2001 se biztos! Asszonykame 1998as.....kiderült hogy jó esetben is csak 94es. Közben 2 napja kaptam egy kis magot igy vettem magamnak is egyet. A hirdetesben 2000 volt, mikor elhozták mar 2003as......szerintem meg talán 1997es. Szoval az évjárat nem fix. Odomokat meg ne nézd hiszen vettem tartalékba en is azok is 98asok
Szerintem: mivel megindul a kompresszio jó, a gorgo minnél nehezebn annál nehezebben indul es a vegsebb is csökken. A szij ha 15mm alatt van akkor kuka. Ietve ahogy a tobbiek írják első a kipuff legyen! Jo a tomites? A kis mintemet eladtam az ocsemnek 2 napja szólt hogy max 20 at megy. Levettem a kipufft tettem bele uj tomitest meg eskoz hianyabban nem egettuk ki csak alul felül megpiszkaltam egy drottal. Elmondása szerint jobb lett mint volt
Ma megnéztem. A izzó : P26S nevet viseli. Általaban 408ft ért adják
Nagyon köszönöm!Hát egyedül nem állok neki szétszedni,szombaton jön egy ismerősöm aki már jártas ilyen dolgokban.Megemlítem neki,amiket ajánlottatok.Remélem nem kell nagyon kinyitnom a pénztárcámat!
Égesd ki a kipufogót, hogy biztos legyél, hogy nem kokszos. Mérd meg szíj szélességét, 16,5 mm-nek kellene lennie. Mérni kellene egy kompressziót is. Fojtás tuti nincs benne 11 éve már csak csak kivette volna belőle valaki.
hello. Üdv a fórumon. Ha nézted a variátort, akkor nézd meg, hogy a két tárcsa között nincs-e egy távtartó gyűrű, tehát a tárcsák teljesen összezárnak-e. Illetve nem tudom, hogy a te blokkodba tettek-e de gyárilag a karbiba is szoktak tenni egy torlólapot, esetleg a membrán felé egy "lyukas lemezt" hogy ne tudjon több levegőt szívni.
A karbiban a gázbowden teljesen felmegy? Bocsi reggel van, nem jut eszembe a hengeres biszbasz neve...
sziasztok!

Új vagyok ezen a fórumon.Most jutottam hozzá egy aprilia sr 50 2001 évjáratú,léghűtéses,karbis,minarellis mocihoz.Soha nem volt robogóm.Segítségeteket szeretném kérni.A motor 40nél jobban nem megy.A fojtást már megnéztüka kipufogóba,nincs benne.Olvasgattam erre-arra,hogy variátor görgöket kellene megnézni,szíjat.Van valakinek ötlete?Ha elindulok,emelgeti az elejét,szerintem van benne erő,de miután eléri a 40et az a vége.Fogalam sincs hogyan fogjak hozzá.Milyen,mekkora súlyú görgőt vegyek és szíjat(már ha az a baja).Nem a végsebességa lényeg nekem,menjen 70-80at,de müködjön.Esetleg furatni kellene,dugattyú csere?Sajnos tudatlan vagyok!Vigyem szervízbe?Szívesen fogadok minden segítséget.Köszönöm!
köszi
ha küldesz róla képet megnézem hogy olyan-e. Vagy cikkszámot.
Csak 12V-os, megszakítós (min. 5-6 ohm) gyújtótrafó jó hozzá. Szerintem a 125-ös cdi trafó. Nem felel meg ide.
Ha 125-ösé jó akkor nekem van.
Hogy milyen azt nem tudom, de vedd le a belső borkolatot (max. 10 csavar) és akkor hozzá fersz a lampahoz.
Üdv!

Még egy cím kellene, ahová tudom küldeni a cuccot... :)
Kezd unatkozni a poostáás!
http://www.sportmotor.hu/motor...
esetleg elfekvő felesleges használt gyújtótrafód nincs "ócsóé"?
Add fel postán, majd ott megkeményszik. Majd add meg a számlaszámodat, meg megírom a címem.
Készen van, működik, csak a kib..... műgyanta nem akar megkötni a hidegben. Be meg nem hozom, mert nagyon büdös.
Szevasz! Sikerrel zárult a teszt? Persze nem siettetni akarlak!