Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmit.
hali megoldodott a probléma kipufogo nélkül 100km/h a vége a fanticnak
szép kismotor
ennyi lóvét simán megér!
De akkor arra nem kell tenni semmit igaz?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/piaggio/piaggio_typhoon_50-6104382
Úgy látom, hogy az az úszóház szellőzése.
Na majd a factory-s gyerek megnyomozza
Még lenne egy kérdésem hogy a képen a piros körben milyen része a karburátornak? Köszönöm.
Sziasztok!
Van valakinek első féknyerge? 150-eshez kéne, de gondolom jó hozzá másé is :D
"...egyebet nem tudok mondani. Kérem kaccsolja ki..."
Most nézem csak a Kawasakit
Azottmostmiaz?
Nem kell valakinek egy 95-ös Piaggio Typhoon? Frissen pirosra fújva, hátul színrefújt dobozzal. Szép masina, de van pár hibája is. Az első gumi cserés, a két első teleszkóp nincs berohadva, de felújításra szorul. Az önindító szabadonfutója néha megcsúszik. Van pici hangja már a felső tűgörgőnek is, viszont új henger-dugó van benne, új varió, új görgők, új ékszíj és új kapcsolók. Az ár fix: 100.000,- Képet rakok fel róla, ha érdekel valakit.
Én ha még lehet, fúratnám ami bennevan. Főképp meteor dugókat szoktam használni, nincs velük baj. Szépen kidolgozott darabok.
Motorforce hengert biztosan nem fogom ajánlani senkinek. Erősen elgyengült tőle a motor.
A vákumos benzincsap két csöve jó sorrendben van visszarakva? A benzinszűrőn nincs folyásirány? (Volt már olyan benzinszűrő a kezemben, amiben egy kis golyó zárta el a viszafelé menő benzin irányát. ) Ha sehogy sem megy, akkor próbáld meg szájjal megszívni a csövet amíg fel nem töltődik. Bár ha magától nem jön, akkor lehet dugulás is....
de azért nem veszek rá 70-est mert akkor erősitett főtengely
blokba erősebb csapágy kell sokat kellene rá költeni.
ja meg egy jó 70-es polini corsa 62ezer ft.
elég nekem egy 50-es henger.
Mint neked .... és megfejelte egy Gianneli reverse kipuval.
40matyit szán a hengerszettre .... Abból azért le lehet csípni, a maradékot meg kiegészítve vesz egy karbit és nem kábítja magát ilyen 4,5 lóerőkkel .... Új lesz és ha jól be van lőve, akkor nem fog sokkal többet enni sem, mert nem egy racsing setup.

Hülyeség ?
Ha kitöltené az adatlapját, lehet látnánk milyen motorja van. Így sejtjük mint macska az esőt. Az én rallymon is csak 12-es karbi van amivel nem tudod etetni a 70-es hengert. lehet nem akar többet rászánni. Én se upgradelnék 70-re. Én elvinném egy fasza helyre ahol megbízhatóan megfurják.
Miért nem veszel egy 70es DR-t, vagy Top cuccot ?
Miért ragaszkodsz ennyire az 50cc-hez ?
Azt én meg nehezen hiszem, hogy cseredarab gyengébb lenne mint a régi, de most nincs itt okosabb
sziasztok
az új top performance 50-es hengeről mi a véleményetek valaki vett már ilyet ujonnan?
ja meg azt halottam hogy a motoforce , naraku és a többi uj henger 4,5lovas csak igaz-ez?
hát nem tudom de ha 4,5lovasok az uj hengerek akkor veni fogok egy jó állapotú használt vizes 50-es fekvő mina hengert nem lesz más választási lehetőségem vagy a top henger ha jó minőség.
a mostani hengerem még kétszer lehetne furni de nem veszek bele dugót mert most egy vertex volt benne de ezel a dugóval is átbasztak taiwani vertex hasonmás webáruházbol rendeltem vastag volt a fala meg sokat kúpolt.
/ akkor, ennek csapnak kell lenni ..... de majd Kinter /
Üdv kinter!
Lenne még egy kérdésem mégpedig az hogy összeraktam a gépet megtöltöttem benzinnel csak nem akar lefolyni. Látni a benzinszűrőn hogy száraz. Lehet hogy egy kicsit hülye kérdés de nem jöttem rá a dologra. A választ előre is köszönöm.
szétszedtem a karbit ojan mint egy simsoné csak több fuvokával :) kipucoltam de igyse kap benzint csak szivatoval.igaz benzinszintet nem todtam ellenörizni mert alul 1 csavaros és ez fogja az egész alját és kifojik ha nincs betekerve.Hogy lehet a benzinszintet ellenörizni?vagy hajcsak egy nagyon kicsit az uszon?
nem fantic motor raider
Köszönöm a gyors segítséget. Gyertya volt cserélve, pipa is, karbit takarítottam, valamint a szűrőt is. De akkor utánanézek a többinek is. Előzőleg olyan problémám volt, a hűtő kiegyenlítő tartálya engedett, könnyen forralta a vizet, de a héten azt is javítottam. Most az megoldódott, közbe jött ez a másik probléma.