Üdv!kellett nekem dicsérni a mocit .
Olyan problémám van ha hirtelen adok gázt előszőr elkezd fulladni a
moci majd szép lassan elkezd gyorsulni aztán egy bizonyos fordulatnál megugrik és húz rendesen.
Amire rájöttem ha hirtelen gázadásnál ráhúzom a szivatót akkor megy rendesen.
Karbit kipucoltam szétszedtem darabjaira és féktisztítóval kifújkáltam,de nem javult meg ugyan az a probléma.Ja ha szépen fokozatosan gyorsítok semmi probléma,de kereszteződésben pl elég szar szépen átpöcörögni.
Kinter ha már ott jártam megnéztem benne van a golyó a karbiba tehát másért szivárog az olaj.
A levegő állító csavart babráljam?
Ha tudtok adjatok ötletet köszi!
Sajnos az Apromotor-os Csaba nem tudott segíteni a problémámra. Több mint fél évet volt nála a robogóm, mindenféle ürüggyel húzódott a javítás de végül elfogyott a türelmem és elhoztam. Tavaly valamikor júniusba került oda, szeptemberben került vissza, majd három nap után ismételten ugyanazt a hibát hozta. Ez után visszakerült, majd idén márciustól ment az időhúzás, végül júniusban hoztam el - gyakorlatilag érintetlen állapotban. Előtte persze többször járt ott, és tényleg megoldotta a ditech hibáját. De sajnos nem szeretném visszavinni.
Hát nem sietitek el a választ
Már bejártam Tolnát-Baranyát menetjavítóért, de sehol ..... faszán fogok egy 10es menetes szárat és a belsejébe esztergáltatok egy 8as menetet ... jobb - szebb ötletetek van ?
Igyekezzetek má mert rendelném a cuccost
Nagyon nagy buli ez a gázra kerekelő robi a városban
Még ez a variátor belefér a keretbe, de csak ha megéri a többletet : http://www.egumotors.hu/4378-v...
ha csak a túlméretes tárcsával ér valamit az sem baj, max azt hozzádobom a következő hónapban.
Malossi Multivar vs. ez a szett : http://www.scooterracing.hu/po...
mivel szíj is kell a Polini jobban megérné, de ha jobb a Malo, akkor azon nem múlik....
Kinyomtam a szemét ma egy MHR henger, Multivar, Fly, ZX cuccnak ..... hát kéne ajánlani gyorsban valami hengerszettet is, max 30-ig és még belevágom a nyáron.... aztán télen ráfaragnék valami normálisat . 24.000ért ez a DR nagyon kula ?
Hello old SR vizes fekvőhöz nem tudtok tuning hajtókart 70-es hengert dugóval hengerfejjel megfizethető árban? Erre az e-mailra írjatok légyszi: momo02@citromail.hu , mert nem nekem kell.
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már téma, de nem lapozgattam vissza a többszáz oldalt. Olyan helyet, ahol foglalkoznak -továbbá feltétel még a hozzáértés is - Ditech javítással tudna valaki ajánlani? Főként Bp, vagy környéke lenne játékban, de ha messzebb kell vinni, akkor azt is megoldom. A lényeg, hogy már több helyen voltam vele, és eddig nem kínáltak megoldást a problémáira: nincs alapjárat, fél gázon időnként ledadog, prüszköl. Nyélgázzal semmi baja, végsebességet hozza. Két helyen is jártam már vele, cseréltek benne ezt-azt, fizettem érte egy kisebb vagyont, de semmi. üdv
vizes aprilia ralym van ma 50-el mentem vele 18km-ert
és 3mm-re volt a vizhőfok mutató a maxtól. nagyon melegszik. ha rossz a termosztát akkor csinalhat ilyet?
Azért a görgőpályák mások.A multivarral egyenletesebb a váltás,érezhető különbség van a kettő között.Multivarral jobb a gyorsulás és a végsebesség is novekszik.(tapasztalat!)
Üdv!lenne egy kérdésem gugliztam de nem találtam mi a külömbség a sima variátor és a multivar között?Mint már irtam robogóm sosem volt igy azt nem is szereltem ez is csak rám maradt ,de kezdem egyre jobban megszeretni.
Lehet....
Viszont valami nem kerek, mert a friss M8x30 Imbusz is simán beleesik http://www.easyparts.nl/showdr...
itt viszont csak az alsónál mutat a csavar mellé stiftet is .... felül simán a csavar.
Ez azért kezd bosszantani, mert fel kéne rakni a sárvédőt vágás előtt.
Amúgy ez nem olvad meg ott a forró kipufogón csak úgy pucéran ? ?
Olyan problémám van ha hirtelen adok gázt előszőr elkezd fulladni a
moci majd szép lassan elkezd gyorsulni aztán egy bizonyos fordulatnál megugrik és húz rendesen.
Amire rájöttem ha hirtelen gázadásnál ráhúzom a szivatót akkor megy rendesen.
Karbit kipucoltam szétszedtem darabjaira és féktisztítóval kifújkáltam,de nem javult meg ugyan az a probléma.Ja ha szépen fokozatosan gyorsítok semmi probléma,de kereszteződésben pl elég szar szépen átpöcörögni.
Kinter ha már ott jártam megnéztem benne van a golyó a karbiba tehát másért szivárog az olaj.
A levegő állító csavart babráljam?
Ha tudtok adjatok ötletet köszi!