Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem ne bonyolítsuk túl a helyzetet , már úgyse jövök ki jól belőle
Segítek. Ezt te írtad:

"ne repsolt vegyél s meg van oldva vagy a török biztos tud jobb megoldást "

Nem pici gúnyt olvasok ki a sorok között, és alig van hozzászólásod amikor nem röhögsz valamin. Te tudod.
ennyit mondtam hogy zsolt ,de ha az is baj hogy a neveden szólítanak akkor bocs, én laci vagyok :)
bocsi Zsolti bácsi :)
Április 28 este. Olvasd át a hozzászólásokat ha nem emlékszel vissza.
Nevedet kirakni ? nyomozni ? nagyon nem értelek , mi van?
BR 9ES van benne,70-75-el járok vele napi 30-35km
Annak a gyertyának semmi baja. Azt látom rajta hogy keveset (vagy óvatosan) közlekedsz vele, esetleg túl magas a hőértéke, mert nincs 100%-ig kiégve.
hello
8000km-ente cserélni kell a gyertyat
ja igen az olaj meg castrol power1 racing 2t full szintetikus
azt elfelejtettem irni hogy 1600km volt benne mokor kivettem,az olajról meg annyit hogy nemrég öntöttem bele és 1760km-t ment 1l-el itt a forumon meg volt aki azt mondta ennyi km-t 1l-el akkor nagyon kevés olajat kap meg ne szoruljon,de a gyertya nem ezt igazolja az biztos egyébként 2009 karb.5100km áll most
Kicsit sok az olaj vagy nem túl jó minőségű.
Sziaztok!

lenne egy kérdésem (motorom nem rég lett teljesen felújítva )azóta nehezen indul sima 50 ccm Old sr(1995) semmi tunning!
Amikor berúgom 5percig tuti rajt kell hagyni szívatót csak akkor fog kipörögni de így is nehezen .
csak hidegen csinálja.

SEGÍTSÉG!
kérnék egy diagnózist erre a gyertyára..... zoomoljatok!
eladó 1 karbi 20,5 méretű ha érdekel valakit!
adatlapomon az elérhetőség!
kinter@freemail.hu
Szia Kinter!
Valami elérhetőséget adhatnál Nekem privátban és kereslek!
Köszönöm!
Ciao
Jóbarát. Nem vagyok sértődős, sem haragtartó. Ellenben azt, hogy kirakod a nevem a fórumban a beleegyezésem nélkül nagyon nem tudom tolerálni. Azt hiszed, csak te tudsz nyomozni bárki és bármi után? Nem tartok én veled haragot, de nem is vagyunk puszi pajtások, úgyhogy megmaradok a sörnél ha engeded.
Igyál vizet, Laci fizet!
Szia!
Az egészségedre bontok még egy sört!
sebaj attól én még köszönök szia szia szia
szia Conair
Bameg jóhogy az egész motort nem cserélted.
Inkább kezdtem volna egy új gyertyával, biztosítékokkal, testpontokkal. Bár lehet, hogy régen túlvagy már ezeken.
Ahogy az előző hozzászóló írta bőven elég a gyári 4-es nekem van a burgmanba 9AH-s. A 650-es egyhengeresbe is 9AH-s kellett.
A 4-es untig nem kell paksot meghajtani vele.