azt olvastam a (kézikönyvbe) hogy a Benzin tank térfogata a tartalékkal eggyütt 8 liter,Tartalék üzemenyag 2 liter!ez igy van ditech nél is?az olajtartály meg 1,6 tartalék 0,5 l..?
Most akarok 70ccm-es alu hengerszettet venni és egy 17.5 karbit. Ezektől az alkatrészektől sokkal többet fog fogyasztani a motor? Mert hallottam már olyat is aki azt mondta,h így kevesebbet eszik.
Még most is azt röhögöm h haveromí rta MSN-en h akinek eladta az SR-jét h tesz rá egy 70-es hengert meg egy sportkipuffot és 25 le xD és 140 lesz a vége. xDXD
ugyan ara a kittre gondoltam énis látszolag megéri!csak még mindig nem tudom hogy hoyg viselkedik majd egy könnyeb görgötöl meg ha a rugókat átpakolgatom.. majd konzultálok egy szerelövel
Figy kizárt dolog hogy: gyári 5,2 vagy 5,4es volt benne ! hisz lemértük digi mérővel és 6,4 es van benne ehezz igazodj ja meg megnéztünk 1 ugyan ilyet sr t és neki is olyan van benne. sztem nem jol mértétek le!
Én amikor mértem az enyémet akkor a gyári 5,2 vagy 5,4es volt benne asszem most 5g-s van benne egy TT kipu van rajta és igy megy 87-90et és elég szépen gyorsul olyan 40ig érződik h nyúlik az elsőteló meg az én 60kg-om alat ha fordulok ki 1 uccából képes kikaparni
háát elvileg jobban kéne h gyorsuljon de ez attól is fugg h mien erősségi kontrax és kisrugóid vannak a hátsókuplungba
Én is be akarok most ruházni 1 varióra Polini Eco KIT
szia nekem is gyári állapotu van sr ilyen mint tied, szoval megnéztem a görgőt 6,4 es van benne de jol megy igy is ,azt irtad hogy 5g os kell bele milyen lesz hogy fog viselkedni a moci? ird meg légyszi köszi... :)
gondolkodok valami szettben pl láttam vario szettet amihez adnak szijjat ujj variot görgöszettet 3at is és rugókat!scak még ninsc megbontva a motorom nem tudom mi van benne és mennyire kopott vagy régi
mijen méretü görgöket rakjak a mocimba?nem tuningot akarok hanem ugyanolyat mint a gyáricsak pl(malossi) ami jó tartós!gondolom célszerü kicseréltetni hallotam olyat hogy könnyütöl felpörög nemmegy vagy egyép probléma elöjön ..nem akarok kockáztatni csak kicserélni!vagy van olyan ami mindenkinek bevált?
Hm.. azt mondjátok? Mert ezt tudom szerezni jó árban.. De akkor lehet h módosítunk a terven.. Majd kiderül, mi lesz.. De köszi a tanácsot! Körülnézek valami keményebb kipuff után..
Lehet hülyeség és nem jön be 100% osan de nekem van egy módszerem hogy lehet kiszűrni a nem túl kóser ditechet.Eddig bejött, lekapod a sárvédőt hátúlról megnézed a kompresszort KB májkémesdobozni cucc a pillangószelep alatt ha azon el van rozsdásodva külső felület jellemzően a synerject felitatot sem lehet látni akor már legalább 10000 KM felett jár és nem bántak vele kesztyűs ézzel ment hóban fagyban napsütésben.Ha csilli-villi újnak néz ki és körülötte minden blokkelem oxidált matt alu akkor is gáz mert nemrég cserélték és tényleg 15000 en túl van az a rendes ha tiszta kicsit poros és láthatólag együtt öregedett a blokkal nem volt megbontva.Ez csak egyik tényező féktárcsák idomok gumik állapotával együtt nézve és a motort hidegen beindítva már elég hiteles képet lehet kapni a gépről.Ha minden külső le van ellenőrizve és jónak tűnik akkor pöccre de 2-3 fordulatra indulnia kell gázhúzás nélkül egyenletesen kell tartania az lapjáratot semmi csattogás és más idegen hangnak nem szabad jönnie sehonnan.
Sziasztok! Alakul az SR-em.. A blokk már összeállt, új csapágyak, szimeringek, kuplungdob, reed van benne. Így néz ki jelenleg: Polini alu henger,DR reed, Malossi főtengely, Malossi varió 3,72-es Malossi görgőkkel, kevlár szíj, DR kuplung, RMS kuplungdob (az előzőt szétszaggatta ) Malossi végáttétel, a hétvégén ha minden jól megy meglesz rá a Leovince TT, a 17,5-ös Delorto, meg a Stage6 szűrő! Kíváncsi vagyok, mit fog menni... remélem jó lesz... Bár még messze van, hogy motorozható lesz, a vázat csak a hétvégén fújjuk Oldalidomot is sikerült rá szerezni másikakat, mert töröttek voltak, még egy első idom kellene majd esetleg, meg a bringakormány.. Gondoltam beírom
Tervbe vettem egy használt SR 50 ,, beszerzését ,,. Tudnátok segíteni megbízható ( már, ha van ilyen ) kereskedések címeivel, ahol jó állapotú, 2-3 éves mocikat lehetne megnézni ? Esetleg magán ajánlatok ?
Most akarok 70ccm-es alu hengerszettet venni és egy 17.5 karbit. Ezektől az alkatrészektől sokkal többet fog fogyasztani a motor? Mert hallottam már olyat is aki azt mondta,h így kevesebbet eszik.
Én is be akarok most ruházni 1 varióra Polini Eco KIT
Az előzőből kimaradt, hogy Budapesti vagyok, tehát első körben itt lévő kereskedésekről kérek infót, ill. Budapesti ajánlatok érdekelnek elsősorban :)
Köszi előre is :)
Tervbe vettem egy használt SR 50 ,, beszerzését ,,. Tudnátok segíteni megbízható ( már, ha van ilyen ) kereskedések címeivel, ahol jó állapotú, 2-3 éves mocikat lehetne megnézni ? Esetleg magán ajánlatok ?
Előre is köszönöm !