Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha 4000ért odaadod postával, akkor nekem jöhet

Hogy mekkora zsidó vagyok vélemények nem izgatnak
Hali!

És javítható esetleg, érdemes kipucolni, vagy mindenképp új?
Sziasztok!
Van 1 Aprilia Sr-ről származó gyári visszapillantó tükör párom.
Nem új,ezért vannak rajta horzsolások,karcok.
Külön nem eladóak,csak egyben!
Ár:6800 HUF(alátéttel,csavarral együtt)
Átvehető Szegeden.

Ha v.kit érdekel,szóljon!
Sejtem mire gondolsz, de igazából nem tudok mondani róla semmit.
Francért nem lehet szerkeszteni

Azt meg az életben nem tudom meg papíron, hogy mekkora az a nyomás amivel még minden jaffa ..... lehetne játszani különböző méretű szűkítőkkel, hogy pont az optimumot tolja, de azt hogy a fenébe tudod meg ?
Van ez a doppler tartály vagy mi a gyász .... ezzel sem lehet kompenzálni ? Habár 2. olvasásra sem igazán értem a működését
Ennek igazából injektoros motoron lenne értelme, ahol egy légtömegmérővel kiegészítve már tudná a rendszer, hogy szükség van egy kis plusz benzinre. Ezt a karburátornak hiába magyarázod, nem érti.....
Havernak kocsin csináltuk meg, de eltolt mindent és folyamatos hibajelzések voltak 60fölött ..... inkább kivettük
Gondoltam :)

Ötlet a megoldásra ?
Tudom, hogy nem fog hozni, ettől nem megy majd csillióval, stb stb
Attól függetlenül a megoldás az tudna érdekelni.
Az is valami, ha nem a meleg blokk mellől szív, hanem hideget kap, meg hát nem sok mindenkinek lenne így megokosítva.

Értelme nincs, hozni nem hoz .... akkor minek ?
A megoldásért
Ha túl jól sikerül, akkor nagy sebességnél el fog szegényedni a keverék.
Jah, és az elborult ötlet :

Hogy a jó fenébe lehetne belőni a karbit menet közben ?
Arra gondoltam, hogy a két díszkopoltyút a fronton hadrendbe fogom és szépen hátravezetem a légszűrőházba a menetszelet egyfajta Ram Air megoldásként
Viszont, ha jól gondolom akkor ez kicsit meg fogja keverni a karburálást .... pláne 70fölött

Na ehhez mit szóltok ?
Jaja, erre gondoltam
meg egy oldalszender 500-ért
Hát ha pofátlan olcsón lenne, akkor jöhet :

1 pár gyári tükör
1 fekvő minára való motorborítás
1 hátsó sárhányó
1 pár rallyra való kézvédő / CSAK ha fel lehet rakni az SR-re /
1 pár karcmentes fékkar
1 pár RSV markolat / CSAK ha fel lehet rakni az SR-re /
1 pár hibátlan állapotú oldalkopoltyú

van kép a profilban ...
nagy hirtelen ezek kellenének
http://www.robogowebshop.hu/im...
Szerintem a fekete takaró műanyagra gondolt.
nem tudom mire gondolsz pontosan?Van bontós ismeretség olasz robogókhoz.Képed van a "gépsárkányról?
Fejből úgy rémlik hogy az SR-ek lehúzója M27x1 és balos. Bár mérget nem vennék rá....
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek,aki tud segítsen.Lendkerék lehúzókat gyártok és szeretnék tudni többféle motor lendkerék méretet,hogy minél több szerszámom legyen,aki megtudja mondani ennek a mocinak a lendkerék méretét,annak megköszönném,mert ehhez való még nincs és aki mond 10 különböző pontos méretet különböző mocikhoz,annak ingyen küldök egyet a motorjához.Így kellene a méret pl: M24x1.5,köszi előre is!
Szerintem nem fogsz kapni.
"az övé volt a motor Kinter"
Nem igazán lehet hozzáférni a karbihoz, én eléggé szét szoktam szedni a dolgokat. Másik meg, hogyha a karbit akarod belőni, akkor érdemes előtte leszedni, és alaposan kipucolni. A rendőr mindenféle átalakítás miatt szólhat, de hogy melyik szól, és melyik nem, az csak rajta múlik.
Beragad a termosztát.
Ha már 1 kilóméteren produkálja a jelenséget, valószínűleg thermosztát probléma (magas hőmérsékleten nyit), és csere!
Jó, hogy lehet kapni .....

Nekem a nyereg hátulján nincs meg az a műanyag bizbasz, olyat nem találtál a nézelődés közben ?
az övé volt a motor Kinter

Figyi már .... de most frankón.
Tényleg le kell bontani minden szirszart a karbibelövéshez, vagy valamit én nem látok ?

Szerintetek szól a kopsz, ha az indexet én leveszem a gyászba és bekötöm a hátsó lámpákat indexnek is ?
Hali! Remélem valakinek van ötlete? A tárcsafék nyeregben a fékdugattyú porvédője elszakadt és beengedi a nedvességet, és a port. Ezért nehezebben mozog a nyeregben a fékdugattyú.Tud valaki, nem horror áron a tárcsafékhez gumiporvédőt. Utána nézettem és csak javító készletben lehet vásárolni, ami viszont 17000 Ft környékén mozog. Viszont ha így járok sokáig a géppel, biztos hogy ez lesz a vége. Javaslatokat előre is köszi!2000-es Aprilia SR