Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha egyébként a blokkod jó állapotban van, akkor semmi esetre sem cserélném ki a helyedben. Karbit raknék rá.
http://www.sokmotor.hu/hirdete... innen nézegetnék van egy pár..
nem értem amúgy rohadék nagyon mert beletettem a gyűrűt és ép hogy nem ér össze nagyon kevés a gyűrűhézag nem tom hogy miért csak 1.5 öt nyom nincs összekarcolva sem nem tudom.....
ha én most vennék egy karbis blokkot akkor mi kellene még hozzá hogy működjön?
Jókat kérdezel. Úgy emlékszem hogy mindegy neki hogy áll, mert nincs rögzítő stift a dugóban. Meg olyan nyílás sincs a légkompresszor hengerhüvelyében, ahová felakadhasson.
azt nem tudod véletlenűl hogy a gyűrűhézag a hüvelyben mindegy hogy hol helyezkedik el?
Sajnos nekem is kicsi lenne a 150-re.
ez igen 2t de jol megy vele csak nekem kicsi
más=már
Nekem 4T Leóra kellene, mert más unom a gyári karbi hülyeségeit. De ez BS-26-os, és legalább ilyen méretű kellene. A Te karbid jól gondolom hogy 2T-re való? Jó lett volna egy próbát tenni vele. :)
aprilia sr 150 karbija 20,5 mértetü
csak nekem már kicsi a karbi amugy tökéletesen müködik!
az ára 13e
Természetesen még meg.
Milyen karbid van?
A variátor leszedésére én inkább ezt a módszert javaslom:
32-es nagy csillag és 17-es krova középre.
A lapátok mögött lévő perem, elég stabil, csak arra figyelj, hogy körkörösen rajta legyen a szorító pofa, a haranggal meg semmi gond, simán bírja, a kuplung résznél semmi trükk, egyben lejön!
Helló ! megvan még a tartály?
kéne.
Köszi .
valakit nem érdekel pár robogo motorikus alkatrész? ( kuplung, görgők ,rugók,karbi, kipufogo) ezek sr 125,150 runner 125,180 és skipper 125,150-re jók!
Szerváltam a srácoktól ilyen fogót

A variátorra hol lehet vele ráfogni ?
Gondolom nem a lapátoknál...

A Harangot nem tudom vele megnyomni ?
Fém az egész cucc jó kis fogakkal

A kuplung csak leveszem, felteszem vagy valami turpisság is akad amire érdemes figyelni ?

Köszi
Mielöt még nagyobb költségbe vered magad, próbáld meg levenni a gyűrűt a dugoról,( nagyon óvatosan mert marha könnyen törik) és tedd be a hüvely alsó részébe, nézd meg, hogy mekkora a hézag, ha 0,2 nél nagyobb, akkor kuka, viszont ha csak ez a baj, van az EGÜ-nek javító készlete hozzá (gyürű, csap) 4500. körül!
Olyan lehet esetleg hogy a főtengely sonkája kopott el? Nem.
De rájöttem ez a kopresszor amit én vettem 20000-ért nem volt teljesen felújítva csak fejszeelep csere de hogy ezen dugattyú vagy hengerfúrás tuti nem volt az is biztos! Jó lesz az még sokáig gondolták nem kell azt fúrni hát most szépen ráfáztam most rendelek a HS-től és bízok a tudásukba! Remélem jó lesz mert 50000ért nem akarom eladni jó az ha jó! szétszedtem kitakarítottam de semmi 1.5-2 bar így is vissza nem enged nem láttam semmi furcsát csak annyit hogy olajos de hát ez természetes! Csak elkopott az szerintem! Olyan lehet esetleg hogy a főtengely sonkája kopott el? csak súrlódnak én már gondoltam erre is csak nem tudom hogy van-e realitása?
ja meg van egy hengerem is ami kopott egy kicsit és az már kivan szedve présgépe meg van egy rokonomnak csakhát ha megfuratom akkor ugyebár dugó gyűrű is kell hozzá azt meg nem osztogatnak minden sarkon
mert dugóm, gyűrűm az a kis kerék, rugó , tengely , minden van hozzá zsír új a fejszelep gondolom nem enged sehol mert egy nap után is 2 bart mutatott de most jöttem haza a melóból ugrok is neki szétkapom és átmosom hátha adja neki a jó isten mert esküszöm összepocsékolom már elegem van belőle csak már az életem is benne van már nem tudok mit csinálni annak menni kell mert nem hagyhatom azt a 80an ezret amit rávertem!
Nekem meg továbbra is van 2 db SR50 olajtartályom, szintjelzővel együtt. 2001-2003-as morini ditech-eken volt. Még egy hétig ingyen elvihető, aztán megy a kukába.
Az előzményben található kérdésre nincs valami ötletetek? (doboztartó konzol) Köszi!