a kontraszt is jo nem rég vettem piros kontraszt van bene.
már azt is mondtak hogy tegyek bele kék kontarsztot sárga kis rugóval de sztem nem azal se javulna
gyárilag hanyas méretű gumik járnak vizes Rallyra?
most 120/70/12-es van elől és 10-el kevesebbet megy mint amenyit mutat az óra.
a karbi 17,5-es van rajta jol be van hangolva , Giannelli reverse kipu,
92-es főfuvoka karbiba a tű is jó. 60-ig jól is húz de 60-tól már lassan éri el a 70-et 70-től meg nem is megy többet. Az elindulas is szar mert 10-től gyorsul kifelel.
gyári a vario 5g-os görgővel, gyári 3pofás kupllung piros kontraszt és piros kis rugoval.
Szia!Nem igazán értem a csodálkozásodat.A segédváz nélkül hogyan rögzíted a blokkot a vázhoz?Na mindegy!Én akkor is keresek,mert szükségem van rá.Igazából ehhez hasonló tellene,hogy elférjen a karbi,de ezt eddig csak Aerox-hoz találtam,és nem stimmelnek a méretek.http://www.google.hu/imgres?q=...
henger.
a kuplungnál kellesz hangolgatnom mert más minden jo rajta
már azt is mondtak hogy tegyek bele kék kontarsztot sárga kis rugóval de sztem nem azal se javulna
Aprilia SR50 Factory robogón hol tudom megnézni, hogy mikor gyártották ha nincsenek meg a papírjai?
Előre is köszi a válaszokat.
most 120/70/12-es van elől és 10-el kevesebbet megy mint amenyit mutat az óra.
a karbi 17,5-es van rajta jol be van hangolva , Giannelli reverse kipu,
92-es főfuvoka karbiba a tű is jó. 60-ig jól is húz de 60-tól már lassan éri el a 70-et 70-től meg nem is megy többet. Az elindulas is szar mert 10-től gyorsul kifelel.
gyári a vario 5g-os görgővel, gyári 3pofás kupllung piros kontraszt és piros kis rugoval.