Lehet hogy csak igényes:-))) Vagy van pénze próbálkozni....
Hiszen ugye gondolom itt se úgy cserélgetitek a kipuffogót, hogy darabokra törtétek az előzőt - csupán érdekel milyen lehet, vagy egyik nap úgy ébredsz: NEKEM KELL EGY OLYAN.-))
80-ért vettem a gépet....
Polini kipuff, polini variátor, 70-es henger meg a frász se tudja mi még.
Ahogy néztem a vázat ott is van benne erősítés itt-ott
És szerintem ennél a yamahánál még alapban is jobban nézet ki, pedig még hozzá se nyúltam.
Akkor most mennyit érhet? Hogy már mindent megcsináltam rajta, kicseréltem rajta az általatok javasolt Mallosi tunnig cuccokra? 250.000-ret? persze
Ok azt megértem, hogy ÚJ árban egy vagyon lenne minden, de ugye nagyobb (nem annyira kopó dolgokat) hülyeség újonnan venni....
Köszi, de nem sokat ér.
70es ... mint most az SR.
A 70sport kategória is olyan erős, hogy bizonytalan a "siker".
50ben kéne valamit pirítani, mert az a 1.5 msp irdatlan sok ..... ha költünk, akkor minimum dobogó kéne.
Már 3x jutott eszembe a hozzunk haza egy kiskategóriás kupát
Mivel fing sincs, hogy ezek milyen idők nem is tudom mi pénz kell egy "normális" blokkhoz. Ebben N.S. a tudor a szar idő is megjött, gondoltam kíváncsiskodok.
Gondoltam, hogy lepkefing súlyú "gyerekek" .... max. nem én gyorsulnék vele, hanem valami kölyök Az SR súlya aggaszt inkább .... Jog kéne, de az meg hogy néz ki
Még várok hátha lejjebb megy.
Lehet hogy csak igényes:-))) Vagy van pénze próbálkozni....
Hiszen ugye gondolom itt se úgy cserélgetitek a kipuffogót, hogy darabokra törtétek az előzőt - csupán érdekel milyen lehet, vagy egyik nap úgy ébredsz: NEKEM KELL EGY OLYAN.-))
Vagy ez a "hülyeség?"
80-ért vettem a gépet....
Polini kipuff, polini variátor, 70-es henger meg a frász se tudja mi még.
Ahogy néztem a vázat ott is van benne erősítés itt-ott
És szerintem ennél a yamahánál még alapban is jobban nézet ki, pedig még hozzá se nyúltam.
Akkor most mennyit érhet? Hogy már mindent megcsináltam rajta, kicseréltem rajta az általatok javasolt Mallosi tunnig cuccokra? 250.000-ret? persze
Ok azt megértem, hogy ÚJ árban egy vagyon lenne minden, de ugye nagyobb (nem annyira kopó dolgokat) hülyeség újonnan venni....
ha új ....
de van komolyabb is ez 140
http://www.egumotors.hu/3689-k...
De ez a retek szétfosott rozsdás szar talán egy 10-es lehet.
Mert nekem ugyan ilyen van fent.....
Ez kamu ugye?!
70es ... mint most az SR.
A 70sport kategória is olyan erős, hogy bizonytalan a "siker".
50ben kéne valamit pirítani, mert az a 1.5 msp irdatlan sok ..... ha költünk, akkor minimum dobogó kéne.
Racsing motor
www.vatera.hu%25252fuser%25252...!%201ft-ert!" target="_blank">racsing motor
www.vatera.hu%25252Fuser%25252...!%201ft-ert!" target="_blank">RACSING MOTOR
Egyébként voltál már kint valamelyik robogó napon? Anno terveztem én is, de mindig közbejött valami.
Mivel fing sincs, hogy ezek milyen idők nem is tudom mi pénz kell egy "normális" blokkhoz. Ebben N.S. a tudor a szar idő is megjött, gondoltam kíváncsiskodok.
Gondoltam, hogy lepkefing súlyú "gyerekek" .... max. nem én gyorsulnék vele, hanem valami kölyök Az SR súlya aggaszt inkább .... Jog kéne, de az meg hogy néz ki