Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze :) enduroo@citromail.hu
Privát e-mailt tudsz adni?
Még semmit nem vettem ki a motorból csak ajánlatokat kaptam szóval ,meg van még és persze eladó.Mennyit adnál érte? ( jobb ha így kérdezem mert manapság kiröhögnek ha egy korrekt árat mondok)
Szia! Top performance gázos hátsó teleszkóp eladó?
fasza.........
Az Sr-re ami mocskosul tapad (és kopik is) az a pirelli evo 21-22. Nem arany áron van és mikor ráraktam az sr-re kanyarokban a karcolta a fülem a betont.

Burgmanon nem olvastam még olyan hozzászólást aki meg volt elégedve a continentallal. Michelinnel többen, de a bridgestone a befutó. Én is erre cseréltem 2 éve. Kicsit kemény, nem kopik annyira, elmegy.
Anno az sr-en a pirelli evo iszonyat tapadt. Viszont egy ilyen nehéz gépen 6-8 km és csere. A bridgestone többet elmegy.
Burgmanra egy ilyen gumi sincs mint amiről írtok. Se rosso, se road attack. A robogó guma más fantázia nevekkel fut.
diabló és a sportmax csak egy előnév..............minkettő után van még legalább 10-15 féle utónév is.
Nem mindegy hogy az egy diablo sima vagy corsa III és a sportmaxból is van D220-as ami hulladék meg van D211 GP ami nagyon tapadós.
Jah de van pirelli diablo is.....
Köszi mindenkinek, hogy ennyire lelketeken viselitek a problémámat....
Olyan gumit szeretnék ami tapad.
30 már elmúltam, nem igazán szeretném megfektetni a burgonyát.
A DT-vel nyaltam egyet, mert nem tudtam hogy le kell szedni a levonót róla, így 3 hónapig sajgott a vállam.
Mellesleg Contitwist volt, amúgy sem egy biztonságos választás volt.
Egyszóval tapadjon az a kurva kerék.....
A pirelli diablo az már nálam bizonyított, meg a dunlop sportmax is.
De azt nem találtam a burgira.

connan: ennyiért simsont kapsz.
képről ítélve, talán nem egy fiatal által szétnyúzott darab.
Alkatrész még van elszórtan.
Meg asszem erre rámegy a 80-as henger...
Hali! Nem tudom sikerült-e szerezned cuccokat?! Ha esetleg még érdekel akkor írj és megegyezünk! :)

http://www.kepesmotor.hu/april...
RA2 az nagyon kopik.Megdöbbentően.
Így nem kell.Akkormár sportgumi.Az jobban tapad.
Marad a rosso II.
Ezt mondom.....

BT16, BT020 volt a gépeken (a banditon volt a 20-as)
Gyorsnak nem gyorsabbak kopott nálam, de kockára kopott és esőben, hidegben csúszott (hidegben szárazon is).

A Conti Roadattac 2 úgy van reklámozva, hogy 20-30%-al többet bír.....
Nálam érdekesmód ennyivel KEVESEBBET bírt......és még most is 20%-al drágább mint az alap.

De a sima road attac?
ISTENKIRÁLY!

De van ennél még tartósabb is!
Szárazon nem rossz,bár semmi különös,de amilyen drága annyira kopik,ergo szerintem szar és nehezebben fordultam vele.

BT016.
Hali!

Ugyan nem engem kérdeztél.

Nekem általában a mocikon gyárilag ugye Bridgestone volt, és alig vártam, hogy elkopjon. Árban amúgy is a felső kategóriába voltak (bár mint írom véleményem szerint ócska szarok)

Használtam már:
Pirelli MT75 (Yamaha TZR)
Micheline M39-et (Aprilia Futura)
több szett Heidenau K63-K64-et (Gs500)
A banditán pedig volt:
Conti Road attac - 14500km
Conti Supermoto gumi - 5000km
Conti Road attac2 - 11000km

és most ismét Conti Road attac van.....

Az SR-re is ez lesz....
Szóval természetesen mindenki más-más, de Én lebeszélnélek a bridgestone-ról. Hideg, nyálkás, vagy esős időben nálam mindig bizonytalan volt.
Az, fekvő minarelli.
Neked sokáig volt DT-t igaz ez nem 125-ös, de erről mi a véleményed?
dt50

Ennyiért nem pénz érte. Megnéztem, kipróbáltam, egy láncszett azonnal kellene rá, de ahogy néztem megvan egy 10-esből. Azért nem vettem meg, mert csak max 60-at ment, vagy annyit se. Bár ahogy néztem lapos gumik, kokszos puff, és lehetne nagyobb fogaskereket rakni előre, mert nagyon gyorsan kipörög. Mi a véleményed? Lenne hozzá alkatrész, hogy ilyen öreg. Szaladgálósnak. Anno nagyon szerettem volna egy ilyet.
Kár átolvadnod a fórumot, mindenki a gyári bridgestone-t fogja javasolni. Valakinek bejött a michelin is de jobban kopik. Én itt venném: Gumibolt
Sziasztok.
Connan tudnál ajánlani gummát a krumlira előre ami nem csúszik.
Mindenhol nézegetem, de elég tré a felhozatal.
Köszi előre is.
Ez mar a netturas utani ar.
Fáj bizony. Ezért is kell a netet turni. Én utoljara az R17.hu tól rendeltem a banditra és vagy 10 ropit nyertem a netvadaszattal (conti road attac)
Hali! Valaki tud tippet mondani hol találok bontottan ilyen idomot a vizes Rallymra? Mert nem találok sehol
Hatvan-hetven kornyeken modern sport es sporttura gumik tomege elerheto.de meg igyis fajdalmas.ez van.
Az szinte ingyen van egy ilyen motorra. Azt hittem csak a hátsó ennyi.
Joval kevesebb.hatvan.