Hali! Vettem ma egy akksit a mociba, olyat amilyet ajánlottak, hazajöttem, megnéztem, sokkal kisebb mint az előző, a gyári 9Ah-s volt, ez pedig 4Ah-s, ráb'sztam?
Kedves márkatársak!
Segítséget kérek eltűnt szikra ügyében.2007-es karburátoros járgány.Alapjáraton minden előzmény nélkül leállt.Kapcsolási rajz alapján vezetékeket ellenőriztem.Hiba nem látszott.Gyújtáselektronikát kicseréltem,fél percig járt a motor az új alkatrésszel.Azóta kicseréltem az alaplapot komplett,kapott ismét egy elektronikát illetve feszültségszabályzót is.Gyertyapipa nélkül is tartottam szikrapróbát...semmi..Kérem távsegítségeteket!
Köszönöm előre is!
Sanyi
Nekem van egy. Volt már fúrva, ~500 km van benne. Főtengely csapágy hiba miatt lett szétbontva. A dugó sza...áment, de a henger sértetlen. Hogy mekkora dugó volt benne, azt ne kérdezd, tolómérővel mérve: ~41.25-ös lehet. 5e + posta és viheted.
Sziasztok!
SOS-ben kéne Nekem 1 henger!
Aprilia sr 50 ditech morini blokkosba!
Hol találok esetleg vagy esetleg ha van valakinek az kérem jelezze Nekem!
Köszönöm!
sziasztok
aprilia sr 50 ditech 2002-es morini blokkos motorombban kuplungot és szíjtárcsát illetve komplet variátort szeretnék cserélni! malossit nézettem de nem nagyon értek hozzá szerintetek van belevsló? írjátok meg légyszi hogy melyik típusok jók bele vagy linket dobjatok ! esetleg ha van valakinek nagyon jó állapotú ilyen cumoi az is érdekelhet illetve sport kipufogót keresek még ! kecskemétiek ha vannak akkor gyorsabban is megtudnánk oldani a problémámat köszi sziasztok
Kicsit ha jobban megfogalmazod a mondanivalódat, meg aránylag leírod helyesen, nagyobb eséllyel kapsz segítséget. De szerintem a hajtásban kellene a problémát keresni, a kuplungnál, illetve a variátorban, nem pedig egy henger cserével . Vagy még esetleg az üzemanyagellátás , ill. gyertya is lehet gond.
Valaki legyen már olyan jó, hogy kiballag a kör SR-jéhez és a rugóstagot csavargassa már meg a felfogatásnál / azt a részt amivel a blokkhoz van rögzítve / .....
Szerintem annak fixnek kéne lenni, de meglátjuk mit mutat másé
Nem tudom miért, de a tempós sikánokban mintha le lenne maradva a segge az elejétől .... nem tudom jobban körülírni
Túrázni akar vele, vagy mi ?
Ott a sisaktartó + a hátára fér a hátizsák
Oldaltáska fura lenne robogón ....
Habár nem kizárt, mert mindent meg lehet oldani.
Vegyen egy Habana-t és nyomjon fel az oldalára CsOpera bőrtáskákat http://km-3.jspcdn.com/p/12/01...
Segítséget kérek eltűnt szikra ügyében.2007-es karburátoros járgány.Alapjáraton minden előzmény nélkül leállt.Kapcsolási rajz alapján vezetékeket ellenőriztem.Hiba nem látszott.Gyújtáselektronikát kicseréltem,fél percig járt a motor az új alkatrésszel.Azóta kicseréltem az alaplapot komplett,kapott ismét egy elektronikát illetve feszültségszabályzót is.Gyertyapipa nélkül is tartottam szikrapróbát...semmi..Kérem távsegítségeteket!
Köszönöm előre is!
Sanyi
SOS-ben kéne Nekem 1 henger!
Aprilia sr 50 ditech morini blokkosba!
Hol találok esetleg vagy esetleg ha van valakinek az kérem jelezze Nekem!
Köszönöm!
06306051630
Keresek Minarelli AM6-os blokkhoz jól működő önindítót lehetőleg Budapest és annak környékén, akinek van eladó írjon: hrm1551@gmail.com
Itt megtalálsz midet a morini blokkos SR-hez :
http://www.egumotors.hu/41-sr-...
Üdv
aprilia sr 50 ditech 2002-es morini blokkos motorombban kuplungot és szíjtárcsát illetve komplet variátort szeretnék cserélni! malossit nézettem de nem nagyon értek hozzá szerintetek van belevsló? írjátok meg légyszi hogy melyik típusok jók bele vagy linket dobjatok ! esetleg ha van valakinek nagyon jó állapotú ilyen cumoi az is érdekelhet illetve sport kipufogót keresek még ! kecskemétiek ha vannak akkor gyorsabban is megtudnánk oldani a problémámat köszi sziasztok
Keresek,old sr-hez tuning segédvázat!
Köszönöm!
Szerintem, ha diszpesvöci lesz a szállítmány, akkor valami igás kéne robogó helyett ... / Simson vagy hasonló /
Szerintem annak fixnek kéne lenni, de meglátjuk mit mutat másé
Nem tudom miért, de a tempós sikánokban mintha le lenne maradva a segge az elejétől .... nem tudom jobban körülírni
oldalcsomagtartót rá tenni
az oldalcsomagtartóra meg diszperzites vödröt szokott felrakni
Ott a sisaktartó + a hátára fér a hátizsák
Oldaltáska fura lenne robogón ....
Habár nem kizárt, mert mindent meg lehet oldani.
Vegyen egy Habana-t és nyomjon fel az oldalára CsOpera bőrtáskákat
http://km-3.jspcdn.com/p/12/01...