De geci vagy hogy fikázod. Tényleg nem túl elegáns megoldás.
Elvitték azt a tetves dr-t ma. Pedig holnap mi is indultunk volna érte. Dühömben átnézem megint az egész netet, ha kész vagyok ezzel szar laptoppal ami nálam van.
Amúgy megjött a matrica és a doboz.
Szóval külsőleg lassan kész asszony gépegysége. (még kap majd a tél folyamán egy kis króm festést virág szerepben:-)))
Ki, hogyan szedi le a variátort?
A youtubeon néztem pár verziót, de annyit értem el a különféle kulcsokkal (ida-oda fogat, támaszt), hogy a lamelákból letört a széle
Kérnék tippeket!
Egyrészt görgőt akarok cserélni, másrészt megnéztem....kerek 15mm a szíj, vagyis az is cserés.....
A hátsó résznél (kuplung) játszik az olajfogós megoldás?
Azt ki-hogy szedi le.
Én annó megoldottam a gyenge világítást. 2x10W Power LED. Akkora fényt adott, hogy a xenon elbújhat mellette. Persze ehhez alaposan mókolni kellett mindent....
Most a terv, hogy szétkapom a lámpát és belülről kap egy amolyan "nappali menetfényt" amit a sok kis köcsög terepjárón, mercin, audin...stb. láttok.
Az ugye 6-8db 10mm-es LED-ből áll. 12V-os, és 1db 5W-ot eszik.
Párjában a vaterán már van olyan 2000ft-ért.....
Annak esetleg van értelme, mert a hétvégén évadzáróztunk a csapattal és Szlovákiában (Dévény vára) iszonyat sok ilyen kocsi rohangált - amiket messziről lehetett látni.
A terv, hogy rákötöm a helyzetjelzőre - így mikor ez ég, akkor ugye alapban már marad 25W-at, hiszen az első lámpa viszont nem. (az meg 35W.)
Elvileg megy a LEDre ellenállás is.
Nem hiszem, hogy nyerne.
Eddig aki berakott valami komoly izzót a gyári foglalatba az cserélhette a foncsort, 1-2 esetben pedig a lámpa körül a műanyagot is deformálta. Szerintem gyári lámpát ne mókoljatok. Tíz körül van erősebb fényű ...
Azért a 4t injektorost ne keverd a 2T injektorossal. Manapság már minden injektoros, de a 2t injektornak vannak mellékhatásai, míg a 4t injektornak nincsenek.
A ditechnél nem tudod mókolni a beállításokat. Van egy gameboy interface amin fut az aprilia program, ki tudod vele olvasni a hibatárolót, nullázni tudsz, sportprogramot tudsz vele feltölteni, de ennyi. Nincs lehetőség basztatásra jó pénzért sem. Hidd el láttam. Nem tudsz változtatni.
Elvitték azt a tetves dr-t ma. Pedig holnap mi is indultunk volna érte. Dühömben átnézem megint az egész netet, ha kész vagyok ezzel szar laptoppal ami nálam van.