hétfön tudom meg mert állitolag gyári 70 volt benne és lecserélték 50-re,de majd kiderül. a fötengely vége le volt hegesztve görgöt akartam cserélni!kontárok!hétfön pontosan megirom melyik kellene
Ne csináld má
Úgyis eladod, hát minek rá ilyen szép dekni.
Felraksz egy gyárit / amit, ha kell adok / és az árnak sem kell csökkenni .... ez neked tök jó üzlet lenne, nekem meg nem kéne csiszoljak
Szia! Bocs, hogy eddig nem válaszoltam. Ha a képek alapján érdekel, mondj egy összeget ami Neked megfelel, ha nekem is akkor a Tiéd ! Fogalmam sincs mennyibe kerülhet, én ezzel vettem a motort.
Kezd a karbival:tekerd be csövig aztán,tekerj ki rajta 2,5-3 at.Az alapjáratot állísd hozzá mertha magas akkor esetleg csinál ilyet hogy szeretne menni.Ha ez sem akkor vedd le a kuplung harangot nézd meg a belső falát nem e tört meg,mert találkoztam ilyennel,ez azt okozza hogy menni akar.Elsőnek ennyi.
helo!igen meg azt is mondták hogy el lehet dugulva a karbi is de ki lett tisztitva,meg hogy ki kipufogó is de szétvágtam kilett tisztitva az is.a szivatót megnéztem kilazult rajta a csavar,lehet hogy rajtmaradt a szivató azt is mondták de már meg lett csinálva az is szóval nem tudom hogy mi lehet a baj.minden be lett állitva rajta.nem értem.
a felső csapszeg mérete a gyárinak 10 mm a komolyabaknak 12 mm
Úgyis eladod, hát minek rá ilyen szép dekni.
Felraksz egy gyárit / amit, ha kell adok / és az árnak sem kell csökkenni .... ez neked tök jó üzlet lenne, nekem meg nem kéne csiszoljak
Ez milyen SR en volt ?
Vajon jó lehet az enyémre nem tudom :(
A képek: