Én is olvastam róla. Ezért írtam, ha pesti lennék. Akkor lenne időm felkeresni az ocsmány irodát és megkérdezni, hogyha átíratom belefutok-e egy szép adótartozásba. Viszont ha felmegyek furgonnal élből -20 rongyról indulok. Annyit nem ér sok a kockázat. Átírás, blokk KO, mégse tetszik stb...
Hát én ahogy látom, mindent megvesznek az emberek Szóval tuti elmegy .....
Árulok pár normális cuccot, korrekt áron, de semmi ....
Ki akartam dobni egy régi mikrót, ami vagy 5 éve a sufniban állt. Haverom lehülyézett, mondván az még kell valakinek. Feltette valahová és 2 nap múlva elvitték a rohadó mikrót 3000ért
Beszarok azért a népen
A vaterán elkezdtem licitálni egy fél blokkra. Hát nem én nyertem? Vatera
Eladok belőle majd egy két dolgot ha megjön. Ennyiért szerintem nem volt sok. No majd kiderül ha megjön.
Azzal csak magamnak csinálnék gondot.
Eladásnál azon akadnának le, hogy most új tengelyt kell, mert a gyárira én ráköltöttem egy tízest, hogy faszán nézzen ki és lyukas lett ..... aztán jönne a cigánykodás, hogy minusz 10 a tengely miatt
azt viszont kiagyalhatná valaki, hogy tudnék feltenni az első tengelyre bukógombát úgy, hogy nem akarok hosszabb tengelyt csináltatni
A jobb oldalt még meg lehetne okosítani úgy, hogy a gombába tetetem az anyát, de a másik oldal ugye be van süllyesztve
Pénz mind megy a másikra egyenlőre.
Kell egy gumiszett jövőre.
Szerintem egy 20-30 rugóból összejönne idomokkal együtt.
És azt be lehet szopkodni rendesen.
Honda nx
Szaladgálósnak. Átíratnám megcsináltatnám és helló. Ócsóé.
blokkom,első SR felfüggesztésem van.
Lehet kéne egy patkányt fabrikálnom belőle szaladozni.
Árulok pár normális cuccot, korrekt áron, de semmi ....
Ki akartam dobni egy régi mikrót, ami vagy 5 éve a sufniban állt. Haverom lehülyézett, mondván az még kell valakinek. Feltette valahová és 2 nap múlva elvitték a rohadó mikrót 3000ért
Beszarok azért a népen
Fel kéne dobnom vaterára a pigi blokkomat.
Vatera
Eladok belőle majd egy két dolgot ha megjön. Ennyiért szerintem nem volt sok. No majd kiderül ha megjön.
Fekvő minához lehet, hogy van.
Eladásnál azon akadnának le, hogy most új tengelyt kell, mert a gyárira én ráköltöttem egy tízest, hogy faszán nézzen ki és lyukas lett ..... aztán jönne a cigánykodás, hogy minusz 10 a tengely miatt
Mindig tanul valami újat az ember!
Akkó meg minek.....:)
Mondjuk inbuszos fejűvel?
A jobb oldalt még meg lehetne okosítani úgy, hogy a gombába tetetem az anyát, de a másik oldal ugye be van süllyesztve