Estleg a vákumos benzincsp nem szarakszi veled ez már csak homályos találgatás de lehet márt nem az igazi és vagy enged vagy nem esetleg nem jó a cső vagy a csatlakozások.
A levegő csavaron állítottunk,hogy több kaját kapjon,de nem sokat változott! A karbi ki lett takarítva,fúvókák kipucolva! A membránt is néztem,POLINI membránlapok voltak benne,azokon nem találtam semmi bajt. Ha elengedem a gázt akkor szépen visszaesik a fordulat!
Mi az, hogy oda csavartuk a kaját? A levegő csavarra nem reagál? Tiszta a karbi, fúvókák is ? Alapjárat van? Ha oda húzod neki álló helyzetben és elengeded a gázt, akkor a fordulat simán vissza esik vagy lassan jön vissza alapra? Membránt nézd meg még benne, még mindig azt mondom falsot szív.
Azt is meg akartam kérdezni tőletek, hogy a karbit nagyon macerás kiszedni? Sajnos helyhiány miatt az udvaron szoktam barkácsolni, de csak oat tudok amit még aznap vissza is lehet tenni. A karbim gyári, de vmi setup gondja lehet mert simán megeszi a 4-5 lityit és nem csutkón... Sztem vhol nem tömít jól, az egész karbin centis nyirkos réteg van ami sztem benzinmaradvány.
Győr mellett lakom, vszínű beviszem majd vmikor a CityBike-ba h nézzék át rendesen meg írják össze miből milyen és mekkora van most benne, mert úgy vettük meg h semmit nemtok róla perpill. Eddig szerencsére csak 1 gyertya kellett bele meg persze benya...
Nem tudja vki mennyibe lenne egy deknifestés esetleg krómozás és melyik festék a legjobb?
Köszi!
Helló! Apirilia kommentjére reagálva, az angel eyes lámpák 2x20W teljesítményűek, sztem is erősebb a fénye mint a gyárinak, viszont én ezzel sem szeretek estefelé városon kívül... Belvárosban meg inkább a neon miatt nyomom csak be...
Gyári hajtású "99-es minarelli blokkba mekkora görgőt ajánlotok, hogy nagyjából minden fordulatnál jól húzzon. Csutkagáznál kb. 3000-nél kezd el húzni, szal az indulás meg a gyorsítás között van úgy durván 10 sec. szünet. Jah a mérések nem pontosak, saját érzésre hagyatkozom!
Nem akarok nagyobb hengert, de jobb gyorsulást szeretnék az alsó tartományban. Most van rajta egy Gianelli G.S.P kipuff, ehhez akarok RedFiltert meg görgőket.
Összeraktam a motort!
Csak az a baja,hogy próbáltuk volna beállítani a karbit,de nem reagál semmit az állításra!Odacsavarjuk neki a kaját,az első elindulásnál még elkezd húzni,amikor már visszafele jövök az utcában,már megint teljesen élettelen! Lehetságes olyan hogy nem kapna rendesen benzint és azért nem megy? Mert most erre gyanakszunk!
Nálam még minden úgy van ahogy a muki hagyta, mondom tavasszal tervezek komolyabb javítgatást ilyen téren. A vezetékek simán szigszalaggal vannak összesodorva ha jól emléxem, ehelyett vszínű "csokiba" fogom majd őket.
A neonhoz: 1ccerűen az akksira kötöd, egy kapcsolóval meg úgy tudom ellenállás is kell elé de h milyen az passz...
Kapcsolót tudtok ajánlani vmi szupit vagy az tökmind1? Esetleg nem bánnám ha vízálló lenne...
Szeva! Nekem is van rajta egy ilyen karbonos neonos lámpa elöl és sztem tuti jó dolog, feldobja az optikát, de állítólag vigyázni kell vele mert van akinek beázik, de a fontosabb az hogy a neon egyenáramot kapjon! Egyébként én tavaly májusban hoztam el kereskedésből, használtan a gépet és kiderült h simán a lámpára van kötve a neon, most hol világít hol nem... Szal most inkább nem kapcsolok vilit nehogy vmi baja legyen. Aztán majd ha jó idő lesz átkötöm és kap egy kapcsolót is. Sztem a gombnak tökéletes hely a műszerfal előtti, hozzád közelebb eső műanyag, amit 2 csavar fog.
Hello
Mi a véleményetek az Angel Eyes lámpáról?
Én is venni akarok majd az sr embe egy karbonosat.
Csak nem tom hogy a neon kapcsoloját hova kellene rakni.
Na gyerekek!
Nemsoká rakom össze az SR-t,hátha jó lesz! Ha nem,akkor tényleg nem tom mi baja lehet!
Kipucoltam a karbit,levettem a gyújtást,abba találtam egy kóbor vezetéket,amit súrolt a lendkerék!
Majd ha kész lesz,ráteszem haverom gyári dobját azzal mit csinál,meg lehet elcserélem egy "99-es Sr-re,van benne 19 eKm,140 ezerért adják,azt mondják nagyon patika a motorja,de én még nem láttam,megkérdem nem-e érdekli a csávót!De az is lehet,estére már 90-nel száguldozok a városban!
Asszem most ilyen dob van rajta:
Talán mert a 86-os meg a 92-es nem jó hozzá a 92-est pár éve szüntették meg nálunk és valszeg a matrica amit ráraknak van dögivel raktáron nekik és nem változtattak 97 óta vagy mióta az SR-t gyártják.
http://www.pasztoy.hu/motor/pr...
Az oldalon nem találta pirelli gumit az én méretem be még michelin-t se.
Gumit szeretnék venni az sr -re.
Szerintetek jó A Michelin Pilot Sport gumi az jó hátra? Jól tapad?
Én innen rendeltem a pirelli evo 21-22-tőt előre és hátulra. 10e/db volt annak idején 1 éve.
Nem tudjátok hogy honann lehetne rendelni gumit.
Én márkásra gondoltam pirelli-re, de nem tom hogy honann lehet rendelni.
Győr mellett lakom, vszínű beviszem majd vmikor a CityBike-ba h nézzék át rendesen meg írják össze miből milyen és mekkora van most benne, mert úgy vettük meg h semmit nemtok róla perpill. Eddig szerencsére csak 1 gyertya kellett bele meg persze benya...
Nem tudja vki mennyibe lenne egy deknifestés esetleg krómozás és melyik festék a legjobb?
Köszi!
Gyári hajtású "99-es minarelli blokkba mekkora görgőt ajánlotok, hogy nagyjából minden fordulatnál jól húzzon. Csutkagáznál kb. 3000-nél kezd el húzni, szal az indulás meg a gyorsítás között van úgy durván 10 sec. szünet. Jah a mérések nem pontosak, saját érzésre hagyatkozom!
Nem akarok nagyobb hengert, de jobb gyorsulást szeretnék az alsó tartományban. Most van rajta egy Gianelli G.S.P kipuff, ehhez akarok RedFiltert meg görgőket.
Csak az a baja,hogy próbáltuk volna beállítani a karbit,de nem reagál semmit az állításra!Odacsavarjuk neki a kaját,az első elindulásnál még elkezd húzni,amikor már visszafele jövök az utcában,már megint teljesen élettelen! Lehetságes olyan hogy nem kapna rendesen benzint és azért nem megy? Mert most erre gyanakszunk!
A neonhoz: 1ccerűen az akksira kötöd, egy kapcsolóval meg úgy tudom ellenállás is kell elé de h milyen az passz...
Kapcsolót tudtok ajánlani vmi szupit vagy az tökmind1? Esetleg nem bánnám ha vízálló lenne...
ÉS a neonak elég csak az aksira kötöm meg kötök rá egy kapcsolot és kész.
Mi a véleményetek az Angel Eyes lámpáról?
Én is venni akarok majd az sr embe egy karbonosat.
Csak nem tom hogy a neon kapcsoloját hova kellene rakni.
eladó
Nemsoká rakom össze az SR-t,hátha jó lesz! Ha nem,akkor tényleg nem tom mi baja lehet!
Kipucoltam a karbit,levettem a gyújtást,abba találtam egy kóbor vezetéket,amit súrolt a lendkerék!
Majd ha kész lesz,ráteszem haverom gyári dobját azzal mit csinál,meg lehet elcserélem egy "99-es Sr-re,van benne 19 eKm,140 ezerért adják,azt mondják nagyon patika a motorja,de én még nem láttam,megkérdem nem-e érdekli a csávót!De az is lehet,estére már 90-nel száguldozok a városban!
Asszem most ilyen dob van rajta: