Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg mint írtam az ilyet nem veszem magamra.
Nekem se tetszik, mert ugye jobb lenne eredetiben, de ha nem megy, akkor inkább ez legyen, mint egy 2cm hézag az idomok közt.

Én a kipuff-t simán lefújtam hőálló festékkel.
Játszottam már eleget Én is a csilli-villi csővekkel. Max fél éveket bírnak, mert vagy a festék ég szarrá rajtuk (MÉG A HŐÁLLÓ IS), vagy a felverődések teszik tönkre.

És ugye nem elfelejtendő - legyen kiváló műszaki állapot, de nem múzeumi darabot készít a motoros, hanem egy közlekedési eszközt.
Vagyis nézen ki valahogy a vas, de ne rohadjon le alattam.
Tehát: csillogaht-villoghat, ha nem merek vele kimenni a városból, mert akkor nem 10km-ert kell tolni, hanem többet:-)))
Akkor elvileg jól csináltam
http://img1.indafoto.hu/9/7/78...
fulll tökör nem kell, mert ezen sem tudom hogy áll majd meg a lakk.
Hülyén esik rá a fény, de az látszik, hogy a visszafordító tükröződik a paláston.
Az anyagot meg lecsiszoltam.
Polír nem lehet végig, mert látszik a felső szelet korrodációja és azt csiszolhatnám addig míg tényleg nem marad ... így az fekete.

Egyébként nem rosszindulatú volt a csavaros megjegyzés.... csak kicsapta a szemem
Annyit kezelgeted, csiszolgatod, hogy a végén nem lesz mit:-)

Amúgy vegyészként átrágtam az agyamon, hogy mi lehet......
De ugye az összetevők hiányában max arra tudok emlékezni, hogy rólam mi és hogy került le:-)))
A kénsav sárga foltott hagy és szétesik a ruha....
De mindenképp valami erős oxidáló hatású lehet az agyag.

Mindenképp valami lúgos cucc kellene hozzá semlegesítésnek.
De ahogy nézem neked a fénylés a lényeg.

Erre pedig tudtommal egy mód van:
csiszolás......
majd finom csiszolás.....
majd vízes csizsolás......
majd polírozás.......
Nézd már meg, hogy mennyit szopok azzal a kipufogóval.
Én már fikázhatok ilyen csavarokat
Hát............kisváros jobb lenne.
Nem igazán. Max a gumi műhelyekben
Nincs olyan ismi KB 3 Km-es körben akinek van egy kopresszora egy másik meg akitől lehet kérni egy légkulcsot?
Ezt nem értem.....
Mármint az Én haveromnak az utcából?

1., lakótelep
2., alig van motoros - aki meg van, az általában: TDM900, Bandit, DL650....stb:-)
3., mos már hogy tudom mi kell, vagy hogy juthatok hozzá inkább beszerzem, megcsinálom - hiszen úgy is kell....
Havernak az utcából.
Ez már 20 ropi - és mint látszik 2501ft-ért (meg 1500 postáért) megvan a szerszám.....

Ma más nem akkor kivárom azt a 2 napot........ utána úgy is megint várni kell, amíg megjön a rendelés.....csak ugye épp ezért kell szétszedni, mert csak infó, hogy 3g-os görgők vannak benne, és jobb lenne az 5-ös....
Nem tudni, hogy a kuplungba milyen színű a rugó (mert hogy gyengébb kell, vagy erősebb......
Nem tudni a kontrasztrugó milyenségét se. Szóval most az első, hogy szétkapjam......
Valakinek csalk akad egy lidlis légkulcs 5 rugós meg 15 rugós tecskó kompresszor.
gondolom erre gondoltál:

vagy ilyenre:
http://robogoalkatresz.eu/imag...
Az már sokba lenne (Batta-Gödöllő kb 60-70km.......ezt 4x..... vagyis kb 260km.....6L-es fogyival az már egy teljes variátorszett majdnem:-))

De köszi a felajánlást!

Max holnap elmegyek valami szervízbe - azt megkérem a srácot, hogy csak lazítsa fel nekem.....csak ezt a megoldás nem szeretem, mert inkább kérek biker-társtól segítséget, mint szervízestől, aki ugye nem szívességekből él.
Vagy ez......
És még megy is, mert laposvasam is van, szerszámok is, és csavarok is. Szerintem ezt a kütyüt holnap reggel összedobom:-))

A szerszámot is megrendeltem innen:
http://www.scooterracing.hu/pr...

csak rühelek várakozni.....
Gödöllő-kistarcsa?
Amúgy nem lakik valamelyikőtök Érden, vagy Bp-en déli részén? Illetve Százhalombatta ekkora vonzáskörében?
Már akinek van szerszámja. Mert ha kölcsönözné nekem, akkor fel is mehetnék érte - másnap meg visszavinném
2db laposvas 3 db M8-as csavar 3db anya.Mint az ollót összefúrod a laposvasat.Szétnyitod megfelelő méretre a két másik csavart bele a két végébe és beakasztod a kuplung lukakba.
szüjjjjek vagy izzzzzadjak:-)?

Bár előbb-utóbb el kell mennem egy gumishoz, mert a hátsó kereket se tudom leszedni - így nem tudom hogy milyen állapotban van a fék
A kuplungra meg azt olvastam hogy húzzuk a hátsó féket.....
Na az nem fog semmit lefogni, így ebben az esetben lehet pl. blokkolni a hátsó kereket is (pl egy seprűnyéllel:-))

De ott már lehet hogy segít egy olajszűrű fogó is....az meg ugye a többi motor miatt eleve van.
Gyakorlatilag mindegy.
Kösz!

Ilyet láttam 2500-ért is....csak ugye "fekvőhengeres".....nekem meg álló. Szerinted jó lehet?
Ezzel. Én vettem egy ilyet használtam 3,5-ért és adott a srác egy maszek kuplungfogót is. azóta nincs bajom.
Légkulcsal.
Bírom a fikázást:-)))

Mást hirtelen tényleg nem tudtam kitalálni, ami ugye bontható is.
Azért ne felejtsük el, hogy nem mai gyerek - és ami összefogatási pontja van, az vagy már nincs meg, vagy képtelenség összecsavarozni, mert így is-úgy is szétpattan

Inkább arra adjatok választ, hogy szedjem le a variátorról a lamelát! Ez inkább fontosabb kérdés!