Még semmit nem vettem ki a motorból csak ajánlatokat kaptam szóval ,meg van még és persze eladó.Mennyit adnál érte? ( jobb ha így kérdezem mert manapság kiröhögnek ha egy korrekt árat mondok)
Az Sr-re ami mocskosul tapad (és kopik is) az a pirelli evo 21-22. Nem arany áron van és mikor ráraktam az sr-re kanyarokban a karcolta a fülem a betont.
Burgmanon nem olvastam még olyan hozzászólást aki meg volt elégedve a continentallal. Michelinnel többen, de a bridgestone a befutó. Én is erre cseréltem 2 éve. Kicsit kemény, nem kopik annyira, elmegy.
Anno az sr-en a pirelli evo iszonyat tapadt. Viszont egy ilyen nehéz gépen 6-8 km és csere. A bridgestone többet elmegy.
diabló és a sportmax csak egy előnév..............minkettő után van még legalább 10-15 féle utónév is.
Nem mindegy hogy az egy diablo sima vagy corsa III és a sportmaxból is van D220-as ami hulladék meg van D211 GP ami nagyon tapadós.
Köszi mindenkinek, hogy ennyire lelketeken viselitek a problémámat....
Olyan gumit szeretnék ami tapad.
30 már elmúltam, nem igazán szeretném megfektetni a burgonyát.
A DT-vel nyaltam egyet, mert nem tudtam hogy le kell szedni a levonót róla, így 3 hónapig sajgott a vállam.
Mellesleg Contitwist volt, amúgy sem egy biztonságos választás volt.
Egyszóval tapadjon az a kurva kerék.....
A pirelli diablo az már nálam bizonyított, meg a dunlop sportmax is.
De azt nem találtam a burgira.
connan: ennyiért simsont kapsz.
képről ítélve, talán nem egy fiatal által szétnyúzott darab.
Alkatrész még van elszórtan.
Meg asszem erre rámegy a 80-as henger...
BT16, BT020 volt a gépeken (a banditon volt a 20-as)
Gyorsnak nem gyorsabbak kopott nálam, de kockára kopott és esőben, hidegben csúszott (hidegben szárazon is).
A Conti Roadattac 2 úgy van reklámozva, hogy 20-30%-al többet bír.....
Nálam érdekesmód ennyivel KEVESEBBET bírt......és még most is 20%-al drágább mint az alap.
Nekem általában a mocikon gyárilag ugye Bridgestone volt, és alig vártam, hogy elkopjon. Árban amúgy is a felső kategóriába voltak (bár mint írom véleményem szerint ócska szarok)
Használtam már:
Pirelli MT75 (Yamaha TZR)
Micheline M39-et (Aprilia Futura)
több szett Heidenau K63-K64-et (Gs500)
A banditán pedig volt:
Conti Road attac - 14500km
Conti Supermoto gumi - 5000km
Conti Road attac2 - 11000km
és most ismét Conti Road attac van.....
Az SR-re is ez lesz....
Szóval természetesen mindenki más-más, de Én lebeszélnélek a bridgestone-ról. Hideg, nyálkás, vagy esős időben nálam mindig bizonytalan volt.
Neked sokáig volt DT-t igaz ez nem 125-ös, de erről mi a véleményed? dt50
Ennyiért nem pénz érte. Megnéztem, kipróbáltam, egy láncszett azonnal kellene rá, de ahogy néztem megvan egy 10-esből. Azért nem vettem meg, mert csak max 60-at ment, vagy annyit se. Bár ahogy néztem lapos gumik, kokszos puff, és lehetne nagyobb fogaskereket rakni előre, mert nagyon gyorsan kipörög. Mi a véleményed? Lenne hozzá alkatrész, hogy ilyen öreg. Szaladgálósnak. Anno nagyon szerettem volna egy ilyet.
Burgmanon nem olvastam még olyan hozzászólást aki meg volt elégedve a continentallal. Michelinnel többen, de a bridgestone a befutó. Én is erre cseréltem 2 éve. Kicsit kemény, nem kopik annyira, elmegy.
Anno az sr-en a pirelli evo iszonyat tapadt. Viszont egy ilyen nehéz gépen 6-8 km és csere. A bridgestone többet elmegy.
Nem mindegy hogy az egy diablo sima vagy corsa III és a sportmaxból is van D220-as ami hulladék meg van D211 GP ami nagyon tapadós.
Olyan gumit szeretnék ami tapad.
30 már elmúltam, nem igazán szeretném megfektetni a burgonyát.
A DT-vel nyaltam egyet, mert nem tudtam hogy le kell szedni a levonót róla, így 3 hónapig sajgott a vállam.
Mellesleg Contitwist volt, amúgy sem egy biztonságos választás volt.
Egyszóval tapadjon az a kurva kerék.....
A pirelli diablo az már nálam bizonyított, meg a dunlop sportmax is.
De azt nem találtam a burgira.
connan: ennyiért simsont kapsz.
képről ítélve, talán nem egy fiatal által szétnyúzott darab.
Alkatrész még van elszórtan.
Meg asszem erre rámegy a 80-as henger...
http://www.kepesmotor.hu/april...
Így nem kell.Akkormár sportgumi.Az jobban tapad.
Marad a rosso II.
BT16, BT020 volt a gépeken (a banditon volt a 20-as)
Gyorsnak nem gyorsabbak kopott nálam, de kockára kopott és esőben, hidegben csúszott (hidegben szárazon is).
A Conti Roadattac 2 úgy van reklámozva, hogy 20-30%-al többet bír.....
Nálam érdekesmód ennyivel KEVESEBBET bírt......és még most is 20%-al drágább mint az alap.
De a sima road attac?
ISTENKIRÁLY!
De van ennél még tartósabb is!
BT016.
Ugyan nem engem kérdeztél.
Nekem általában a mocikon gyárilag ugye Bridgestone volt, és alig vártam, hogy elkopjon. Árban amúgy is a felső kategóriába voltak (bár mint írom véleményem szerint ócska szarok)
Használtam már:
Pirelli MT75 (Yamaha TZR)
Micheline M39-et (Aprilia Futura)
több szett Heidenau K63-K64-et (Gs500)
A banditán pedig volt:
Conti Road attac - 14500km
Conti Supermoto gumi - 5000km
Conti Road attac2 - 11000km
és most ismét Conti Road attac van.....
Az SR-re is ez lesz....
Szóval természetesen mindenki más-más, de Én lebeszélnélek a bridgestone-ról. Hideg, nyálkás, vagy esős időben nálam mindig bizonytalan volt.
dt50
Ennyiért nem pénz érte. Megnéztem, kipróbáltam, egy láncszett azonnal kellene rá, de ahogy néztem megvan egy 10-esből. Azért nem vettem meg, mert csak max 60-at ment, vagy annyit se. Bár ahogy néztem lapos gumik, kokszos puff, és lehetne nagyobb fogaskereket rakni előre, mert nagyon gyorsan kipörög. Mi a véleményed? Lenne hozzá alkatrész, hogy ilyen öreg. Szaladgálósnak. Anno nagyon szerettem volna egy ilyet.
Connan tudnál ajánlani gummát a krumlira előre ami nem csúszik.
Mindenhol nézegetem, de elég tré a felhozatal.
Köszi előre is.