Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,karbulátor ,gáz bowden,hátsogumi kellene
Sziasztok!
Olyat csinált a motor, hogy felgyorsítottam 40-re és ledadogott.
Másnap a sportlégszűrőből ömlött a benzin, arra következtettem, h megakadt az úszó.Szétszedtem, nem akadt meg az úszó, összeraktam, most nem folyik a benzin belőle.
Viszont olyat csinál, hogy alapjáraton ledadog, ha húzok rá gázt akkor is ledadog és füstöl mint az isten f@sz@...
KArburátort próbáltam állítgatni levegőn semmit se reagál rá ugyan úgy ledadog.
Cseréljek benne tűszelepet?
Amit a motorról tudni kell: malossi sport 70ccm, zx sportkipu, arreche 17.5 karbi (többi lényegtelen)
Előre is köszönöm szépen!
Üdv!
Vettem új hengert és a gyűrűk mellé jár egy ilyen "drót darab", de nem jöttem rá hogy mire való. Ha valaki tudja kérem írjon. Köszönöm.
Ez lesz az.Most nézem szegedi vagy?Foglak keresni.
Jóvanmá' ma is gyalog lófráltál a Dózsán......
Láttalak!
Jaja a szerelem vak. Majd lesz a tiédnek is utód. Minidg kell venni valamit. Lesz neked is nagyobb triumpf.
Nekem a kurva isten pénze nem lenne elég ilyesmire ....
Lenne olyan, amit max. hallgatni vennék meg, de akkor is kéne.
A ZX7R nél gyilkosabb pofájú gép nincs is .... gyerek korom óta áll rá. Az azért kéne

Na majd lesz galéria, ha nyerek a lottón
Egyik sem vonz nagyon.

Utcára minek vernyákoltatni a kényelmetlen sportot?
A 2t nyűgös és bántja a fülem.

Pályára még a 600-as is fényévekre sok a tudásomnak.

Ergo ha pályáznék egy nagyonolcsó hatkilós sportot tudnék elképzelni.

Olyat amit ha galacsinná hajtok nem sajnálom és annyira olcsó hogy 3-4 alkalomért álldogál a garázsban.

Azért hogy nézzem felesleges ilyeneket tartani.
Egyről beszéltek, de a kép a tuti :)
Én azért nagy erőlködve összemazsoláznék vagy 4et, 5öt

'05 CBR 1000RR / Repsol /
'97 CBR 900RR / Tricolor /
'95 NSR 250R / Okada dízájnnal /
'99Kawasaki ZX 7 R

ez 4, és még nincs egy normális sportgépem, supermotom, csupasz, megjelenős, keményítős, lazítós, vonulós, gyorsulós ....
Tudnál képet feldobni róla?Már vettem egy nem rá valót és nem szeretnék mégegyszer beleszaladni.
Lehetett volna drágább is.
És ez hosszútávú.
Nem sok 2-3 kilós.
Ha nézzük a 400-as mennyi vót?
Mellé a rally még 150.
Meg még egy 300-eres endúró.
Ez sem az az aprópíz és csak egy seggem van.
Ha lenne 3-4 gépem valszeg akkoris ennek a kulcsáért nyúlnék.

hiába a szerelem vak.
Szép motor, de nem pici pézé vót.
nem a lámpa alatti.hanem a blokkra szereled fel.de szerintem egyről beszélünk.4000 huf.
Nekem sikerült.
Az baj, hogy szép motort kicsi pénzért nehéz venni. Ennek nagy kereke van viszonylag új és keveset zabál. Városba elég lenne. Majd kiderül mi lesz.
Ok. Köszi előre is.
Várom a hívásod!
Azt hittem már elfelejtettél.
Blokk feletti,Ezt most igy nem értem ,de szerintem azt.Ami meggátolja ,hogy a kerék a karbira dobálja a szutykot.
Mennyi lenne az ára?
Pont ez.
Sose akartál ilyet.
Mi bajod ibrahimmal? Egyszerű, könnyű, injektoros, keveset fogyaszt és berugós is.. Nekem bejön. Sokat elmegy.. Tán.
szia! a hátsósárvédővel kapcsolatban te a blokk felettit keresed?mert találtam egy állósét.
Ibrahim.............furákat nézel ki.
Gondolok a jövőre. Nem lesz gyilkos. Egyszerű motor kell, tartós, kis fogyasztással. 80-as utazóval. Majd kiderül mi lesz. Sajnos ennyi zsetonért normális rendszámos enduró nincs. Csodák meg nincsenek. Megnéztem mostanában egy pár motort. Ha szar az esztétika akkor meg inkább nem kell.