Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek.Nekem van egy injektoros sr-em csak annyi a gond vele hogy állandóan(kb 2 hetente rendszeresen beköpködi a gyertyát)Aztán kiveszem és megpucolom és semmi gond(1-2 hétig)Voltam már szerelőnél is ő kicserélte a gyertyát szintén gyárira csak más hőértéküre de ez se bírta tovább.Szerintetek mi lehet a probléma?Lehetséges hogy az injektoron kéne álítani?Ja és ha tudna valaki specalisát vagy olyat aki ért a ditechez azt megköszönném(Dunántúlon jobb volna de mindent meghallgatok csak oldódjon meg végre a helyzet mert már kezd zavaró lenni hogy már egy ideje ezt csinálja) mert én még senkit se találtam aki ért hozzá és el is vállalná.Még egyébként is lassan érik egy kissebb szervizelés is. Megköszönném a segítségeteket ja és köszönöm az eddigi válaszaitokat.
Húúúú hogy rámentetek erre a válás témára.

Mi asszonnyal 16 éve húzzuk.
Volt hogy rezgett a léc, de megoldottuk.
Szerintem ehhez kell a 2 ember.
De ha valaki 3 év alatt nem ismeri ki a másikat.......hááát arra mit mondjak?
Emberek ha megváltoznak, arra van magyarázat.
És ha figyel az ember a társára az élete-együttélése közben, az látható is.
Akkor megelőzhetőek az ilyen "kimozdulások-elkóválygások"
Ha meg nem veszi észre a másik, akkor meg úgy is szar az egész.
És nem az tehet róla, aki elmegy..........azért megy el, mert szarnak rá a másik oldalról.
Amúgy meg eme "hibák" okozói, többnyire a nők.
Nem akartam tovább offolni a fórumot, csak úgy éreztem hozzá kell szólnom.
Mellesleg nekem sincs hitelem, ezért van egy öreg, de szép DT-m.
Mikor van zseton, költök rá.
Ha nincs, akkor nem.
Kisebb hitelbe még belemennék, max 100.000.- forintig, de ha ütnének sem írnék alá, többszáz évet a nagyorrúaknak egy új motorért.....
Egy harmonikus, de alap tuning.
Tele kompromisszumokkal, mert közel sem egy full MHR
Dekor meg talán októberben

VALAKI ! aki látott már ilyet :
Ennek azon kívül, hogy soha nem fog kirepedni van valami értelme ? Az a 2 csatlakozó a vákumdobnak van ?
Bászki az nagyon sok péz. Kifutott volna már lassan egy másik motort mellé.
Most nekiálltam összeszámolni.
162-nél inkább abbahagytam, de még lett volna mit.
Jövőhéten hozom el és annyit tudok, hogy 30-50közt lesz a szerelés, persze ez nincs benne a fentiben
Én csodálkozok rajta, hogy ennyire locsolod bele a pénzt. Nem sokat nyomtam rá, de szerintem nekem is rászállt egy 30 rongy. Bár van itthon pótalkatrész.. (kuplungharangok, görgők, szíj..)
Akkor te mennyit vertél már rá...
Így is kell
Itt kuss volt, de megadtam mindent .... tér is annyi ami nekem kellett, onnan meg én legyek az Isten, mert ha nem , akkor nincs értelme.
Én ezen csúsztam el, nem más fax kellett.

Na ennyit az Off-ról.

Nagyon unom már öntögetni a lóvét
Igaz a saját hülyeségem, mert nem kéne költeni rá semmit.
Jövőre akinek kell a gépem az jelezze. Szerintem az ittenieknek van fogalma arról, hogy milyen törődést kap. Szart nem fog venni
Van lelkiismeret is a világon. Bár elismerem, hogy néha van olyan helyzet, mikor a másikat legszívesebben ledarálnád. Egy tönkrement kapcsolatban sok ilyen van...

Mi már 9 éve rúgjuk együtt a port, mindenki teret enged a másiknak. Majd az idő eldönti, hogy osztom-e majd a véleményed....
Én már rájöttem, hogy olcsóbb lett volna, jól bebaszni és hirtelen felindulásból hülyeséget csinálni. Aztán egy jó magaviseletes 1,5-2 után folytatni a dolgokat
Nem hiába mondják a válás kész anyagi csőd. Egyenlőre nekem csak a motorok cserések, a család nem. Nincs is tervben. A gyerek sokban van, de megéri. Viszont az tényleg szar lehet, mikor mondja az asszony, hogy marad még... Mostmár 1 év Gyed is vagy mi a neve. Magyarul mikor több pénzt kapsz.
A válásról? Arról bizony nem:-))) De a legjobb döntése volt az exnek.
(Hazajött és bejelentette hogy Ő költözik.....)
A hitel meg?
"saját" 50%-os lakás Adonyban......
"Saját" lakás Battán
Ha meg gyerköc van nálad is tudod, hogy mennyibe kerül egy hónapba, és milyen mikor a számládon hirtelen 100-al kevesebb van, mert a "drágád" azt mondja: Ő még nem megy vissza dolgozni és a 120 helyet kap 28-at....

Szóval legyél is óvatos:-)!
"Error 404
Sajnáljuk, a keresett oldal nem található vagy nem létezik."
Hellosztok!
Eladó egy két piaggio/ gilera alkatrészem! yasuni c21 kipuf
http://www.kepesmotor.hu/robog...
és egy s6 24-es pwk powerjetes karbi ( egyszer volt kiprobálva!) hozzá való pigi adapterrel bowdennel!
Tel: 06204706921
Elég hiányos a gép.
A blokk piaggios ditech blokk,de egy karbis Metrakit SP főtengely lett belerakva henger,hengerfej van gyári 50-es.

Meg pár nagyobb idom.
Nekem nem nagy dolog. Olvass vissza, nem írom le 100-adjára is.
Húha.. Én ettől jobban állok, bár szerencse kérdése is. Hisz a válásról nem tehetsz. 32 vagyok egy négyéves gyerek, és nincs hitelem. Ha kp-n múlna már holnap egy drz lenne 3. motor. Viszont óvatos emberke vagyok.
Mennyiért?

Én azon agyalok, hogy a biztonság kedvéért be kéne szerezni egy 50-es hengert, dugót......
Illetve ugye idomsérülés bármikor lehet.....
Nekem mondod:-)))) Bár nekem ez közlekedési eszköz, mivel se kocsim nincs, de még "B"-s jogsim se!

36 leszek. Elváltam 13 év után...... a fizum 33,4%-át elviszi a gyerektartás. (2 lányom után - 13 és 8 évesek) Ez több, mint ma egy minimálbéres keress. Lakáshitel, személyi hitel - mint mindenkinél itt is megvan.
Újra nősültem (már 3 éve együtt vagyunk) (bátor vagyok:-))) ÉS itt is van már egy gyerköc.... Ő is már 2 éves múlt

A bandit tény......0km-es volt 1,8 mika ( ma meg talán ha 900-at kapnék érte), de épp azért vágtam bele, mert tudtam, hogy ebbe nem lesz 3 év alatt 68000km, mint a Gs-be, és nem lesz egyenlőre motorcsere. (bár 5 évesen 54.000 azért bele került - bár az is tény, hogy tavaly óta pedig csak 2000km

A TS150 nekem eddig 20.000-be került....

A MINT nálam van már 9 éve.....azt 20 ropiért meg egy telefonért szereztem anno.

Az Aprilia meg alapban asszonynak lett véve ugye.

A bandit részletes, de ugye bármikor felülhetek rá és mehetek. HA nem vettem volna meg, akkor se közlekedni nem tudok, se csak úgy motorozni egyet.
Szóval Én se költöm a pénzt, mert nem nagyon van. Bár eddig úgy néz ki, hogy a melóm még fix. (ha már most léptettek elő:-))

Ellenben ha nem élvezem az élet apró örömeit, akkor minek csinálok bármit?
Stimmel.............3 motor van a pincében.
Egy SR-darabokban.
El kéne pattintani az idomokat-blokkot.
Még egy SR de az SR-2e.

Ésssss mindenhova a naggyal megyek.
Egy seggel meg csak egyet lehet megülni.
Nekem a motor luxus. Igaz én ha megvenném a 3. motoromat is akkor a 3 nem érne annyit mint neked a bandit. Kocsit is úgy vettem ha lezúzom holnap veszek egy ugyanolyat.
Én szeretem ha van egy kis tartalék. Munkahely elvesztés, betegség, nekem már családom van. Több mindenre próbálok gondolni.
Kezdem elölről bejárni az 50 km-es kört. Sose unom meg. Mindig van olyan út ahol már régen voltam.
18 éve körözök egy 28ezer lelkes városban. Városban elment már szerintem vagy 30 ezer km. Kérdezné valaki, hogy hülye vagyok? Engem ez kapcsol ki. Megyek nézelődöm. Nálunk itt a folyó, lehet nézelődni. Csend van. Ezt szeretem. Ezért nem kell nagy motor. A 650-es volt meg a legrövidebb ideig. Pedig azt hittem a 650-es freewind sokáig megmarad.
Ízlések és pofonok:-))

Ez nálunk (AKMT) is állandó vitatéma - mármint hogy hitelre motort?
Nekem a Gs500-asom és most a banditom is hiteles.
A banditát 5 éve fizetem (az első éven kellemes 22-23.000ft....majd a válság berobbanásával 43-48.000ft/hó) és még van 3,5 év......ellenben mikor kell akkor ráülök és irány akármerre.

A legnagyobb túrám ha jól emlékszem akkor a 2006-os Magyarország kerülő túra volt a maga majd 1900km-ével.
De voltunk Lengyelbe, szlovák, szlovén....horvát utakon (www.akmt.hu)
Nekem ez jön be. De pl. motorostalálkozókon biztos nem fog senki megtalálni, mert Én meg azt nem bírom.....
Minek? Nekem most 4 motor áll a garage-ba (anyámékéba):-)))))

- Bandit.....
- Az eladásra váró TS150 (mert hogy nem foglalkozom a papírozásával)
- Aprilia SR
- Yamaha Mint

Gyerekkoromban nem volt motorom. Szerettem volna, de nem lehetett.......Most bepótoltam a hiányt:-)))
Anyám azt mondta, hogy ha még egyet odaviszek többet nem enged be még a kertbe se:-)))
Helló! Az lenne a kérdésem hogy mennyire nagy dolog egy Ditechet karbisra átalakitani? milyen alkatrészeket kell cserélni? ha valaki csinált már ilyet kérem segitsen. köszi