Valós adat lehet, hogy a régi SR generátora 80W-ot tud?
Mert szerintem az első lámpa iszonyat gyenge - de ugye alap esetben mindig úgy számolok hogy:
Első lámpa + index + féklámpa......
No ez a réginél ugye 35 + 21 + 21w = 77 w.....
Ergo nem nagyon marad semmire - így 55-ös lámpát már ne is próbáljak betenni, mert a fesszabályzóm bánja (A GS500-nál ez történt.....pedig csak 2db ködfényszórót kapot (+110W):-))
Amúgy mindenre van mód - csak gondolom (ha injektoros) akkor rá kell küldeni a szervízprogramot (szervízbe, jóó pénzért:-(( hiszen azt a computer vezérli. A kérdés: megéri e?
októberben állítani - márciusban visszaállítani
Bár nekem a banditom injektoros - Én hamarabb fázom mint Ő:-))), de -10ben is elmegyek bárhova. (Ha nem így lenne nem ismerem meg a jelenlegi asszonykám:-))
Előtte a GS500-asomnál meg az alapjáraton kellett csak egy picit csavarni.
Alszik a lófasz. Buszra vártam mikor írtál. Ahogy Zoli is írta. Hajtóműolajat felesleges cserélni, (sűrűbbre), fagyálló alap, alapjáratot nem lehet állítani. Szívatót a computer szabályozza. Ha köpdösi a gyertyát az 2e/db, és nem olyan mint a simsoné, hogy ráfingasz visszateszed és megy.
Mert ditekk.annyira szegeny a keverek hogy egy resze kicsapodik a hengerfalra es nem egyenletesen porlad szet.ennyi eleg neki.alapjarat allitasara nincsen mod.fagyallot meg csak dilettansok hagynak ki barmikor.
Szerintem csak :
- Érdemes kicsit melegíteni
- esetleg a 70/90-es hajtóműolajat olyan 40-60-ra váltani
- fagyállót tenni bele, nem csak sima vízet
- kicsit tolni az alapjáraton (felfelé)
10 fok alatt már köhögni fog. Ilyenkor már a ditech-eket téli álomra kell rakni. Nagykátán tudok szerelőt, aki ismeri, bár jött hideg/meleg info róla is.
Igen írtátok. Lehet, hogy nem volt a legjobb választás. Viszont gazdaságossági számítások szerint alapesetben 21e forintot spórolok vele havonta ha munkábajárásra használom. Nos ebbe beleférhet évi szinte 50e javítás.
Csak a kérdés hol javíttassak Bp-n?
Hát elbaszom vele az időt nem kicsit.
Mennyivel 1xűbb lett volna lenyomni sima feketére
Nem, mert én vettem, fekete hőállót kétrongyé, hőálló lakkot háromezeré és kibaszok vele
Könyöktől a diffúzorig és a konfúzortól a végdobig fekete lesz ....
csak a rezonátor részt tolom fel vizes 1000ig és lakk az egészre.
Így lesz a 15ből 21 és rohadt sok óra meló
/ mondjuk ár utálom .... és hülyét fogok kapni, ha baja lesz /
A szervíz viszont a ditechnél nem lesz 2 forint. Ha spórolás miatt akartál motort venni 4 üteműt kellett volna venned. Nehéz jó szerelőt találni is. Aki ért hozzá és nem dolgozik aranyért. Amennyit megspórolsz a benzinen rádobod szervízre. Viszont a benyán tényleg sokat meg lehet spórolni.
Te mazohista vagy. Csinálsz neki csodás fényt, ami addig lesz míg nem mész a motorral. Nagy melegben meghúzatod és kopik a fénye a puffnak. Ég a lakk mint a diszno.
Valós adat lehet, hogy a régi SR generátora 80W-ot tud?
Mert szerintem az első lámpa iszonyat gyenge - de ugye alap esetben mindig úgy számolok hogy:
Első lámpa + index + féklámpa......
No ez a réginél ugye 35 + 21 + 21w = 77 w.....
Ergo nem nagyon marad semmire - így 55-ös lámpát már ne is próbáljak betenni, mert a fesszabályzóm bánja (A GS500-nál ez történt.....pedig csak 2db ködfényszórót kapot (+110W):-))