Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hétfön tudom meg mert állitolag gyári 70 volt benne és lecserélték 50-re,de majd kiderül. a fötengely vége le volt hegesztve görgöt akartam cserélni!kontárok!hétfön pontosan megirom melyik kellene
gyujtáskapcsoló meg ülészár kulcsal?
ha minarellis és gyári akkor nincs más méret de erősitett komolyabb tuningba van.
a felső csapszeg mérete a gyárinak 10 mm a komolyabaknak 12 mm
Gyujtás kulcs, és ülésnyitó is kellene
több méretü fötengely van?
hétfön veszik ki a motorbol a fötengely évjáratol is függ?
karai.szabolcs@hotmail.com egyépként van sok minden mert robogó bontással foglalkozom!
jó lesz az 50-es imélt cimet irj már,a jövöhéten már kellene
van 70-eshez is erősitett főtengelyem is .
irj már imél cimet megadom a cimet
70esre cserélte a gyári hengerét ..... és most neked fogja továbbadni, ergo az nincs
70-is van?hengerel karbival?az mennyi lenne?vagy maradjak az 50-nél?
szia,az jó ár milyen állapotban van?
Ne csináld má
Úgyis eladod, hát minek rá ilyen szép dekni.
Felraksz egy gyárit / amit, ha kell adok / és az árnak sem kell csökkenni .... ez neked tök jó üzlet lenne, nekem meg nem kéne csiszoljak
50-es igen.
szia!5-e huf megfelel?
Külön nem eladó.
Szia

Ez milyen SR en volt ?
Vajon jó lehet az enyémre nem tudom :(
szia,fötengely milyen lenne?50-es?árba?
Szia! Bocs, hogy eddig nem válaszoltam. Ha a képek alapján érdekel, mondj egy összeget ami Neked megfelel, ha nekem is akkor a Tiéd ! Fogalmam sincs mennyibe kerülhet, én ezzel vettem a motort.

A képek:
Kezd a karbival:tekerd be csövig aztán,tekerj ki rajta 2,5-3 at.Az alapjáratot állísd hozzá mertha magas akkor esetleg csinál ilyet hogy szeretne menni.Ha ez sem akkor vedd le a kuplung harangot nézd meg a belső falát nem e tört meg,mert találkoztam ilyennel,ez azt okozza hogy menni akar.Elsőnek ennyi.
szia! van gyári főtengelyem is meg hengerem is ha érdekel!
Mikor le akar fulladni, húzd rá a szívatót és nézd meg hogyan reagál.
helo!igen meg azt is mondták hogy el lehet dugulva a karbi is de ki lett tisztitva,meg hogy ki kipufogó is de szétvágtam kilett tisztitva az is.a szivatót megnéztem kilazult rajta a csavar,lehet hogy rajtmaradt a szivató azt is mondták de már meg lett csinálva az is szóval nem tudom hogy mi lehet a baj.minden be lett állitva rajta.nem értem.
Karburátort állítgattátok ?