Nem tudom, hogy probléma-e, de a következőt produkálja a gép:
Igen gyorsan, kb. 1 km után felkúszik a vízhőfokom, majdnem a pirosba. Aztán ahogy egy kicsit gyorsítok lemegy a felére, majd újra a piros aljáig. Az a furcsa, hogy igen gyorsan mozog a mutató a skála fele és a piros rész között...
Ez így normális? A pirosba még nem ment, annak az aljánál mindig megáll, és egy kis menetszélre visszakúszik.
Ja, amúgy morini ditech...
Üdv! Nekem is csinál olyat a motor (2008évj.4200km) hogy megyek 70-el visszaengedem a gázt és kb.55-60 körül az a süvitő hang hallatszik a hajtás körül és mintha a hátsó variátortól jönne de 55-öl lefele semmi süvitő hang,igazából csak bosszantó mert megy mint a golyó,mitől lehet hogy tudnám megszüntetni? A másik kérdésem gyári görgő súlya mennyi lehet?
keresgettem lehetséges az 5.5g gyári görgő?Akkor az eladó nem nagyon ért hozzá mert a 6.5 g könnyebbnek adta a gyárinál.Holnap veszek egy 5.5g szettet.Bár nem értem nehezebbel nem végre megy jobban?valaki elmagyarázhatná
Üdv!Először is köszönöm a tanácsokat sikerült a görgő meg a szíj csere.(valóban satu egyszerű ,de hát még sosem csináltam).Lenne egy újab kérdésem.Eddig az volt a problémám hogy 30 ig huzott 30-60 ig kinkeserves gyorsulás 60tól meg megint húzott 95 ig.Most 6.5g görgöket raktam bele mert azt mondták ettöl jobban fog ugrani de kissebb lessz a végsebesség.Hát ebböl annyi lett hogy 70 a vége meg szépen egyenletesen gyorsul de semmi ugrás sőt még 30 ig lassaban is gyorsul,de onnan nem erölködve szépen megy 70 ig.Milyen görgőt tegyek bele hogy jól gyorsuljon?lehet a gyári volna a legjobb?Annak nem tudom a súját.Valaki megtudja mondani?96os álló hengeres.Ja szíjat is cseréltem 16.5mm adtak hozzá.(az enyém 15 volt).kuplungot megnéztem azon még rengeteg a ferodol.
Hali srácok, a hátsó áttételnél ha a csapágy kivan akkor az egy magasabb fordualtszámon adhat nagyon irritáló hangot? valakinek akinek van ilyennel taspsztalata írjon kérem :) kösz!
Sziasztok!
2002 Aprilia Sr 50 Ditech robogóm nem indul. Nincs szikra valamiért. A trafó csatlakozójába megmértem az áramot, oda kb 6 volt megy be. De mikor rádugom a trafót, akkor semmi. Mi lehet? Semmi szikra nincs.
Nem tudom, hogy probléma-e, de a következőt produkálja a gép:
Igen gyorsan, kb. 1 km után felkúszik a vízhőfokom, majdnem a pirosba. Aztán ahogy egy kicsit gyorsítok lemegy a felére, majd újra a piros aljáig. Az a furcsa, hogy igen gyorsan mozog a mutató a skála fele és a piros rész között...
Ez így normális? A pirosba még nem ment, annak az aljánál mindig megáll, és egy kis menetszélre visszakúszik.
Ja, amúgy morini ditech...
Köszi: Bazsó