Sziasztok!
Olyat csinált a motor, hogy felgyorsítottam 40-re és ledadogott.
Másnap a sportlégszűrőből ömlött a benzin, arra következtettem, h megakadt az úszó.Szétszedtem, nem akadt meg az úszó, összeraktam, most nem folyik a benzin belőle.
Viszont olyat csinál, hogy alapjáraton ledadog, ha húzok rá gázt akkor is ledadog és füstöl mint az isten f@sz@...
KArburátort próbáltam állítgatni levegőn semmit se reagál rá ugyan úgy ledadog.
Cseréljek benne tűszelepet?
Amit a motorról tudni kell: malossi sport 70ccm, zx sportkipu, arreche 17.5 karbi (többi lényegtelen)
Előre is köszönöm szépen!
Nekem a kurva isten pénze nem lenne elég ilyesmire ....
Lenne olyan, amit max. hallgatni vennék meg, de akkor is kéne.
A ZX7R nél gyilkosabb pofájú gép nincs is .... gyerek korom óta áll rá. Az azért kéne
Lehetett volna drágább is.
És ez hosszútávú.
Nem sok 2-3 kilós.
Ha nézzük a 400-as mennyi vót?
Mellé a rally még 150.
Meg még egy 300-eres endúró.
Ez sem az az aprópíz és csak egy seggem van.
Ha lenne 3-4 gépem valszeg akkoris ennek a kulcsáért nyúlnék.
Azt hittem már elfelejtettél.
Blokk feletti,Ezt most igy nem értem ,de szerintem azt.Ami meggátolja ,hogy a kerék a karbira dobálja a szutykot.
Mennyi lenne az ára?
Gondolok a jövőre. Nem lesz gyilkos. Egyszerű motor kell, tartós, kis fogyasztással. 80-as utazóval. Majd kiderül mi lesz. Sajnos ennyi zsetonért normális rendszámos enduró nincs. Csodák meg nincsenek. Megnéztem mostanában egy pár motort. Ha szar az esztétika akkor meg inkább nem kell.
Olyat csinált a motor, hogy felgyorsítottam 40-re és ledadogott.
Másnap a sportlégszűrőből ömlött a benzin, arra következtettem, h megakadt az úszó.Szétszedtem, nem akadt meg az úszó, összeraktam, most nem folyik a benzin belőle.
Viszont olyat csinál, hogy alapjáraton ledadog, ha húzok rá gázt akkor is ledadog és füstöl mint az isten f@sz@...
KArburátort próbáltam állítgatni levegőn semmit se reagál rá ugyan úgy ledadog.
Cseréljek benne tűszelepet?
Amit a motorról tudni kell: malossi sport 70ccm, zx sportkipu, arreche 17.5 karbi (többi lényegtelen)
Előre is köszönöm szépen!
Vettem új hengert és a gyűrűk mellé jár egy ilyen "drót darab", de nem jöttem rá hogy mire való. Ha valaki tudja kérem írjon. Köszönöm.
Láttalak!
Lenne olyan, amit max. hallgatni vennék meg, de akkor is kéne.
A ZX7R nél gyilkosabb pofájú gép nincs is .... gyerek korom óta áll rá. Az azért kéne
Na majd lesz galéria, ha nyerek a lottón
Utcára minek vernyákoltatni a kényelmetlen sportot?
A 2t nyűgös és bántja a fülem.
Pályára még a 600-as is fényévekre sok a tudásomnak.
Ergo ha pályáznék egy nagyonolcsó hatkilós sportot tudnék elképzelni.
Olyat amit ha galacsinná hajtok nem sajnálom és annyira olcsó hogy 3-4 alkalomért álldogál a garázsban.
Azért hogy nézzem felesleges ilyeneket tartani.
'05 CBR 1000RR / Repsol /
'97 CBR 900RR / Tricolor /
'95 NSR 250R / Okada dízájnnal /
'99Kawasaki ZX 7 R
ez 4, és még nincs egy normális sportgépem, supermotom, csupasz, megjelenős, keményítős, lazítós, vonulós, gyorsulós ....
És ez hosszútávú.
Nem sok 2-3 kilós.
Ha nézzük a 400-as mennyi vót?
Mellé a rally még 150.
Meg még egy 300-eres endúró.
Ez sem az az aprópíz és csak egy seggem van.
Ha lenne 3-4 gépem valszeg akkoris ennek a kulcsáért nyúlnék.
hiába a szerelem vak.
Várom a hívásod!
Blokk feletti,Ezt most igy nem értem ,de szerintem azt.Ami meggátolja ,hogy a kerék a karbira dobálja a szutykot.
Mennyi lenne az ára?
Sose akartál ilyet.