Elég nehéz helyen van(hengerfejen legalbb 3-4 idomot l kéne távolítani ) ha élből nem tudod hol van inkább ne agyalj a házi javításon vizet le kell ereszteni utána meg légteleníteni ha nem vágod ezeket inkább GO szerelő.Ja és ha műkszik a ditech és nem hapcizk ,puffog, durrog nem a hőgomba rossz hanem fenn a műszernél vagy a hozzá vezető tyúkbeleknél ,mivel a hőgomba jeleit a computer a helyes működéshez használja tehát ha az rossz a moci sem megy valami fényesen.
Conair!
A te tankod az hány literes.
Az enyim az biztos 5literes mert én mindig 1500 ért rakok bele és akkkor mindig tele van.
Jah és majdnem kifogyasztom belöle!
nekem se mozdul meg soha a vizhömérö, de sztem az nem nagy gond:), apropo a tankot illetően nekem kigyulladt a lámba és kb 4.5 liter ment bele, úgyhogy ha van is tartalék akkor max 6 liter legalábbis nekem!
Üdv Driverek!
Akinek DiTech-je van légyszi mondja már meg nekem hogy az rendben van-e hogy nekem a vízhőmérő nem mozdul meg sosem? Nektek hol szokott állni a mutató, ha már bemelegedett? Vajon mi lehet a hiba oka?
Várom és előre is köszönöm a segítségeteket!
ezért vagyok megzavarodva mert eggyik haverom 5 öt mond,könyvbe 8at látok, máshol meg 6,5 igazábol a teljes térfogatot szeretném megtudni és a tartalékot !mert ha 2 liter a tartalék elmegyek vele több mint 100at ha nem akkor hamarosan megállok mert 50 nél járok már...
Az én véleményem szerint az igazság inkább a kisebb méret felé húz mivel 2 - szer mentem vele úgy hogy már jó ideje világított a tartaléklámpám és a kúton 6,4 liternél egyik alkalommal sem tudtam többet belepréselni .
köszi.akkor a karbis és a ditech között van eltérés!én 8 litert olvastam a sr 50 street könyvében !azért kérdetem mert egybe nem tankoltam még 2liternél többet miota megvan
Pedig tuti a 8 literes tank 200 Km nél kb.5,4- 5,6 ot szoktam tankolni és benne van a kézikönyvben is.A tank nagy része a bal oldalra nyúlik meg lefelé a sisaktartó vastagabbik része felé.
nekem injább a benzintank adat érdekel mert pont ugyjött ki hogy mikor átfordult kerek 16300ra az orám akkor felvillant és most tartok 16340körül kiványcsi vagyok mennyi a tartalék aval menyit megyek!ja és hogy az egész tank mekkora. !kétlem a 8 litert az nagyon sok!és abbol 2 liter a tartalék!
segitsen valaki. kösz
Mazsi
A te tankod az hány literes.
Az enyim az biztos 5literes mert én mindig 1500 ért rakok bele és akkkor mindig tele van.
Jah és majdnem kifogyasztom belöle!
És ez milyen költség lehet, és mennyit kell hozzá bontani? Ott van a hűtőtartálynál? Nehéz megcsinálni-házilag?
Akinek DiTech-je van légyszi mondja már meg nekem hogy az rendben van-e hogy nekem a vízhőmérő nem mozdul meg sosem? Nektek hol szokott állni a mutató, ha már bemelegedett? Vajon mi lehet a hiba oka?
Várom és előre is köszönöm a segítségeteket!
Információ szerint : 6,5 liter :
http://www.aprilia.com/modelli...
PDF tájékoztató szerint viszont 8 liter :
http://www.aprilia.com/upload/...
Az én véleményem szerint az igazság inkább a kisebb méret felé húz mivel 2 - szer mentem vele úgy hogy már jó ideje világított a tartaléklámpám és a kúton 6,4 liternél egyik alkalommal sem tudtam többet belepréselni .