Le se szarom a téli nyári beállítást. Minden hétvégén nyomom, míg plusz lesz. Viszont, most rámjött, hogy venni kellene egy DRZ-t. A burgmant meg eladnám. Fasz tudja.
Leszedem a puffot, kiszedem belőle a szilentet, Elmegyek apósomhoz, begyújtja a pörzsölőt és adjad neki. Ez megy 20 percen keresztül, majd kezet fog lehűt, lefest, szilent vissza, visszaszerel és enjoy.
Már nem nagyon fogom elővenni, hacsak nem lesz teli a tököm és jön rám a mehetnék .... DE mennyire kell komolyan venni a nyári/téli beállítást
Nem szívesen nyírnék ki semmit az új cuccokból, mert gurultam egy 40-50km-t
Dobj fel egy képet mert ugye az a 2001 se biztos! Asszonykame 1998as.....kiderült hogy jó esetben is csak 94es. Közben 2 napja kaptam egy kis magot igy vettem magamnak is egyet. A hirdetesben 2000 volt, mikor elhozták mar 2003as......szerintem meg talán 1997es. Szoval az évjárat nem fix. Odomokat meg ne nézd hiszen vettem tartalékba en is azok is 98asok
Szerintem: mivel megindul a kompresszio jó, a gorgo minnél nehezebn annál nehezebben indul es a vegsebb is csökken. A szij ha 15mm alatt van akkor kuka. Ietve ahogy a tobbiek írják első a kipuff legyen! Jo a tomites? A kis mintemet eladtam az ocsemnek 2 napja szólt hogy max 20 at megy. Levettem a kipufft tettem bele uj tomitest meg eskoz hianyabban nem egettuk ki csak alul felül megpiszkaltam egy drottal. Elmondása szerint jobb lett mint volt
Nagyon köszönöm!Hát egyedül nem állok neki szétszedni,szombaton jön egy ismerősöm aki már jártas ilyen dolgokban.Megemlítem neki,amiket ajánlottatok.Remélem nem kell nagyon kinyitnom a pénztárcámat!
Égesd ki a kipufogót, hogy biztos legyél, hogy nem kokszos. Mérd meg szíj szélességét, 16,5 mm-nek kellene lennie. Mérni kellene egy kompressziót is. Fojtás tuti nincs benne 11 éve már csak csak kivette volna belőle valaki.
hello. Üdv a fórumon. Ha nézted a variátort, akkor nézd meg, hogy a két tárcsa között nincs-e egy távtartó gyűrű, tehát a tárcsák teljesen összezárnak-e. Illetve nem tudom, hogy a te blokkodba tettek-e de gyárilag a karbiba is szoktak tenni egy torlólapot, esetleg a membrán felé egy "lyukas lemezt" hogy ne tudjon több levegőt szívni.
A karbiban a gázbowden teljesen felmegy? Bocsi reggel van, nem jut eszembe a hengeres biszbasz neve...
Új vagyok ezen a fórumon.Most jutottam hozzá egy aprilia sr 50 2001 évjáratú,léghűtéses,karbis,minarellis mocihoz.Soha nem volt robogóm.Segítségeteket szeretném kérni.A motor 40nél jobban nem megy.A fojtást már megnéztüka kipufogóba,nincs benne.Olvasgattam erre-arra,hogy variátor görgöket kellene megnézni,szíjat.Van valakinek ötlete?Ha elindulok,emelgeti az elejét,szerintem van benne erő,de miután eléri a 40et az a vége.Fogalam sincs hogyan fogjak hozzá.Milyen,mekkora súlyú görgőt vegyek és szíjat(már ha az a baja).Nem a végsebességa lényeg nekem,menjen 70-80at,de müködjön.Esetleg furatni kellene,dugattyú csere?Sajnos tudatlan vagyok!Vigyem szervízbe?Szívesen fogadok minden segítséget.Köszönöm!
Már nem nagyon fogom elővenni, hacsak nem lesz teli a tököm és jön rám a mehetnék .... DE mennyire kell komolyan venni a nyári/téli beállítást
Nem szívesen nyírnék ki semmit az új cuccokból, mert gurultam egy 40-50km-t
Igazából csak hangosabb lett, de nem igazán nyilvánult meg másban
A karbiban a gázbowden teljesen felmegy? Bocsi reggel van, nem jut eszembe a hengeres biszbasz neve...
Új vagyok ezen a fórumon.Most jutottam hozzá egy aprilia sr 50 2001 évjáratú,léghűtéses,karbis,minarellis mocihoz.Soha nem volt robogóm.Segítségeteket szeretném kérni.A motor 40nél jobban nem megy.A fojtást már megnéztüka kipufogóba,nincs benne.Olvasgattam erre-arra,hogy variátor görgöket kellene megnézni,szíjat.Van valakinek ötlete?Ha elindulok,emelgeti az elejét,szerintem van benne erő,de miután eléri a 40et az a vége.Fogalam sincs hogyan fogjak hozzá.Milyen,mekkora súlyú görgőt vegyek és szíjat(már ha az a baja).Nem a végsebességa lényeg nekem,menjen 70-80at,de müködjön.Esetleg furatni kellene,dugattyú csere?Sajnos tudatlan vagyok!Vigyem szervízbe?Szívesen fogadok minden segítséget.Köszönöm!
Még egy cím kellene, ahová tudom küldeni a cuccot... :)
http://www.sportmotor.hu/motor...