Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tán racsingozni akarsz? Hány kiló vagy? Tudod ezek a fiatalok nem olyan súlyos egyének. Magyarul ha egy normál legényke vagy 80-100 kg között akkor minimum 15-20 kg súlytöbblettel indulnál.
http://www.motorsport.hu/image...

elég nagy a szórás 50-ben ...2. és 3. közt van 1,5 msp, ami rengeteg.
Mi pénz kb. egy olyan blokk ami befér 9alá

70sport már nagyon éles
esetleg akinek szivatós van, annak a szivatókar hová lett felbütykölve, illetve a karbis sr-en hol a szivató?
Köszi, sikerült találnom egyet, dellorto phva 17.5-öst, kézi szivatós, remélem, hogy jó lesz. Valaki azt irta, hogy 19-el megette a 5-6 liter üzemanyagot is, 17.5-tel meg 4 körül maradt. kiváncsi leszek. Azért köszi a segitséget.
Megkerestem a "régi" szíjat mentem vele vagy 10km.Naraku 16.5X738 van rá irva lemértem és pontosan 751mm.az athena ami a mociba most van az 16.5X751 és az is 751mm hosszú.Akkor ez most,hogy van?
2 féle van.
PHBN, és PHVA.
Csak a szívatóban különböznek.
Köszi, ezt én is láttam. Esetleg a PHVN-el valakinek van tapasztalata? Találtam egyet kézi szivatóval, állítólag cserélhető az automata szivatós része. Használ valaki manuális szivatósat? Vagy sokkal jobb az automata?
Köszönöm
Köszi!

Majd akkor játszok még vele.
Nekem most a tűn a alulról a 3.ban van....
20?
Én ÚJAT csak 30 fölött találtam
Phva-automata szivatóa,phbn-kézi.
tud valaki segíteni abban, hogy mi a különbség a dellorto phva, és phbn 17.5-ös karbi között?
Köszi
Biztos össze lehetne hangolni az evo-val,és teljesítmény is lenne,de jócskán lecsökkenne a henger élettartalma.Ha ki akarod hozni a dr-ből a maxot akkor Top Nardo-t vagy Yasuni C16-ot neki.
Tűn a seeger legalul.levegőcsanar 3/4 fordulatra nyitva.A tű pedig A15-ös.
gyári minden rajta,75-80 a vége 3-3.4l / 100km 6000km-el 2008évj
A Tiéd milyen? mármint végseb, gyorsulás, fogyasztás, tuning, stb?
nincs sajnos
milyen egyébként a karbis a ditechhez képest? Van tapasztalatod mindkettővel?
cimborám tavaly vett igaz ujonnan aut.sziv.20e
Én odáig tudtam lemenni gugli barátommal, hogy 11-ért van nyiregyen, zsír új, én ezért gondolkodtam olyan 6-8 körüli árban. Mondjuk a 20e-hez képest ég-föld.
Igaz most nem néztem szét de én a nyáron vettem nagyon jó árban,karambolos mociból 2009évj.-ból 20e volt automata szivatóval eggyüt