Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma viszem egy sráchoz. Úgy ajánlották. Ha lesz tapasztalatom megadom elérhetőségét. Eddig csak telefonon beszéltem vele és szimpi volt a hozzá állás.
Kösz mindenkinek!

Szemmel nem látni semmit (de ugye ez nem érv).
Akkor ez lesz a következő:-) Már csak a méretet kell megnézni....

KÉRDÉS!
görgőzés...

Valaki mondja már meg a gyík lehet?

Adott egy POLINI 3G variátor.
16x13-as görgő volt benne - állítólag 3g-os (szín alapján az egy bolt 2,7g-ot ír rá)
Az óra kiakadt úgy ment - ellenben nagyon pörgetni kellett induláshoz.

Ugye rendeltem (mert még nem tudtam a méretet) 15x12-es görgőt 4 és 4,7g-os kiszerelésben.

2 napja betettem a 4,7-est, hiszen a régieknél még ez is jobb volt (lásd a régi képét:-))

Nem volt azzal sem semmi gond. Ma átmentem Érdre az új görgőkért a boltba. Ment, gyorsult, visszafelé van egy egyenes hosszú szakasz a DHV mögött simán felment 85-90-ig és még ment volna (de már nem annyira mint a régiekkel)
(sokakkal ellentétbe, nekem nem célom 100-110-et kihozni egy robogóból)

Hazaértem. Szétszedtem, betettem a bele való méretet (16x13-as) és mivel a 4,7g-os jó volt a kisebből, itt is azt tettem bele.
No kérem szépen.....70-ig megy....de ott már úgy kell pörgetni, mint induláskor a régivel hogy gyorsuljon.....és szerintem a közelébe se lesz a 90-ennek a vége.

MI AZ OK? Súlyban ugyan az, csak 1-1mm-rel nagyobb (szél/hossz)
Előnye: normális hangja, fordulata van 20-30-nál is....
A könnyű görgő dadogot (kipuffogó hang) ekkor - ilyen hang olyan 50-60-nál volt csak a régi görgőkkel....

Holnap kipróbálom még a 4g-ossal.... De ha ilyen a szitu, akkor inkább visszateszem a kisebb méretű görgőt.
De várom a tippeket, ötleteket.
Ha hosszú távon meg akarod tartani érdemes átalakitattni karbisra, sose lesz tökéletes a ditech...... csak a pénzt viszi, amit meg lehet sporolni a fogyasztásán azt szépen rá lehet költeni a javitásra nem beszélve ha félúton cserben hagy
Sziasztok!
Tudtok ajánlani megbízható szervizt Budapesten? Sr50 DiTech-emet kéne gyógyítani.
Köszi
Hullámos (valószínűleg méret alá kopott) tárcsa. Erősen igénybe veszi a féknyereg dugattyúit és karmantyúit is. Én cserélném.....
200E...... Höhö....
"hadjam" = hagyjam. Egyébként nem kell bele az a lemezke.
Srácok egy kérdés!

Még egy motoromnál se tapasztaltam - ezért csak gyanú - ezért a kérdés.

Fékezéskor a fékkar (első, tárcsás) úgy mond pumpáló mozgást végez a kar.
Mi lehet ez? Hullámos a tárcsa? Vagy levegős, vízes a rendszer?
Csavar ki - majd körkörös mozdulatokkal húzd le.

Én végül innen vettem gyapotot:
http://motoroswebaruhaz.hu/sho...

Mint látszik csak keresni kell, és akkor nem kell ennek a 2-3x-át kifizetni:-)))

Pár napja tettem be egy linket majd 800ft-os vario anyáról...... tegnap már találtam 130ft-ért is:-))))

Én csak ezeket a kereskedőket nem értem meg. Miért hiszi, hogy ami eleve nem "fogyó" eszköz (hiszen azért nem cserélsz évente 2-3x szíjat, anyát...stb) akkor miért éri meg neki ha majd 6x áron adja?

Azt meg végképp nem értem, hogy ha van egy robogós szervíz, bolt (Battán) akkor miért nem tartanak legalább 1-2db alkatrészt.
3 napja felhívom őket - mikor szembesültem vele, hogy kicsi a görgő mérete 16x13 helyet ugye 15x12-est vettem.
Erre a válasz: "meg tudjuk rendelni"
Mondtam is neki, hogy bocs, de rendelni Én is tudok.....(és nem is biztos, hogy drágábban:-))
Igen a fényes rész leszedhető na ránézek hétvégén :)
200-ért a mai világban?
eladja, csak nem gyorsan.....
Ha a dob végén van csavar akkor bizonyosan....és a kép szerint mint ha lenne.
Hát pedig szerintem nem is túl drágán árulom. Kis alku is bele fér..
Azt elhiszem, hogy várod. Ennek az Istennek az idejében nem adod el az biztos.
http://www.kepesmotor.hu/april... Várom az emaileket! :))
na jó de szerezzek bele egyet vagy hadjam a csudába,hogy miért vehették ki nem tudom
kevesebb levegő tud átmenni rajta.. szűkíti akresztmetszetet
Üdv! Szerintetek van neki jelentősége hogy dellorto 17.5 karbinál nincs ott a réz karika amin 5-6 lyuk van ahva a levegőszürő csatlakozik nincs tuningolva full gyári mindene,az elöző motromnál benne volt pedig abból is ki volt véve a fojtás nem értem eggyáltalán mi a szerepe?
Szia

A doboztartóról dobsz fel egy képet ?
Meg az ára is érdekelne!

Köszi
Aprilia sr 50 factory gyári kipufogóm könyökkel együtt eladó. Fojtás kivéve. Ha érdekel jelezd. Ezen kívül van még gyári doboz tartó vas vagy nem tudom mi a neve, vázhoz kell csavarozni és arra kell rászerelni a dobozt, és van még gyári kapaszkodóm is. Ezek is eladóak.
Vajon ez nekem is működne Sito plusz-nál ?
:-))

Na Én humánusabb vagyok:-)
Ha vííísíítva melegszik a motor, akkor nem csak a szomszédokat rugdalom ki az ágyból 4:50-kor, hanem a saját gyerekem is - mert a lakótelepen ugye egy beszélgetés is felhallatszik az emeletre....

Ezért kell megoldásokat találni:-))))
Gondolom a gyerkőcöd Te se csesznéd fel feleslegesen álmából:-)))
Tutkó:-)) De jelenleg nincs ilyen itthon.
Már keresem a forrást, de amit eddig találtam az bár nem sok (3800ft ha jól emlékszem) ellenben ugye nem kell az egész - így raktáros se vagyok.

Majd csak lesz valami:-)))
Király ...
Ha velem buziznak, akkor elvágom a rezót.... épp ahol kinyílik a szája Elvégre mindent a békességért
Teljesen jó a csőhéj is.Nálam is ez van.Bár a kerámiagyapot lenne az igati.