Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.Én a hűvös idő miatt most döntöttem úgy, h lerakom a motort tavaszig...némi olajat kéne utána tölteni, csak nem tudom eldönteni,h most ősszel...v majd tavasszal pótoljam...szerintetek?
Köszi a segítséget!Az a hejzet hogy 70-100 ig szinte mind egyformán viselkedik kis eltéréssel.Én arra gondolok hogy nem nagy neki a 21es karbi.
Szerintem a 100-as fúvóka nagy neki sokat kap és belefullad a benyába!
Üdv! Szerintetek mitől lehet az hogy 35-40-ig jól gyorsul utánna meg mint egy babatta? Gyári benne minden (2008 évj.6500km), öcsémnek is ilyen van (2005 évj.21000km) övé is tuti gyári mindene uj korától nála van és nem tapasztalható babatta szindróma... subertűn a lepke is ugyan ott van...
Hellósztok.Tegnap mentem a mocimmal és egy pillanatról a másikra lefulladt a stop táblánál s mikor beindítottam a motor össze vissza váltogatta a fordulatot először nagyon felpörgött aztán visszaesett majd lefulladt.Menet közben semmi baja csak álló helyzetben csinálta.Ja és mikor ma elővettem a motort semmi baja nem volt.A kérdésem az volna hogy van e tippetek hogy mi volt ez illetve adhat e okot aggodalomra.
Sziasztok!Szerintetek egy 50 es gyári Runner mekkora karbit bír el? A haverom feltett egy 21 Dellortót egy 100 as fúvókával valahogy nem akar jó lenni. Hiba jelenség:Ha beindul alapjáraton szépen jár gázt húz szaggat alig akar elindulni de ha megindul utána 80 ig jól húz és ott mintha elfogyna a benzin és csak szaggat.Mi lehet a probléma?
Üdv!
Így lehet kompresszor nyomást a motor járása közben ellenőrizni :

http://youtu.be/X1-rsLu2aoM
Voltál már EGÜ részing víkenden ?
Mindenféle bótokba, de mondjuk itt pont nem :

http://www.egumotors.hu/4275-p...
Ha totálkár akkor gondolom megnézik az adásvételid, illetve az eurotax listát és a piaci árakat - és abból lesz egy átlag választva.

Arra kérdezz rá majd (mert tudtommal ilyenkor a biztosító ráteszi a kezét a "maradványokra"), hogy mennyiért vásárolhatod meg tőlük.
Lehet, de gondolom azt lézerrel csinálják, és neked otthon nincs belőle pár darab:-)))
Ha meg nem? Akkor az ugye nem karbon, hiszen az épp azért lett fejlesztve, hogy erős legyen. Durva lenne, ha az F1-es gépek idomait is a suffniban ollóval vagdosnák darabokra:-))
Felxxel meg szintén nem lehet mm-er pontosan vágni.....csiszolóval meg mókolni?

Na ezt már Én se csinálnám, pedig nagy suffnitunning mester hírében állok:-)))
Üdv!
Ha a karbon membránlap egy kicsit hosszabb a kelleténél akkor lehet belőle vágni? Azért kérdezem mert lehet kapni 110x110-es lapokat amiket gondolom úgy vágnak méretre.
szeretném kérdezni hol lehet beszerezni aprilia sr 50 faktori karburátor szivó csonkot
Köszi mindenkinek a segítséget!
Kárszakértő jött, fényképezett...elsőre azt mondta, hogy totálkár...10 elem csere, ebben bent van a villa is (szekény elferdült a kormánnyal együtt), 3 elem javítás.
A dologi károkba nem kötött bele...
helo
nekem is ezek a tünetek hogyan mérjek kompresszor telljesitményt?
Köszi
Köszönöm !
Énis a kompresszorra gyanakodtam de azért jobb egy tapasztaltapp véleményét is meghallgatni...
Nekem még nem volt velük gond
Kedves uraim:-))

Azért megéri játszani......
A kezdeti 7,6-os fogyiból jelenleg már 5,1-nél járok.
Szóval tényleg megéri utánajárni, hogy hol megy el fölöslegesen a nafta. És még benne sincs az új légszűrő és a gyertya és a bele való görgő:-)))

JA!
Ez az EGÜmotor mennyire szokta küldeni a holmit?
12.-én rendeltem meg, de még sehol semmi.....
Számlát bármikor lehet intézni felszerelésről és máris csak 1 éves minden .... na de nem a piti biztosítóátbaszók topikja legyünk
Megmutattuk az utat, de járni neki kell rajta.
Részemről én többet erről nem kívánok értekezni... megkapott minden instrukciót, döntsön saját belátása szerint.
Üdv!
Ami a kipufogódból jön, az nem olaj, hanem kormos kondenzvíz, ami valószínűleg csak moci bemelegedéséig látható, viszont ez és a többi tünet sajnos azt jelentheti, hogy alacsony fordulatszámon már keveset nyom a kompresszor, ez egy egyszerű ,,T" idomos nyomásméréssel gyorsan kideríthető!
Ahhoz képest, hogy az első szövegébe Ő mondta, hogy nem cigánykodni akar:-)))) Azért hogy elmondtuk neki, mit, mikor, mire....mindjárt megcsípte a lódarázs:-)))

A lényeg!
Tényleg ne legyél mohó!
Én estem már rohadt nagyot (2 kamion és 140-es tempó társaságában)
Az összes bajom annyi lett, hogy a térdemen kiszakadt a nadrág, a kabátnál a vállproti és a bukó karcos lett......
No meg szarrá zúztam a vállam, vesém, lábam....

A telefonom a kabátzsebemben volt - SEMMI BAJA nem lett!
Szóval a biztosítóba nem 8 általános (6első és 2 második osztály) végzettségű emberek ülnek.
Nekik az a lényeg, hogy TE fizess, de nekik ne kelljen.

Mint írtam a bukót 3 évig fogadják el.....
Ha 4 éves, akkor 0ft lesz rá fizetve! (de lehet hogy már csak 2 év?) Hiszen sok helyen meg van adva, hogy mi a "szavatossága".
Anno nekem az Airoh Mathisse bukóm 3 év volt, hiszen a külső tényezők miatt elhasználódik (UV, időjárás...stb)

Épp ezért is....hiszen ki az a marha aki a jó, épp bukóját direkt összecseszi......
Ha meg a régit? Az ugye biztos nem 1-2 éves.....vagyis nem kell rá fizetni.
Akkor még nem volt semmi.....1 lánykám volt csak (most meg ugye 3)
A biztonsági tartalék meg nem erre van - hanem a BIZTONSÁGRA:-)))!

Nem holmi szaros számlára:-)))

De hogy offoljunk....
Sajna nekem ez a sorsom.....egyszer nincs 1L benzinre pénzem, rá 2 hétre meg megveszem asszonynak az "új" robogót.....
A gond, hogy sok a kintlévőségem most is.
Adonyban van egy házam közösbe az exemmel. Ki van adva, de a drága bérlők nem fizetek 2 hónapja ilyen-olyan indokkal, ami még részben el is fogadható - de ugye most jött el az a perc, mikor már rohadtul nem érdekel, mert 110.000-rem van benne - és ez csak az Én részem....
No most ugye ha kifizetik (az ucsó igéret a jövő hét szerda) akkor akár vehetek még egy SR-t.....
Illetve szombaton jönnek a TS150-ért is, onnan is folyik be egy kis lovetta.

Közben meg 3 hónapja azt se tudtam mit csináljak, mert tervek voltak a nyárra, csak lóvé nem. (persze rezsi, kaja mindig van....most az "extrákról" beszélek)

De sajna egyre igazabb lesz hogy napról-napra él a melós.....aki nem lop-csal-hazudik. Régen még hónapról-hónapra is ment.
Akkor eszed ágába ne jusson szarakodni vele.
173 az nem volt drága. Most, hogy belekevered az Ipadot / ami nem is volt nálad ! /, az Áljfónt, meg 1 2 apróbb dolgot harapni fogsz...
Kapzsi ne legyél és ne ebből akarj 600RR-t venni.

A Teló, Ipad, Bukó, Ruha + apróságok új ára + SR vételár - maradványérték = amit kapsz .... nem olyan szar az azért.

Lesz ezen a mutatványon legalább egy kila hasznod, de nagyon cigánykodsz akkor rábaszol