Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

srácok!

Szerintetek hol kell a hibát keresni, ha a kormány 3 állású?
Van bal-közép-jobb......erősen érezhetően - "mint ha kattanna" mikor jobbra vagy balra csavarás történik.

Kormánycsapágy?
Nincs még szétszedve semmi, mert nem érek rá. (addig pedig vár mindenki:-))

Fekvőhengeres mocira szerintetek hány cm-es középsztender rugó kell? Az Egü-nél van vagy 5 fajta....
http://www.egumotors.hu/431-fu...
p26s 15w a kicsi T10 5w
Sziasztok
Aprilia SR OLD-ba milyen izzó kell előre, és hogy a legegyszerűbb kicserélni?
elég fasza kis SR van a galériák közt
nem szarozott sokat a futóművel ... koppig le
Eladó egy aprillia sr 50 alkatrésznek 32000 ezer beindul de fullad idomok töröttek játszó motornak esetleg valakinek itt a telefon számom 06306288305
A mérete ahhoz a motorhoz való? A kihajtás szabadon forog, nem szorul? Nem lehet hogy gázelvételkor a szíj lassítja le a motort, mert a kuplung nem old ki időben?
...és egy helyen kigyengül és elpattan
elpattan a szíj szó szerint, tehát nem oldalról fogy el, hanem mintha valaki kettévágná ollóval. Olyan jelenség mintha állandóan cibálná a motor és egy
egyik pillanatról a másikra kezdte el. A motort 50el használjuk aszfalton, szigorúan boltba járni. Semmi baromkodás. Fullgyári minden a motorjában.
Használtuk sokat márciustól júlisusig, aztán piff eltépett egyet, aztán még egyet. A kontrasztrugót miből gondolod? Képes az erre?

Köszi a gyors válaszod!
Szerintem vagy túl gyenge a kontrasztrugó és a csúszó szíj a hőtől elég, vagy túl erős a rugó és a szíjat túl erősen nyomja, ezért mállik szét gyorsan. Vagy sza..á vannak kopva a tárcsák felületei és ez eszi meg a szíjat. Vagy gyenge minőségű a szíj, vagy nem rendeltetésszerűen használod a motort.
Sziasztok!

TUDOM NEM IDE TARTOZIK, DE NEM TUDOK MÁSHOL ÉRDEKLŐDNI!

Van egy szaladgálós Suzuki Katana (morini blokk) robogóm 50es.
A gond: állandóan tépi a szíjakat. A zsírúj gyárit 100km alatt tépte el, a csapágyboltos 2000Ft-ost is. Hol nézelődjek ? Valaki telefonban amikor kerestem szíjtárcsát írta, hogy a kuplungnál van valami ami kikopik és ezt eredményezi.

Ötlelt valakinek? Előre is THX!
Ha 12V-os és valóban megszakítós, akkor jó hozzá.
Szia! Néztem ma simson gyújtótrafót, aminek a dobozára rá van írva, ha megszakítós gyújtáshoz trabi, warnyú,simson stb-hez. Ahogy néztem a tirisztorosé rövidebb, a megszakítósé majd 1-2 centivel hosszabb. 2800 pénz.
Azaz ami jó lenne?
Eladó stucni kormánnyal. Stucni új ára 9000, kormányé 4000. Mondj egy árat és megegyezünk.
Aprilia sr alaktrészek is eladók.alkatrészek
Ok. Köszi. Végül is hamár nem lesz meg a héten, akkor már majdnem mindegy, hogy hétfőn, vagy kedden jön meg a gyújtás, emiatt ne kapkodj.
Eladó új Dellorto PHBG 19 karburátor
Amit tudni kell róla:

PHBG Súber: 30 9475.30
PHBG W típusú súbertű: W9 súbertű 9595.09 cikkszám
PHBG AU típusú porlasztó: AU 262 9654.262 cikkszám
PHBG főfúvóka: 69-es méret 1486.69 cikkszám
PHBG alapjárati fúvóka: 48-es méret 1488.48 cikkszám
PHBG szivató fúvóka: 60 9501.60 cikkszám
PHBG úszó: 4 gramm 9450.1-4 cikkszám
PHBG Felhúzós szivatókar
38mm légszűrő oldali csatlakozó külső átmérő
25mm szívócső oldali csatlakozó külső átmérő

Ár.: 15.000Ft

Egyebet nem tudok elmondani :)

Kistrojak
Elviték a kis Sr-em De majd lesz egy újabb.
Értelek, én is arra gondoltam de a tömbe van befele juk ami a főtengő aljához megy.Ja karcos a henger de nem vészes meg 8as kompresszióm volt meg nagyom ment.
Viszont a hengeren látszik egy-két mély bemaródás, inkább ott ment el a kompresszió....
Nekem úgy rémlik, hogy az a rész nem csinál semmit. Ott nem valószínű hogy falsot kapott...
Csinálom, csak közben 8-17-ig meló, aztán meg vizsgáztatom az autót is pénteken, aztán még darabokban van. Hétfőn anyámat kell bevinnem a kórházba, így egy kicsit el vagyok úszva. Meglesz a cucc, de hogy pénteken hogy fogom postára adni...
Sziasztok! Nah megvan ennek a Paggiónak a hibája ilyet még nem láttam,valami megette a henger alját és ott ment be a fars.Képen látszik.
Hello!
Alakul a gyúttásomm? Próbálok addig simó gyújtótrafót keríteni, otthon hajdúban persze nekem is van, de itt... Panellakás átka.
Igen, de Te cdi gyújtást raktál rá. Ahhoz teljesen jó a 0.8 ohm-os trafó. Az én modulom más feszültségekkel dolgozik, itt hosszabb az ív időtartama is, ezért biztosabban gyújt.