Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudnál nekem esetleg egy pontos típust linkelni, ami jó az srhez? köszi
De az is lehet, hogy lassan feltalálod a vízhajtású robogót.....
Hengerfej vagy hengertalp tömítés.
Vénusz vagy floriol? Teljesen mindegy, 2T olaj legyen és ne AROL 2T.
A neve alapján kínai, viszont egész pofás masina.
Én úgy tudom hogy átlehet. Keresgélj a menüben türelmesen.
Hello! SOS! olyat szopok ezzel a retekkel ! olyan gondom van hogy tegnap raktam össze a gépet új tömítésekkel és hiába indítottam a gépet nem bírta tekerni az önindító a motort mondom mi a frenc hát olyan könnyen forgott! kivettem a gyetyát és az összes hütő víz ott jött ki de az összes a motorba volt meg a kipufogóban mi lehet a gond mert ez nem kicsi gond! ?
Melyik a jobb: Motul Scooter power 2t vagy expert 2t?
Esetleg legyen repsol?
Hali, mi a véRedényEtEk a cpi sm 50ről? nyilván nem fogyasztás végsebesség , fékbetétek elkopási ideje érdekel... hanem hogy mennyire tükrözi az ára a minőséget? ezen is vajon olyan törékeny szar műanyag van mint némelyik kóreai robogón?ha van véleményed ne tartsd magadban! :Dkösz
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne h 2005-s uj kasznis sr-em oraja mérföldben számol.Át lehet valahogy állitani km -re a kapcsolok segítségével vagy csak szakszervizbe? Másik kérdés h csak magas fordulatrol indul milyen sulyu görgöt rakjak bele ami nem is tul könnyű de nem is tul nehéz.
Yuasa, varta.
Sziasztok! Tudnátok nekem mondani vmi minőségi és jó akksit? kicsit megviselte az idő a mostanit, illetve az h nem töltöttem:S Köszönöm előre is!
újszerű karcmentes első lámpa eladó.
ár=22000ft
érdeklödni:spmito@freemail.hu
Azért kérdezek :)

Bele biztos, hogy nem fúrnék, de feljebb szeretném helyezni kicsit a kipufogót, hogy több látszódjon a felniből és arra gondoltam tömörebb képet mutatna 2 dobbal.

A hátsó lámpák helyén kifigyelő 2 csőről már letettem, mert időbe telt, hogy rájöjjek : a műanyag tank alatt jobb, ha nem keverek forró csövekkel
Lesz negatív hatása hozzá ne nyúlj ha jót akarsz. Még kifurkálni sem szabad. Ha nincs meg a kell fojtás, és öblítés akkor nagyon gatya lesz, azt se tudod, hogy mit csinálj majd vele.
Srácok !

Van annak bármilyen negatív hatása, ha a rezonátor mögött megcsapolod a kipufogót és 2 dobot teszel rá ?

Tegnap megmostam végre ... leszedegettem azokat a kopott matricákat .... ma délelőtt összedobtam egy skiccet és elég zorronak tűnik a fehér feni, 2 alsó idom, kopoltyúk, dekli / fekete berúgó, fekete aprilia felirat / opcióban a dolog.
Csak azért nem csattintom be a képet, mert megfulladnátok a röhögéstől a péjntes kép láttán, de jó le
sikerült szétkapnom a variátort, csak épp elhamarkodottan vettem hozzá görgőt, és nem a megfelelő méretű és súlyú lett, de azért kipróbáltam... viszont így számomra feleslegessé vált! Van akinek esetleg kell egy Polini 15x12 5,5g-s görgőszett? 1x használt (kb 4-5km-t) csak a próba miatt...
1800ft-ért eladnám valaki Pest közelinek...
Valaki esetleg?
Sziasztok!

Két napja sikerült beszereznem egy 2010-es SR 50 LC Street-et a GSR mellé amolyan rövid távon szaladgálós motornak, és néhány dolgot szeretnék tőletek kérdezni, mint tapasztaltabbaktól. Első körben, ha valaki tudna nekem engine workshop manualt linkelni (C364M típusú motorhoz, a manual száma 8140822), azt nagyon megköszönném. Magáról a motorról van kétféle manualom is, a 8140212-es számú a hátul körlámpás, illetve a 8140817-es számú 2005-ös hátul csíklámpás SR-ről.
A másik kérdésem az lenne, hogy az mennyire normális, hogy reggel, hideg motorral úgy indul, ha egy minimális gázt húzok rá? Amint elindult, az alapjárat már megmarad, nem fullad le, illetve a szivató is működik valószínűleg, mivel az alapjárat kicsit megnövekszik. Illetve a nap további részében is bármikor pöccre indul, egyedül reggel, az éjszakai leállítás után nehézkes. Mire lenne érdemes ránézni, hogy ezt ne csinálja? Egyébként nagyon jó gépnek tűnik a kis SR, szerintem sok km-t fogunk együtt megtenni.

Előre is köszi a segítséget!
egy 32-es csillagkulccsal is sikerült volna.
köszi a részletes leírást, sikerült a fogaskeréktámasztós módszerrel :)
sikerült, köszi! :)
Fogyasztasba jobb benzin+olaj kevesebb kell.
Sziasztok!
Robogó vásárlás előtt állok. Olyan 2000-2005 közötti DiTech SR 50-eseket nézegetek. Ami ebből kifolyólag érdekelne, hogy injektoros vagy karburátoros közül melyiket érdemesebb megvenni? Több helyen mondták, hogy a karburátoroshoz nagyon olcsók az alkatrészek, az injektoroshoz pedig elég drágák...Ez mennyire valós? Miben jobb egy injektoros? Mert akkor ennyi erővel nem venne senki injektorost.

Előre is köszi a válaszokat!
az enyémhez 15 krowa kell