A membránnal kapcsolatban, az is lehetséges, hogy a 70-es dugó akorát ránt rajta szívó ütemben, ameddig a nyitáshatároló engedi, és lehet, hogy nincs ideje időben visszazárni! Ezt a Ditechnél úgy küszöbölték ki, hogy csökkentették a nyitáshatároló távolságát a membránlemztől, és igy is tudja a szükséges levegő mennyiséget szívni, de mivel kissebb a kilengés, gyorsabb a zárás is!
Ha nagyobb lesz a gyerek megyek. Bár előtte megyek itthon megint egy két kört. Már az első túrám nagyon odabaszott. Iszonyat elfáradtam. Pedig ott 1 nap max 300 km volt.
Nagyon szép. Kicsit irigyellek ez miatt. Talán ha felnő a gyerek és gyúrok egy kicsit, hogy legyen álloképességem akkor elindulhatok egy ilyen túrán. Nagyon szép lehetett. Nagyon tetszenek a képek.
Az se itt van és nem is két forint volt gondolom. Szép volt? Megérte? Bár tudom te szereted a túrát, és ha műszaki hiba nem volt, és nem baszott ki veletek az idő akkor nem lehetett rossz. Hányan mentetek? Hány km lett a kanyar vége?
Én sem költök sokat. Néha pár ruha és ennyi, meg a motorok. Mondja is az asszony, hogy én nem költök semmit. Se szoli, se fodrászat, se kozmetikus, se lófasz. Mondom ilyen ez...
Tavaly vettem egy légpuskát, felújítottam, kapott egy távcsövet, vettem 5000 lövedéket és azóta azt fogyasztom néha. Be van lőve itthonra 17m-re és sörözdobozokat írtok vele, meg néha "szedem" a diót a fáról.
http://italmondo.hu/shop/36-uz...
Ahol neked a sztender van, nekem ott a légszűrő ...
Úgy értettem, ahogy a jobb oldalinak.
Akkor ez tuti.
Xerxes :
Eladtad. Küldök mailt
Darabokban.
El kéne adni a részeit.
Nagyon szép.
xerxes1013kukacfreemailponthu
Csak el kell indulni.
És meg............megérte.
Annyi kanyar mint gombóc artúrnak a csoki.
Karcmentes, új egy ötösért.
Tavaly vettem egy légpuskát, felújítottam, kapott egy távcsövet, vettem 5000 lövedéket és azóta azt fogyasztom néha. Be van lőve itthonra 17m-re és sörözdobozokat írtok vele, meg néha "szedem" a diót a fáról.