Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az, legalább nem fogyaszt benzint.....
Különböző méretlépcsők vannak, hogy hónolással és dugócserével újra használható legyen a henger. Pl. 40.966-40.972-es dugóhoz 41.000-41.006 hengerfurat tartozik. Tehát az a "szaki", aki Neked "0,1-0,2"-es hézagra fúr, hát.... A dugattyúgyűrűk hézaga pedig általában 0.15-0.2 mm. Kopása 0.7 mm-ig megengedett. Még mielőtt valaki beszólna, ez a levegős ditechre vonatkozik.

Simán belemegy.De a főtengely úgy beszorul hogy meg se moccan.
Ja a pofátlanok elfordították.
a hüvely sem használható akkor :/ köszönöm !
Nem jó hozzá. Csak messziről hasonlít rá. A Piaggio kompresszorának a görgője asszem 45 fokkal el van csavarva. Össze sem lehet vele rakni.
Persze rajta volt a gyűrű,csak úgy is nagyon kotyog a szoknyánál meg ha leveszem akkor a dugattyú át esik a hengeren.Azt halottam hogy szép lassan át kell csúsznia.Lehet hogy így a jó csak nem vagyok benne biztos ezért kérem a segítségeteket.
Hülye kérdés: De a dugattyún rajta van a gyűrű?
Hiszen gyűrűvel együtt kell kompressziónak lennie.....
Alap esetben a dugattyú persze, hogy "kisebb" egy kicsit
JA és a megcsináltatás!

Természetesen APRILIA márkaszervízbe!

A motorod sérülésmentes, szép állapotú volt. Nehogy már utángyártott szarokat rakj fel rá.....

De persze megpróbálhatod a közös megegyezést....
Idomok: 100.000
Kormány: 10.000
........kerék, féktárcsa.....akármi ami sérült....50.000

Ruha: 100.000 (a bukót 3 évig fizetik csak - és általában bekérik, vagy számla kell)

Kiesett idő, jövedelem: pl. 10.000/nap/betegácsi
fájdalomdíj: 100.000
gyógyszerköltség (blokkokkal)
Utazási költség a kórházba, orvoshoz.....
Ha valakinek segítenie kell neked - akkor az Ő költsége (idő, üzemanyag....stb)

Szóval ne egyez meg 50.000-be mert a biztosító nagyképűen lekezel, kifizet - majd röhög rajtad!

Én így jártam a GS-el....
200.000-ret fizettek....majd mikor megtudtam, hogy ha mindent beadok akkor olyan 7-800.000-at fizettek volna a szervízbe és nekem összesen:-)))
1., A motort CSINÁLTASD MEG!
2., Azt ugye tudod, hogy nem csak motorkárod van!? És mindent elszámolhatsz a biztosítónál!
repedt telefon, ruhakár, kieset jövedelem, kiesett program, "fájdalomdíj"......stb.

Szóval ajánlatos, hogy jár utána! És mérd fel a teljes kárt, amit a motor szenvedet és TE!

Volt egy gyerek, meg az anyja.....
A gyerek bringázott, elcsapták.
Anyuka bement a biztosítóhoz, hogy a bringát ki e fizetnék, mert hát a kocsis volt a hibás.
1-2 telefon és a nő elé lett tolva egy 1 millió fölötti papír - mint közös megegyezés! (bringa, fájdalom, kiesett jövedelem, a gyerek kórházi ellátása, a kórházba rohangálás.....stb)

Majdnem elájult....(bár arra már nem fizetett volna senki:-))))

És ez nem MESE! Asszony volt az ügyintéző:-))))
Azon kivul hogy nem jo bele mas gond nincs.
Sziasztok!Egy nagyon komoly kérdésem lenne felétek!Abban kérném a segítségeteket,hogy mennyivel nagyobbra kell fúrni a hengert mint az új dugattyú? Az a helyzet hogy elvittem az Sr hengeremet felfúratni és gyanúsan lóg benne a dugattyú. A szaki aki csinálta azt mondja hogy 0,1-0,2 lehet a hézag .Sajnos én nem tudom de szerintem ez még annál is több.Ha valaki tudja kérem segítsen.
Durog és köpi a gyertyát bedúsul a keverék és fekete kormos a gyertya. sokan a injektor mondják rá egyből de ez a általános baja.. nehezen indul és nincs alapjárat dadog. 1 bár a nyomása.. annyira elkopott a hüvely . van most 2 db gyűrűm hozzá ha ott szelel
milyen tüneteid voltak? Csak mert sztem nekemis ereszt
Üdv. Van egy 2001 es morini blokkos ditechem . a kompresszor szétment benne és találtam egy piaggo ditechból hozzá , Van külömbbség közte? Sürgős.. vásárlás előtt állok .
4000 az utolsó ajánlatom. Felnik miért lennének összetörve? szeretném minél hamarabb kiárulni a cuccokat azért nem szállok el az árakkal...
Már csak az kéne a haver gépére, mert lezúztam neki, de akkor veszek neki újat 5500ért.
Köszi.

12k 2felni, gumival, tárcsával .... azok össze vissza vannak törve ?
Hibátlan állapotú, 5000.
Plexi mennyi lenne ?
Ez az :/ nem tudom mitevo legyek :( faszom ki van...
Holnap par telefont megejtek, talan okosabb leszek, meg elmegyek a biztositohoz bejelenteni a dolgot.
helyileg merre van? :)
Utólag nehéz lesz.
Ditech Alkatrészek és Szerviz

06 70 389 6486
Eladó sr kerekek. Gumival, tárcsával, 12000Ft.
Mindenki másba fektet. Valaki fél év alatt elcigizi. Én arra törekszem, hogy életem során minél több motort kipróbáljak, amihez az eszem diktál. A baj annyi, hogy nem szánok többet 200-220-nál többet az új motorra. persze legyen szép és jó... hát hogyne... Viszont nem tudom meddig lesz meg az új motor tehát mindig van egy B terv. Lehet jövőre már azt is eladom amit meg sem vettem.
Egyébként ehhez a nézelődéshez nem kell ennyit befektetni.
Veszel egy talicskát, kényelmesen elhelyezkedsz és tolatod magad az asszonnyal
/ persze csak viccelek /