Szemmel nem látni semmit (de ugye ez nem érv).
Akkor ez lesz a következő:-) Már csak a méretet kell megnézni....
KÉRDÉS!
görgőzés...
Valaki mondja már meg a gyík lehet?
Adott egy POLINI 3G variátor.
16x13-as görgő volt benne - állítólag 3g-os (szín alapján az egy bolt 2,7g-ot ír rá)
Az óra kiakadt úgy ment - ellenben nagyon pörgetni kellett induláshoz.
Ugye rendeltem (mert még nem tudtam a méretet) 15x12-es görgőt 4 és 4,7g-os kiszerelésben.
2 napja betettem a 4,7-est, hiszen a régieknél még ez is jobb volt (lásd a régi képét:-))
Nem volt azzal sem semmi gond. Ma átmentem Érdre az új görgőkért a boltba. Ment, gyorsult, visszafelé van egy egyenes hosszú szakasz a DHV mögött simán felment 85-90-ig és még ment volna (de már nem annyira mint a régiekkel)
(sokakkal ellentétbe, nekem nem célom 100-110-et kihozni egy robogóból)
Hazaértem. Szétszedtem, betettem a bele való méretet (16x13-as) és mivel a 4,7g-os jó volt a kisebből, itt is azt tettem bele.
No kérem szépen.....70-ig megy....de ott már úgy kell pörgetni, mint induláskor a régivel hogy gyorsuljon.....és szerintem a közelébe se lesz a 90-ennek a vége.
MI AZ OK? Súlyban ugyan az, csak 1-1mm-rel nagyobb (szél/hossz)
Előnye: normális hangja, fordulata van 20-30-nál is....
A könnyű görgő dadogot (kipuffogó hang) ekkor - ilyen hang olyan 50-60-nál volt csak a régi görgőkkel....
Holnap kipróbálom még a 4g-ossal.... De ha ilyen a szitu, akkor inkább visszateszem a kisebb méretű görgőt.
De várom a tippeket, ötleteket.
Ha hosszú távon meg akarod tartani érdemes átalakitattni karbisra, sose lesz tökéletes a ditech...... csak a pénzt viszi, amit meg lehet sporolni a fogyasztásán azt szépen rá lehet költeni a javitásra nem beszélve ha félúton cserben hagy
Mint látszik csak keresni kell, és akkor nem kell ennek a 2-3x-át kifizetni:-)))
Pár napja tettem be egy linket majd 800ft-os vario anyáról...... tegnap már találtam 130ft-ért is:-))))
Én csak ezeket a kereskedőket nem értem meg. Miért hiszi, hogy ami eleve nem "fogyó" eszköz (hiszen azért nem cserélsz évente 2-3x szíjat, anyát...stb) akkor miért éri meg neki ha majd 6x áron adja?
Azt meg végképp nem értem, hogy ha van egy robogós szervíz, bolt (Battán) akkor miért nem tartanak legalább 1-2db alkatrészt.
3 napja felhívom őket - mikor szembesültem vele, hogy kicsi a görgő mérete 16x13 helyet ugye 15x12-est vettem.
Erre a válasz: "meg tudjuk rendelni"
Mondtam is neki, hogy bocs, de rendelni Én is tudok.....(és nem is biztos, hogy drágábban:-))
Üdv! Szerintetek van neki jelentősége hogy dellorto 17.5 karbinál nincs ott a réz karika amin 5-6 lyuk van ahva a levegőszürő csatlakozik nincs tuningolva full gyári mindene,az elöző motromnál benne volt pedig abból is ki volt véve a fojtás nem értem eggyáltalán mi a szerepe?
Aprilia sr 50 factory gyári kipufogóm könyökkel együtt eladó. Fojtás kivéve. Ha érdekel jelezd. Ezen kívül van még gyári doboz tartó vas vagy nem tudom mi a neve, vázhoz kell csavarozni és arra kell rászerelni a dobozt, és van még gyári kapaszkodóm is. Ezek is eladóak.
Na Én humánusabb vagyok:-)
Ha vííísíítva melegszik a motor, akkor nem csak a szomszédokat rugdalom ki az ágyból 4:50-kor, hanem a saját gyerekem is - mert a lakótelepen ugye egy beszélgetés is felhallatszik az emeletre....
Ezért kell megoldásokat találni:-))))
Gondolom a gyerkőcöd Te se csesznéd fel feleslegesen álmából:-)))
Tutkó:-)) De jelenleg nincs ilyen itthon.
Már keresem a forrást, de amit eddig találtam az bár nem sok (3800ft ha jól emlékszem) ellenben ugye nem kell az egész - így raktáros se vagyok.
Szemmel nem látni semmit (de ugye ez nem érv).
Akkor ez lesz a következő:-) Már csak a méretet kell megnézni....
KÉRDÉS!
görgőzés...
Valaki mondja már meg a gyík lehet?
Adott egy POLINI 3G variátor.
16x13-as görgő volt benne - állítólag 3g-os (szín alapján az egy bolt 2,7g-ot ír rá)
Az óra kiakadt úgy ment - ellenben nagyon pörgetni kellett induláshoz.
Ugye rendeltem (mert még nem tudtam a méretet) 15x12-es görgőt 4 és 4,7g-os kiszerelésben.
2 napja betettem a 4,7-est, hiszen a régieknél még ez is jobb volt (lásd a régi képét:-))
Nem volt azzal sem semmi gond. Ma átmentem Érdre az új görgőkért a boltba. Ment, gyorsult, visszafelé van egy egyenes hosszú szakasz a DHV mögött simán felment 85-90-ig és még ment volna (de már nem annyira mint a régiekkel)
(sokakkal ellentétbe, nekem nem célom 100-110-et kihozni egy robogóból)
Hazaértem. Szétszedtem, betettem a bele való méretet (16x13-as) és mivel a 4,7g-os jó volt a kisebből, itt is azt tettem bele.
No kérem szépen.....70-ig megy....de ott már úgy kell pörgetni, mint induláskor a régivel hogy gyorsuljon.....és szerintem a közelébe se lesz a 90-ennek a vége.
MI AZ OK? Súlyban ugyan az, csak 1-1mm-rel nagyobb (szél/hossz)
Előnye: normális hangja, fordulata van 20-30-nál is....
A könnyű görgő dadogot (kipuffogó hang) ekkor - ilyen hang olyan 50-60-nál volt csak a régi görgőkkel....
Holnap kipróbálom még a 4g-ossal.... De ha ilyen a szitu, akkor inkább visszateszem a kisebb méretű görgőt.
De várom a tippeket, ötleteket.
Tudtok ajánlani megbízható szervizt Budapesten? Sr50 DiTech-emet kéne gyógyítani.
Köszi
Még egy motoromnál se tapasztaltam - ezért csak gyanú - ezért a kérdés.
Fékezéskor a fékkar (első, tárcsás) úgy mond pumpáló mozgást végez a kar.
Mi lehet ez? Hullámos a tárcsa? Vagy levegős, vízes a rendszer?
Én végül innen vettem gyapotot:
http://motoroswebaruhaz.hu/sho...
Mint látszik csak keresni kell, és akkor nem kell ennek a 2-3x-át kifizetni:-)))
Pár napja tettem be egy linket majd 800ft-os vario anyáról...... tegnap már találtam 130ft-ért is:-))))
Én csak ezeket a kereskedőket nem értem meg. Miért hiszi, hogy ami eleve nem "fogyó" eszköz (hiszen azért nem cserélsz évente 2-3x szíjat, anyát...stb) akkor miért éri meg neki ha majd 6x áron adja?
Azt meg végképp nem értem, hogy ha van egy robogós szervíz, bolt (Battán) akkor miért nem tartanak legalább 1-2db alkatrészt.
3 napja felhívom őket - mikor szembesültem vele, hogy kicsi a görgő mérete 16x13 helyet ugye 15x12-est vettem.
Erre a válasz: "meg tudjuk rendelni"
Mondtam is neki, hogy bocs, de rendelni Én is tudok.....(és nem is biztos, hogy drágábban:-))
eladja, csak nem gyorsan.....
A doboztartóról dobsz fel egy képet ?
Meg az ára is érdekelne!
Köszi
Na Én humánusabb vagyok:-)
Ha vííísíítva melegszik a motor, akkor nem csak a szomszédokat rugdalom ki az ágyból 4:50-kor, hanem a saját gyerekem is - mert a lakótelepen ugye egy beszélgetés is felhallatszik az emeletre....
Ezért kell megoldásokat találni:-))))
Gondolom a gyerkőcöd Te se csesznéd fel feleslegesen álmából:-)))
Már keresem a forrást, de amit eddig találtam az bár nem sok (3800ft ha jól emlékszem) ellenben ugye nem kell az egész - így raktáros se vagyok.
Majd csak lesz valami:-)))
Ha velem buziznak, akkor elvágom a rezót.... épp ahol kinyílik a szája Elvégre mindent a békességért