Tegnap hazaállított a gyerek egy kipufogóval.
Gondoltam felteszem neki,de van egy kis gond.
A kipufogónyílás sík és van benne egy félhold alak, a kipufogón pedig egy perem van. Mit javasoltok ?
Ilyen a kipufogó és a perem is látszik amiről írok. https://secure.italjet.co.uk/o...
"erre megszopat az Isten, hogy lebaszom a haverom gépét ? Király .....Ennél férgebb dolog nincs is ...." Nincs ebben semmi féreg dolog, ha gyorsan és szakszerűen helyrehozod a gépét. Meg persze a bocsánatkérés alap.
A karbi semmi esetben sem mehet tele vízzel, max ha a balatont akartad vele átúszni. Ami meg ha esetleg be is szív a motor, azt pár tüsszentés után el is égeti. Egyetlen esetben kaphat az úszóház vizet, ha az oldalán lévő úszóház szellőztető csövön folyik be. Nálam ez is kizárva, mert egy csövet húztam rá, ami felfelé az ülés felé néz.
Az hogy pörgetni kell a gépet az ugyebár már kezd kristályosodni bennem: Vagy görgőből kell nagyobb (alap eset) vagy lehet játszani a kontrasztrugóval (ami most felejtős, mert így is a leggenygébb (piros) van benne), vagy a kuplung pici rugóival (de szerintem az is a gyengébb.....azt még nem tudtam megnézni)
Ellenben!
Jó lehet a sejtésem, hogy a kezdeti darabos, "mindjárt szétesik", "mi ez a kihagyás, csúszás?" - az a szíj miatt lehet ugye?
16,5x751-es szíj van fent.
Jelenleg 15-öt mértem vonalzóval......vagyis a 10% felett van.
Ellenben a gyári leírás ugye 15,5-öt ír MINIMUMRA....
Szerintettek?
Ez lehet a hiba? Hogy túlkopott a szíj?
Ár/érték viszonylatban kinek mi a tapasztalata?
Gondolom egy sima szíj eleve nem 70ccm-re lett tervezve, de Én már nem dőlök be a "adjuk dupla áron, mert 2x annyit el is megy"-nek.
Szóval szerintetek (akár jöhet tipp is, link....stb) mit és hol vegyek?
Nekem is nem 2ft-ba kerültek az eddigi szerszámaim.
Volt hogy egy 1 rönkös láncfűrészt adtam kölcsön - és bizony nem kaptam vissza, mert szétcseszték....... helyette kaptam egy újat. Igaz nem márkást, nem annyiba kerülőst........
A másik idegrém a szenny.....
Tiszta kulcsok....de általában 80%-ban koszosan kapom vissza.
Szar ügy,de ne add fel.Én is jártam így a fekával,igaz akkor még spiderman-os volt.Oldalsztender feltesz,letámaszt.Gondoltam kicsit megtúráztatom,persze hogy jobbról.Megugrott,így méginkább húztam a gázt,de jó erőben vagyok megfogtam egykézzel is,így nem ment be a garázsba.DE!Fel sikerült venni egykerékre és az előtető fogta meg.Baloldal rotty,az 1napos hátsó ledes lámpa szintén.Felköptem alááltam.Asszonypajtás nem örült az új hátsólámpának elsőre sem.
Na most már tudja ....hát, nem volt boldog, de ennél rosszabbra számítottam. Meglepő megértés ....
Néha hálás vagyok, hogy nem mindenki olyan mint én
Conair : Borult a fene.
Ez álló helyben történt.
Nézzük a hangját .... ugye nekem középsztender van. Azon abriktolhatod amíg akarod ..... ezen oldalsztender .... rámarkoltam a gázra és annak rendje módja szerint megindult ... én meg egy kézzel fogtam és szépen be a házba, majd oldalára, én meg lobogok utána és a tetején landolok.
Sérült a bal tükör, a hasidom bal oldala , a hátsó idom bal oldala, az első sárvédő bal oldala, és ami a legjobban az a plexi ... az szinte full off. Ez magam sem értem, de azon van a legnagyobb gond.
Ránézésre egy 20as biztos megvan
Ami fasza, hogy gyári Racing Replica, ami annyit jelent, hogy nem elég a festékjavítós megoldás.
Szopó ... és kurva pancsernak érzem magam
Ha az enyémmel történik az egy nagy verekedés és egy életre való gyűlölet.
A tyuningot hagytad volna a ...csába.
Max henger és vario.Meg egy olcsó 17,5-ös karbi. mindezt apróból bontva.
Halom emberke szabadsdul meg a vackaitól ami jó árban vannk.
Jobbára kiscsírák akik ha felcseperednek kinőnek ebből és kocsira vágynak.
Amit úgy tesznek meg hogy a drágán vett csilli-villi tuningcuccokat aprópénzért kiárulják hogy félhulla BMW-t és haldokló porrározsdált I-es golfot vesznek 2-3 kilóért.
mondván hogy ezekben még anyag van.
Na ezeket kő keményen ihasználni.
Most még egy CBR 600 F4 sem fér bele ....
Mit spóroltam volna meg ?
Lehet ha nem sörözök közben, akkor nem baszom össze és eszemben van, hogy ezt nem kell sebességbe tenni.
Elváltunk .... oké. Szanáljuk a MOTORT is, mert kell a pénz, veszünk olyat amire egyedül a ház mellett telik ..... havi 40 belemegy csak az optikára/ tuningra...... erre megszopat az Isten, hogy lebaszom a haverom gépét ? Király .....
Biztos jó minden,majd holnap kiderül, de leszarom ....
Haver gépén szárítom a kipufogót .... rápörkölök kicsit, erre elhúz úgy, hogy egy kézzel fogom a markolatot .... persze hogy ráborult a jobb oldalára. Most fizetek egy front fényezést, egy hasidom fényezést, egy bal indexet, a műanyagost és azt is elfelejtem, hogy valaha nekiálltam tuningolni egy rohadvány robogót ....
Nem töredezett .
Arra gondoltam hogy nem tömitett rendesen a levegőszűrő mert meg volt szakadva a csavar amivel összehúzatom !
Kíváncsi vagyok mi lesz ha esik megint tolom vajon
Tegnap hazaállított a gyerek egy kipufogóval.
Gondoltam felteszem neki,de van egy kis gond.
A kipufogónyílás sík és van benne egy félhold alak, a kipufogón pedig egy perem van. Mit javasoltok ?
Ilyen a kipufogó és a perem is látszik amiről írok.
https://secure.italjet.co.uk/o...
Köszönöm !
http://www.egumotors.hu/4237-v...
Kösz az infót.
És ezek mennyit mennek el?
Az olvasatok alapján 8000km-nél CSERÉLNI KELL!
De ugye mi van ha ennyit eleve el se megy:-))?
Neked mennyit szokott bírni? Vagy bárki másnak?
www.egumotors.hu De jó bármelyik. Nekem pótban itthon rms van.
Vegyél Bando szíjat
Az athena platinum szíjai full bando szíjak.
Az árát nem tudom de a pinkben lehet kapni
Tessék.....
Van a Bercse-nél a noname 4900--ért
Ugyan ez a Mofakernél már csak 3600......
http://www.mofaker.hu/termek/V...
Szóval csak 2-3 plusz kattintással lehet kapásból 1300ft-ot spórolni (mondjuk már ingyen van a futár majdnem:-))
Az hogy pörgetni kell a gépet az ugyebár már kezd kristályosodni bennem: Vagy görgőből kell nagyobb (alap eset) vagy lehet játszani a kontrasztrugóval (ami most felejtős, mert így is a leggenygébb (piros) van benne), vagy a kuplung pici rugóival (de szerintem az is a gyengébb.....azt még nem tudtam megnézni)
Ellenben!
Jó lehet a sejtésem, hogy a kezdeti darabos, "mindjárt szétesik", "mi ez a kihagyás, csúszás?" - az a szíj miatt lehet ugye?
16,5x751-es szíj van fent.
Jelenleg 15-öt mértem vonalzóval......vagyis a 10% felett van.
Ellenben a gyári leírás ugye 15,5-öt ír MINIMUMRA....
Szerintettek?
Ez lehet a hiba? Hogy túlkopott a szíj?
És milyen szíjat vegyek?
Ilyet? - NONAME 4900HUF:
http://www.bercsekft.hu/motoro...
Vagy ilyet? - Polini kevlár 8000HUF:
http://www.scooterracing.hu/pr...
Vagy ilyen? Dopler Sport 4750HUF:
http://www.scooterracing.hu/pr...
Ár/érték viszonylatban kinek mi a tapasztalata?
Gondolom egy sima szíj eleve nem 70ccm-re lett tervezve, de Én már nem dőlök be a "adjuk dupla áron, mert 2x annyit el is megy"-nek.
Szóval szerintetek (akár jöhet tipp is, link....stb) mit és hol vegyek?
Nekem is nem 2ft-ba kerültek az eddigi szerszámaim.
Volt hogy egy 1 rönkös láncfűrészt adtam kölcsön - és bizony nem kaptam vissza, mert szétcseszték....... helyette kaptam egy újat. Igaz nem márkást, nem annyiba kerülőst........
A másik idegrém a szenny.....
Tiszta kulcsok....de általában 80%-ban koszosan kapom vissza.
Szóval ezzel egyetértek.
Néha hálás vagyok, hogy nem mindenki olyan mint én
Conair : Borult a fene.
Ez álló helyben történt.
Nézzük a hangját .... ugye nekem középsztender van. Azon abriktolhatod amíg akarod ..... ezen oldalsztender .... rámarkoltam a gázra és annak rendje módja szerint megindult ... én meg egy kézzel fogtam és szépen be a házba, majd oldalára, én meg lobogok utána és a tetején landolok.
Sérült a bal tükör, a hasidom bal oldala , a hátsó idom bal oldala, az első sárvédő bal oldala, és ami a legjobban az a plexi ... az szinte full off. Ez magam sem értem, de azon van a legnagyobb gond.
Ránézésre egy 20as biztos megvan
Ami fasza, hogy gyári Racing Replica, ami annyit jelent, hogy nem elég a festékjavítós megoldás.
Szopó ... és kurva pancsernak érzem magam
Ha az enyémmel történik az egy nagy verekedés és egy életre való gyűlölet.
Szeretem ezt a kölköt .... ő nem ilyen
Max henger és vario.Meg egy olcsó 17,5-ös karbi. mindezt apróból bontva.
Halom emberke szabadsdul meg a vackaitól ami jó árban vannk.
Jobbára kiscsírák akik ha felcseperednek kinőnek ebből és kocsira vágynak.
Amit úgy tesznek meg hogy a drágán vett csilli-villi tuningcuccokat aprópénzért kiárulják hogy félhulla BMW-t és haldokló porrározsdált I-es golfot vesznek 2-3 kilóért.
mondván hogy ezekben még anyag van.
Na ezeket kő keményen ihasználni.
Mit spóroltam volna meg ?
Lehet ha nem sörözök közben, akkor nem baszom össze és eszemben van, hogy ezt nem kell sebességbe tenni.
Elváltunk .... oké. Szanáljuk a MOTORT is, mert kell a pénz, veszünk olyat amire egyedül a ház mellett telik ..... havi 40 belemegy csak az optikára/ tuningra...... erre megszopat az Isten, hogy lebaszom a haverom gépét ? Király .....
Ennél férgebb dolog nincs is ....
Haver gépén szárítom a kipufogót .... rápörkölök kicsit, erre elhúz úgy, hogy egy kézzel fogom a markolatot .... persze hogy ráborult a jobb oldalára. Most fizetek egy front fényezést, egy hasidom fényezést, egy bal indexet, a műanyagost és azt is elfelejtem, hogy valaha nekiálltam tuningolni egy rohadvány robogót ....
Arra gondoltam hogy nem tömitett rendesen a levegőszűrő mert meg volt szakadva a csavar amivel összehúzatom !
Kíváncsi vagyok mi lesz ha esik megint tolom vajon
Mondjuk karbi lekap túlfolyón kiönt és gooo
A Levegőszűrőre gondoltam ott szívhat fars levegőt szerinted ?