Sziasztok!
Olyan probléma lépett elő, hogy ha 40 fölé akarok menni akkor ledadog és ha tovább húzom a gázt akkor pattogó hangot ad a kipuf.
Ez előtt ugyan ezt csinálta csak 80-nál!
Ezek az utolsó tankolásomkor léptek elő egy új kútnál!
Előre is köszi!
Lenne egy APRILIA SR 50 STREETEM 2008-as karburátoros verzió! Olyan kérdésem lenne vele kapcsolatban hogy amikor megyek hallok egy kis surlódó hangot meg kis csattogó hangot. Gyorsításnál nem de ha beállok egy fordulatszámra akkor általában előjön ez a csattogó hang.. Mi lehet a probléma? hajtókar csapágyak? vagy a hajtóműben valami? Főként ez a csattogó hang zavar. 9500 km van a gépben!
Nincs valakinek elfekvőben egy oldalsztender ?
Az újat baromira drágállom 10+ért, használtból meg kettőt találtam .... az egyik áprilisi hirdetés, a másik még régebbi.
Esetleg más tipushoz való ami passzol ?
Durván egy éve vagy másfél éve raktam teljesen rendbe. Azóta lengéscsillapító javítás, meg a kopó cuccok cseréje volt. Azt hogy mennyit rakott rá?... Úgy mondanám, hogy pontosan eltaláltad.
"Tuning nélkül is nagyon megy". Ez igaz. Pedig csak szépen össze van hangolva. Egyébként érdemes megvenni, mert szívem-lelkem beleraktam. Azóta a srác rakott bele vagy 300 km-t. Persze én alkudnék.....
Azért az nem semmi duma, hogy most lett felújítva, de téli gumi van rajta
Lehet egy jót nem kanyarodott vele csóri ... és 25forintot még rá is pakolt ... elmés gyerek, de valahol irigylem, hogy nem nyúlt bele és tud rajta keresni. Nekem az a vonat már elment
Most, hogy megcsiszoltam a kuplungot, és kuplungharangot ott ahol fényes volt, megy mint az állat. Kár hogy aztán visszalassul. Lehet sűrűbben megcsinálom. Vagy erősebb kuplungrugó kellene?
Most letekertem egy gyertyáról egy alátétet beraktam a külső tárcsa elé így most már beleér a köröm és lehet rugással is gyújtani. Megyek is fordulok vele egyet.
A 12-es egy hézagoló alátét, a 11-es pedig a gyári "45 km/h"-ra korlátozó gyűrű. Nem engedi hogy a varió teljesen összemenjen és így a szíjat sem tudja magán teljesen felhúzni.
Valaki meg tudja mondani, hogy a 11-es 12-es cucc micsoda? Nekem olyan nincs. Most szedtem szét kitakarítottam a berugókart, mert nem ment vissza, kapott új szíjat, új variátort, erre a berugókar, csak leszalad. Érződik, hogy kattog, de nem akad bele abba a körmös szarba, csak érinti. Van ötlet? Tegyek valami alátétet a körmös elébe? Pedig nem volt... Csodálkoztam nagyon.
igen ha még teszek alá félmilimétert akkor már nem akad a berugóbizbasz a tengely ricnieibe.De egymáshoz fogtam a két szíjat és tök egyformák.viszont találtam 17.5x763 szijat lehet ki kellene próbálnom csak nem tudom mennyire baj a 17.5
Olyan probléma lépett elő, hogy ha 40 fölé akarok menni akkor ledadog és ha tovább húzom a gázt akkor pattogó hangot ad a kipuf.
Ez előtt ugyan ezt csinálta csak 80-nál!
Ezek az utolsó tankolásomkor léptek elő egy új kútnál!
Előre is köszi!
Lenne egy APRILIA SR 50 STREETEM 2008-as karburátoros verzió! Olyan kérdésem lenne vele kapcsolatban hogy amikor megyek hallok egy kis surlódó hangot meg kis csattogó hangot. Gyorsításnál nem de ha beállok egy fordulatszámra akkor általában előjön ez a csattogó hang.. Mi lehet a probléma? hajtókar csapágyak? vagy a hajtóműben valami? Főként ez a csattogó hang zavar. 9500 km van a gépben!
A segítségeteket előre is köszönöm!
http://www.egumotors.hu/430-fu...
Ha elég a 240-es akkor itt van ez(nekem is ilyen van,hátránya hogy rozsdásodik mert nem nemesacél)
http://www.scooterracing.hu/pr...
http://www.egumotors.hu/compon...
SR50 Karbisból hogy lehet kitörölni a szervíz kódot?
Az újat baromira drágállom 10+ért, használtból meg kettőt találtam .... az egyik áprilisi hirdetés, a másik még régebbi.
Esetleg más tipushoz való ami passzol ?
Lehet egy jót nem kanyarodott vele csóri ... és 25forintot még rá is pakolt ... elmés gyerek, de valahol irigylem, hogy nem nyúlt bele és tud rajta keresni. Nekem az a vonat már elment
A sisakom meg nekem is arcba nyílik...............bebaszna ha tarkóba tenné.
Gyorsan megunta a gyerek a motorozást. Másik motor kell, de a sisak sem jött be...
Ammilyen?
Nem ismered véletlen?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/piaggio/piaggio_typhoon_50-61
04382
Valaki meg tudja mondani, hogy a 11-es 12-es cucc micsoda? Nekem olyan nincs. Most szedtem szét kitakarítottam a berugókart, mert nem ment vissza, kapott új szíjat, új variátort, erre a berugókar, csak leszalad. Érződik, hogy kattog, de nem akad bele abba a körmös szarba, csak érinti. Van ötlet? Tegyek valami alátétet a körmös elébe? Pedig nem volt... Csodálkoztam nagyon.