Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez sajna Factory, karbit keresőlámpával sem találsz rajta.Szervízbe kénevinni bár ki kéne az asit mérni első körben lehet cellazárlatos is azért merül le.
hi!ha valakit érdekel ditechröl karbis modra épités az irjon!olcson csináljuk!hi!
Vidd a szervizbe ,nézd át az egészet lehet,hogy a karbin főkapot valamit piszkot.
Császtok!
Újra segítségre van szükségem ez a rohadt Sr nem akar beindulni állandóan leszívja az akksit felöltöm este,reggel faszán beindul, másnap nem töltöm és nem indul be szerintetek mi lehet a baja?
Helló kicsijoe!Az a fő bajom,hogy az alapjárat akkor sem tér magához,ha meleg a motor. Itt a fórumon olvastam,hogy szervízben ezek a motorok lekérdezhetők.Ez az évjárat is?(2002)Vagy csak a sokkal újabbak.Festetem az idomokat,szét van szedve a motor de ,nem látok semmi extra vezetéket,vagy csatlakozót. Szóval rohadtul tanácstalan vagyok. Elviszem egy szerelőhöz ,de már a telefonba azzal rémiszget,hogy injektor csere lesz,mert mondtam neki,hogy nehezen indul,vagy ha nem indul el sok kisérlet után sem és kiveszem a gyertyát,nyakig áll a benzinbe.Egyáltalán mennyibe kerülhet egy injektor?Ezt tudja valaki?
nekem is ilyen van azt leszámítva hogy aprilia-s matricák vannak rajt
hello

Egy kérdésem lenne, hogy a 98as minarelli blokkos vizes sr-be gyárilag ablakos dugó van?
üdv
Lojzi jól mondta a hőgomba miatt szokott prüszkölni mint egy náthás sárkány.
Kicsijoe hogy fogod követni mikor forr a víz?Rá kéne barkácsolni egy másik hőmérőt ami tényleg méri vízhőfokot mint egy S6 hőmérő.
Nekem is durrogott amikor bemelegedett! Hidegen tökéletes volt de melegen full gáznál darált és durrogott! lehúztam a hőfokgombárol a vezetéket és kötöttem rá egy 1200-es Lada vízhőfokgombát és most tökéletes, igaz h most mindig azt jezi h hideg de legalább tökéletesen megy
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, megpróbálok ezeknek a dolgoknak utána járni!
Huh ez a durrogás eléggé visszatérő hiba de sima gyertyacserével tuti nem lessz megoldva Lojzi írta itt a fórumon hogy a hőgomba szokott a ludas lenni.Ez már az én véleményem hogy használtan 2001-2002 es ditechet elég meész venni karbissal jobban jártál volna.Nem azért mert annyira rossz lenne bár az tény hogy elég sok az alkatrész és elég bonyolult a gép robogó léttére.Inkább a bonyolultság,a cudar előélete,és a szervízek hozzá nem értés együttesen okozza hogy több a gond a ditechel.
Keresni kéne egy hozzáértő szakit aki töviről hegyire átnézi de mindenét és nem csak yertyát cserél.
Csak tippelni tudok hőgomba és/vagy inyektorfej hiba lehet az okozója, a nyomáshatároló szokta beadni a kulcsot de a leggyanúsabb a hőgomba.
Ditech-ed van?
Helló Zoli!Az írásaidból azt veszem ki,hogy elég jól konyítasz az sr -ekhez.Ezért kérlek segíts egy kicsit!2 hete vettem egy 2002-es sr -t,50cm3 lábon hoztam el,tökéletesen működött!90 km-t jöttem vele ,gyönyörűen ment.Kipróbáláskor kicsit ingadozott az alapjárat,de ezt betudtam egy gyertyacserével,mivel azt hallottam erről a motorról,hogy rohadtul szereti kinyírni a gyertyákat.Másnap vettem egy zsír újat 2400ft-ért,alig tudtam elindítani.A gyertya benzines,de a szikrát össze vissza adja.Egy öngyújtóval kiégettem belőle az el nem égetett keveréket,visszaraktam a gyertyát.Nagy nehezen elindult.Megy is,jól húz,de néha durrog és alapjárat egyáltalán nincs rajta.Csak indításkor,egy pár másodpercig,de hirtelen gázadásnál leáll,mintha megfulladna.Ha volna valami ötleted nagyon megköszönném,ha megosztanád velem.Van egy 2000 évjáratú Rally is de az karburátoros.Annál tudom mihez nyúljak.Lehet hogy karbisat kellett volna vennem?Várom megtisztelő válaszod.üdv:Zsolti
Jó hát.
Hello
Néztem én Continental-t jó az?
Nekem a pirelli evo 21-22 bevált és jó. www.pasztoy.hu De vegyél olyat amire pénzed van. 10 rugóért nem drága.
pl szerintem ez és még hasonlo elég korrektnek néz ki!odamész látszik hogy uj és szerintem olcsobb mint máshol,motorgumik
én amikor megvettem a mototr akartam rá venni 1böl gumit mert azthittem vmi szar van rajta de nem ,elöl michlen pilot hátul meg vmi maxxis gumi van !de nem ez a kérdés hanem hogy hol vegyél ,én a hirdetéseket nézve láttam eladó gumikat meg ,cégek vállalkozok is felrakját a hirdetést hogy ELADO MOTORGUMIK..na sztem oda elmész van cim vagy telszám,és annyi fajta közul választhatsz hogy csak na..
Hello
Azt szeretném kérdezni hogy milyen gumit vegyek hátulra az sr -em re?
megvenném csak nincs pézem
Eladó
450000Ft sürgős
kérdések a bencex15@freemail.hu-n
ne itt
Hello!

Az Srem kijelzője állandóan bepárál de nem látok repedést se semmit ha vki tudja mitől lehet vagy mit lehet vele kezdeni pls. szóljon mert naon idegesítő h nem látok semmit sem.....
Próbáltuk azt is:egy másik benzintartájból ment bele a benzin,folyt szépen,de a vákuum cső rajta volt és a benzin csövön kb 2 perc járatás után kifolyt kb. 1 liter benzin egy másik üvegbe!De azt még nem próbáltuk,hogy menetközben is így viselkedik-e! Mikormegszívtam a vákuum csövet,a másik szépen folyt a benzin!
Felfelé fordítva a lapok résnyire nyitva voltak,megfordítottam és úgy se volt jó!
Hívd fel, hogy tud-e szerezni és postára adja. Én a pirelli honlapon néztem, hogy milyen gumi kell nekem aztán felhívtam, hogy tud-e szerezni még raktáron is volt neki. Másnap nálam volt.