Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert rossz valami rajta, leggyakoribb a kompresszor és annak csöve de lehet hőgomba is.
ditech 50-es miért indul olyan nehezen sokszor az aksi is lemerül pedig uj.
segitsen valaki. kösz
Mazsi
Elég nehéz helyen van(hengerfejen legalbb 3-4 idomot l kéne távolítani ) ha élből nem tudod hol van inkább ne agyalj a házi javításon vizet le kell ereszteni utána meg légteleníteni ha nem vágod ezeket inkább GO szerelő.Ja és ha műkszik a ditech és nem hapcizk ,puffog, durrog nem a hőgomba rossz hanem fenn a műszernél vagy a hozzá vezető tyúkbeleknél ,mivel a hőgomba jeleit a computer a helyes működéshez használja tehát ha az rossz a moci sem megy valami fényesen.
Conair!
A te tankod az hány literes.
Az enyim az biztos 5literes mert én mindig 1500 ért rakok bele és akkkor mindig tele van.
Jah és majdnem kifogyasztom belöle!
1x megtekertettem vele a gumit.ez akkora gyilkolás?:O ráadásul gumicsere elött
A lámpa nagyon hamar kigyullad.
A hengernél található és a költsége azt hiszem 6-7e.
nekem se mozdul meg soha a vizhömérö, de sztem az nem nagy gond:), apropo a tankot illetően nekem kigyulladt a lámba és kb 4.5 liter ment bele, úgyhogy ha van is tartalék akkor max 6 liter legalábbis nekem!
Köszi a gyors választ, Conair!
És ez milyen költség lehet, és mennyit kell hozzá bontani? Ott van a hűtőtartálynál? Nehéz megcsinálni-házilag?
A hőgombád lehet rossz alias termosztát. Előfordul. Természetesen meg kell kellene mozdulni és valahol fél tájékon elhelyezkednie de ez változó.
Üdv Driverek!
Akinek DiTech-je van légyszi mondja már meg nekem hogy az rendben van-e hogy nekem a vízhőmérő nem mozdul meg sosem? Nektek hol szokott állni a mutató, ha már bemelegedett? Vajon mi lehet a hiba oka?
Várom és előre is köszönöm a segítségeteket!
Én 1x kifogyasztottam csumára és 7.9 belement és még a 8 at is bele lehetett volna préselni
ezért vagyok megzavarodva mert eggyik haverom 5 öt mond,könyvbe 8at látok, máshol meg 6,5 igazábol a teljes térfogatot szeretném megtudni és a tartalékot !mert ha 2 liter a tartalék elmegyek vele több mint 100at ha nem akkor hamarosan megállok mert 50 nél járok már...
A mostani új festésű sr street üzemanyagtartájának térfogatával még gyári adatok szerint is ellentmondásokat lehet tapasztalni :

Információ szerint : 6,5 liter :
http://www.aprilia.com/modelli...

PDF tájékoztató szerint viszont 8 liter :
http://www.aprilia.com/upload/...

Az én véleményem szerint az igazság inkább a kisebb méret felé húz mivel 2 - szer mentem vele úgy hogy már jó ideje világított a tartaléklámpám és a kúton 6,4 liternél egyik alkalommal sem tudtam többet belepréselni .
köszi.akkor a karbis és a ditech között van eltérés!én 8 litert olvastam a sr 50 street könyvében !azért kérdetem mert egybe nem tankoltam még 2liternél többet miota megvan
Gondolom neked nem babettád van, de ha rakéta sr-ed van és nem cseréltél tankot akkor neked is 8l ez biztos.
Az én tankom az 5 Literes.
Pedig tuti a 8 literes tank 200 Km nél kb.5,4- 5,6 ot szoktam tankolni és benne van a kézikönyvben is.A tank nagy része a bal oldalra nyúlik meg lefelé a sisaktartó vastagabbik része felé.
Helo!Pedig 8 literes a tank és az enyém 60 km-ert megy el a tartalékkal csak az enyém karbis a tied lehet még többet elmegy!
Bocs félre olvastam... 40-et mentél vele.
Pedig 8les. Ha elmentél már 340-et akkor nemsokára tolni fogod...
nekem injább a benzintank adat érdekel mert pont ugyjött ki hogy mikor átfordult kerek 16300ra az orám akkor felvillant és most tartok 16340körül kiványcsi vagyok mennyi a tartalék aval menyit megyek!ja és hogy az egész tank mekkora. !kétlem a 8 litert az nagyon sok!és abbol 2 liter a tartalék!
Hátha annyira gyilkolta mint te az rs-sedet akkor nem csodálom.
A ditechnél is így van. 0,5l az olajban is tartalék gondolom, onnantól kezdve világít a pilács.
Természetesen többet fog enni. Nagyobb ccm, nagyobb teljesítmény, nagyobb karbi, miért pont a fogyasztás lenne kevesebb? Többet fog enni.