Már megvan. Rendszámos Aprilia Leonardo 150 4T. "Nagy" és lusta a kis SR50-hez képest. Nem fogom a szívembe zárni. Gyanítom hogy nem sokáig lesz nálam......
Nekem kör SR van ... '99, 50es, karbis .... ha annak is 1.2 lityis az olajtartálya ?
Én 1200at mentem eddig vele és beszívott 14,5 deci olajat és evett vagy 4-4,5öt
Most lőtték át fullra a karbit, mert sokallt, de így is olajos a kipufogó belseje. Erről még nem tudok kaja adatot.
Nekem elötte is karbis sr volt az 2006 évj. 3évvel öregebb mint a mostani és annál is márciusba feltőltöttem és utánna is csak 1x kellet feltöltenem az olajtartáját 1szezonba (kb.3500km szoktam vele menni) a km igazából nem néztem akkor csak most irtam fel, ahogy fékezéskor kivilágitott a lámpa nálam is 1l olaj ment bele, nekem is olyan 3-3.2 körül szokott fogyasztani 70-es tempóbal napi 30km ennek a fele város a többi kűlterület.kb.200km tudok elmenni 1tank benzinnel azt jelenti hogy nálad kb.4 tankolásonként 1l olajat bele kell önteni? az szerintem sok....
köszi
A nyiregyházitol amilyiknek megadtam a cimét.
Nincs véletlenül egy kipufogó könyököd SR-hez . Múltkor vettél másik kipufogót abból nem maradt.
köszi Szia.
Hajtóműbe mindenképpen vegyek olajat, vagy esetleg jó az is amit autóba raknak?
Én 1200at mentem eddig vele és beszívott 14,5 deci olajat és evett vagy 4-4,5öt
Most lőtték át fullra a karbit, mert sokallt, de így is olajos a kipufogó belseje. Erről még nem tudok kaja adatot.