utal valami hibára, ha a legtöbb indításnál amikor rárakom a gyújtást, akkor az index villog? Hiába állítom le úgy, hogy kikapcsolom...
Mi a véleményetek?
A szerviz lámpa kérdést is sikerült megoldanám,ha valaki mást érdekelne: Bal oldalt gyujtás nélkül mód gomb benyomni gyujtást ráadni és kb 8 sec után elfelejti a hibát. aztán kérdéses h mikor jön elő ujra.Hátha tudtam valakinek segiteni.
A km/ mp kérdést már megoldottam. olyan kérdésem lenne h a szerviz lámpát kilehet kapcsolni valahogy? az a fajta müszerfalam van aminek a mód kapcsoloja balról van. vagy csak szerviz? esetleg aksisarut ha leveszem nem felejti el?
sziasztok , eloszor is kezdem aval hogy, be volt sulve a motra ,kicsereltem abenne a fotengelyt fotengelycsapagyakat es a hengert ,tettem bele egy 70 es engert ,azzal nem ment az mondtak hogyu kellene bele nagyobb karni de inakbb vettem hozza egy 50 es hengert de visont ezzel is ugyanugy szaggat mint a 70 es hengerrel vagyos nem epp ugy mert ezzel mar megy jol de azert nem jo mert szaggat es 50 nel nem megy tobbet es annak is nagyon erolkodik. szerintetek mi baj lehet?
Helló én azt tudom mondani hogy az injectoros előnye hogy kevés a benzin(kb 2 2.5l/100km) illetve az olajfogyasztása(kb 2000km 1l olaj)illetve kevés a károsanyag kibocsájtása.De hátránya ha az injector behal akkor százféle baja is lehet.S akkor amit megspórolsz rá is költheted
Sziasztok! Mi lehet az oka annak hogy felakad az úszó? már párszor megjártam vele. Vagy más miatt is folyhat a benzin a karbiból? pontosabban a légszűrőn keresztül. még újnak mondható vagy 400-450 km-t mentem vele.
Üdv Olyan problémám lenne hogy a pigi blokos ditech em azt csinálja,hogy
Alacsony fordulatszámon mintha néha kihagyna és olyan érzés mintha halkan durrogna, Meg főleg hideg motorral néha alacsony fordulatnál megtorrpan. De mihint felmegy a fordulat megcsünik a probléma és megy normálisan.
Kompresszor ki lett cserélve az nem lehet a baj forrása esetleg valami tipp?
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.:D
szoval:D
a motoromnak van 1 olyan baja hogy hidegen tart 1 alapjáratot és ahogy melegszik eltűnik az alapjárat és lefullad ez minek lehet az oka?
Ettől függetlnül kurvajólmegy csak kicsit zavaró hogy meleg motornál nincs alapjáratom :(
A szívócsonkon van 1 repedés de csak a külsején nem láttam hogy teljesen jki lenne lukadva ez lenne a hiba HELP PLS!
Kell neki egy kis idő mire összekopik, ugyanúgy ahogyan a motor hengerének-dugattyújának is kell. Menj vele (ha tudsz) pár száz km-et, és ha nem lesz jobb, akkor hívd fel HS-éket. Biztosan segítenek.
Lehet hogy már kopott a szintjelző a tankban, és ezért nem jól mér. Az is lehet hogy akad valamiben. Az is lehet, hogy nem kap tápfeszt vagy testet. Ez a legutolsó főleg a szintmérő órára vonatkozik.
Sziasztok, újra jelentkezem. Nekem volt gondom a légkompresszorral (torpanás). Le is cseréltem a régit HStuning által felújítottra. De a probléma megmaradt, 3 bar a max. de ezt jobban tartja, nem esik annyit vissza nyak gázra . Kell ennek idő, hogy összekopjon a gyűrű a hengerrel? Nem hiszem már el, hogy ennyit szívjak ezzel a motorral. Mérőóra tutira jó, sehol nem fúj ki, legalábbis nem hallani és nem is lehet érezni kézzel. Injektor is szopathat? Mármint a benne levő nyomásszabályzó? Hétvégén azt is leszedem és megnézem mi a helyzet vele. Érdekes módon most már csak melegen és csak is úgy ha visszaengedem a fordulatot alapjáratra majd onnan húzom neki teljesen, ha lassan húzom a gázt akkor normálisan megy, bár ez lehet betudható az új gyertyának, mentem vele kb 30km-ert. Injektornak ehhez nem sok köze van? Vagy azt is szedjem le? Nem akarok feleslegesen benzint leengedni, ezért kérdem hogy injektor miatt is torpanhat?
Köszönöm a válaszokat!
Mitől hülyülhet meg a benzinszintmutató ?
Reggel löttem bele egy teli tankot, aztán rá a gyújtást és 3/4nél megállta a mutató ...... első lámpánál lenézek és fullos. 12 óra meló, gyújtás, negyed.... harmadik lámpa full, hazaérkezés 3/4. Hiába rugóztattam, ráztam a seggét sehogy sem ment fel
Egyébként 4LITYIT bemakkant 100on .... és abból ha az ötödét nyomja maxigázon, akkor sokat mondok. Sztm ez sok
Und :
Megint nem indul olyan élesen és nem is megy úgy mint mikor elhoztam 1,5 hete a szerelőtől és az oldaldekli hőmérséklete kis túlzással vetekszik a kipufogóéval
Und :
Kajak nem húztak meg egy csavart az oldalán és elhagytam .... pont azt ami 3 idomot fog össze
Csak gyári csavar megy bele ?
Megszerettem a kis getszit, de már annyi lőszert eresztettem bele, hogy simán belefért volna átdízelezni a németekhez
A végére : Az SR Factory milyen kis fiszfasz gépnek tűnik a kör SR mellett .... döbbenet
egy haverom 50-es robogót akar venni
van olyan tipus apriliaba amelyiknek az oldalára fel lehet fogatni
oldalcsomagtartót ?