azt szeretné, kérdezni, hogy mitől lehet az hogy nagyon lassan indul el, aztán kb 20 kmer/h után húz mint állat.
pirosnál a kocsisor előtt ez elég gáz.
aztán az mitől lehet, hogy néha 85 a vége néha meg csak 65?
illetve vmi morajlást hallok a kerekektől?
a keréknél kell beleonteni 110cm3 olajat? az milyen olaj?
Nem beszélve arról, hogy az első sárvédő nem véletlen hiányzik valószínűleg az egész eleje törve volt, mert vizes motor első idomja van fent levegős létére.
Ennyiért soha nem fog elkelni. A tuningot nem fogják megfizetni, és nagyon sok hiba van rajta ennyiért. Törött fékkar, nem gyári festés, hiányzó első sárvédő, nem valami zsír gumik, nem beszélve arról, hogy manapság aki 125-150-180-as motort megvesz a rendszám árnyékában papírok nélkül fatális hibát követ el, hacsak nem krosszmotort vesz. No de hátha.
Ne érts félre nem fikázni akartalak.
A hézagolással a lehető legkisebb áttételt tudod elérni.
Élesebben indul majd, mert kisebb lesz az "első lánckerék".... igen, az a lényeg, hogy a csapról induljon a szíj, de arra azért figyelj, hogy ne fusson keresztbe a szíj.
Egész kikupálódok a végén robiból ....
A kuplungról meg nem akarok hülyeséget írni ..... azt majd egy hozzáértő.
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy nem baj ha a kuplungharang alól a kuplungpofák kilógnak egy pár mm-t. Meg hogy a variátor hézagolása hogy történik és mi a haszna. Azt tudom hogy alátéteket kel rakni a külső tárcsa és a csapszeg közé, csak hogy mire figyeljek hogy a szíj leérjen a csapszegre?
Üdv urak!Ma csináltam(tunk) egy lézeres sebességtesztet(rendörök is igy mérnek ).A moci álló mina.Óra szerint 60Km/h az valójában 48Km/h AZ én mocim óra szerint képes elérni a 100Km/h-t de ez valósan csak 79Km/h Hozzá kell tegyem 90kg meg egy kicsi vagyok ,de ezek ellenére azt kell mondjam 50ccm tuningmentes motortól szép teljesítmény.
Alakítsd vissza gyárira, mert így tényleg rád rohad még a műanyag idom is mire eladod. Értem én, hogy 500k költött rá az előző tulaj, de senki sem fogja megfizetni a tizedét sem. Visszalakítod a motorért kapsz 80-100 között a többi meg jön apránként.
Ez jó sokáig nálad lesz még !
Szinte eladhatatlan az ilyen szintre tuningolt robogó ....
Szard le a falut és használd .... vagy alakítsd vissza gyárira és add el külön a motort, külön a tuningot, akkor talán visszajön annyi amennyit kérsz
adok linket róla.
motul