Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ferenc65: Nekem LeoVice TT van..maximálisan meg vagyok elégedve vele...és ár/érték arányban is megállja a helyét

sab: Az azért van,mert beázik a gyertyapipánál a motor..
Szerkeszteni kell alá egy műanyag idomot,akkor nem veri be a vizet..de lehetőleg ne érjen semmihez hozzá... főleg nem a könyökhőz,mert akkor megolvad
Amúgy én is ilyesmint szerkeztek most..csak annyi minden van hogy azt sem tudom hogy hova figyeljek..

A matricázást most sikeresen elcsesztem/tük...így most még 1 hónapig dekormatricából lesz nonfigos dolgok a motoron..utánna meg megy festésre.
A lámpát meg megcsináltuk úgy,hogy vettem 1 200ft-s kapcsol
Ferenc65:
mekem 3,5ös görgők vannak és sárga rugó van a kuplungon..
De fehéret én még nem láttam... Az milyen beállítás? Mert a zöld a gyorsulás;piros a végsebesség;sárga a 2 tökéletes kombinációja..
Ferenc65: Nekem LeoVice TT van..maximálisan meg vagyok elégedve vele...és ár/érték arányban is megállja a helyét

sab: Az azért van,mert beázik a gyertyapipánál a motor..
Szerkeszteni kell alá egy műanyag idomot,akkor nem veri be a vizet..de lehetőleg ne érjen semmihez hozzá... főleg nem a könyökhőz,mert akkor megolvad
Amúgy én is ilyesmint szerkeztek most..csak annyi minden van hogy azt sem tudom hogy hova figyeljek..

A matricázást most sikeresen elcsesztem/tük...így most még 1 hónapig dekormatricából lesz nonfigos dolgok a motoron..utánna meg megy festésre.
A lámpát meg megcsináltuk úgy,hogy vettem 1 200ft-s kapcsolót és azzal tudom bekapcsolni a refit,mert nincs alapból refim. így nem is fogja leolvasztani a lámpabúrám.. az 1ik egy 35w a másik 55w os
Szerinted milyen súlyú görgővel menne jól a motor. Kuplung kiss rugót kell-e cserélni most fehér van benne.A variátor Malossi Multivar a kuplung Malossi delta.
1értelmű h TT
Sziasztok segítség kéne! 98sr-em van ha beköszön az esős idő akkor elveszti az erejét és van hogy lefullad a robi mi lehet a baj..? előre is kösz a segítséget
Sziasztok!Kipufogót szeretnék felrakni az 2006-os Aprilia sr50 Factory motoromra.Én Giannelli Extrára vagy Leo Vince TT-re gondoltam.Szerintetek a kettő közül melyik a jobb.
meg fogja olvasztani a burát biztos nem foja elbirni nekem is megolvasztotta!bár nem tudom mien volt bene de a muanyag ugy megolvadt hogy ráfolyt az izzóra!ás a lencstét is félig tönkretette!ugyhogy mostmár kb ugy világit mint egy 10wos!vagy ha csak az 1ik égne!nem lehet látni smemit belöle
Most voltam izzósnál..meg beszéltem a szerelőmmel..
Lehetséges hogy egy Tungsram izzót teszek be 2x40w izzót.Csak az ára húzós. 4000ft darabja..
Már csak a búrát kéne lekapnom valahogy.. hogy megnézzem a foglalatot..
Pár oldallal lejjebb tárgyaltuk.
Opciók:

1.Nagy bátorsággal hajtod így ahogy van északa

2.Nem mész vele sötétedés után országúton (ahol van közvilágítás nem olyan rossz)

Ezek voltak az olcsó megoldások

Drágák:

Sr 125ös lámpája belemegy csont nélkül bontóban sokáig kell keresni újban 54000.- és kérdés bírja e generátor

Xenon szett beépítése olcsóbb de nem tudom bírja e a búra anyagy és a generátor nem vagyok otthon a xenonban

20 wattos égő valami nagyobb fényerejű beépítése előbb utóbb megolvassza a lámpát úgyhogy csere

Infraszemüveg beszerzése (hülyén nézel ki benne)

Komplett motor cseréje új SR-re annak 2x 35 wattos nagy fényerejű lámpája van (nagyon drága de nagyon szép a moci)
Hali!
Nem tudjátok hogy egy 2002 es SR nek milyen foglalata lehet,mert ezeket a gyertyafényeket olyan messzire hajítom el......
Mondtam csak kevés kézügyesség,barkácskedv,kreativitás és hulldékvas kell.És se perc a megoldás.
Íme a saját verziójú variátor és kuplung rögzítő eszközök! Az egyiket egy darab L profilból, a másikat meg két rozsdás ácskapocsból fabrikáltam. Szerencsére nem került egy fillérbe sem! Csak flex meg fúró kellett hozzá. Rondák, mint a bűn, de pillanatok alatt leszedtem velük amit kellett. A belinkelt képekből vettem az ötletet. Kösz! Lefotóztam, hogy néz ki, hátha másnak is segít!
tudom nem az a haje de eladó 1 elsö féktárcsa !természetesen sr hez, gyári!csavarok nélkül!ár megeggyezés alapján!
hello! le tudnád írni pontosan hogy miket adsz a végáttételel? köszi
Visszajelző fedél bontó vagy márkakereskedés.
Sportprogram mint a neve is mutatja egy program ha feltöltik a gépre szervízben gyorsabb lessz.Hagyja pörögni amíg tud nem akasztja meg idő előtt az elektronika.
Jah és egy kis segitség kellene tuningolásban mert szinte alap a gép.
Ki tudja miaz a sport program?
Sziasztok!
Tud vki olyan oldalt ahol rendelhetek SR -hez cuccokat?
pl.:Elhagytam a müszerfalrol a visszajelzőlámpák fedelét:(
Kössz..
ha erős vagy...
lehet de én akkor sem csinálnám, a gyári rögzitő is a fogakba akad bele
rendben majd mailt írhatsz vagy délután kb 3tól hívhatsz majd elküldöm a számom ha aktuális lessz mariobully@msn.com
oké majd beszélek vele de nem tudok semmit igérni
semmi baja nem lessz elárulom még 1 karc se lessz rajta tudniillik hajtásnál meg satufék utáni gáz stb sokkal nagyobb erő hat arra a vacakra
Mogul
Valaki tud mondani véleményt a Mogol motor olajról?
lehet belőlle 1 picit faragni am meg jöhet ő is:D