Lehet hogy így történne, de ez esetben egy jódarabig bújkálhatnál a srácok elől, mert elég kitartóak. Ez idő alatt akár be is zárhatnád a boltot végleg. Azon kívül ha nagy gáz van, akkor hirtelen megnő a létszámuk. És ha már fegyverről beszélsz, akkor nem egy van az országban. Arra pedig mérget veszek, ha ezek bemennének hozzád, nem a stukkert kapnád elő, hanem a bilit.......
Kinter! Most nem azért, mert nem töltötted ki az adatlapod, lehetsz te egy 16 éves gyerek is, de most nem ez számít. Én vagyok a boltos, aki átvert, vagyok 60kg, Te jössz a 2 kopasz kigyúrttal. Bejöttök revansért, én meg benyúlok a pultba a .45-ös Magnumért gáz-riasztó, aztán pofánnyomlak vele, meg a kopaszokat is. Magánterület, első töltet gáz. Aztán gumi aztán megint gáz. És így tovább. Jól esne az tuti:) Azt mondanám lopni akartál:D Ti meg futnátok amerre csak láttok.
Nálam ez úgy működik, ha beadok valamit javításra, akkor előre felhívom a szerelő figyelmét, hogy csak a megbeszélt dolgokat végezzék el, ha valami mást is észrevesznek, akkor azonnal szóljanak, mielőtt belekezdenek a javításába. Arra is felhívom a figyelmüket, hogy legalább olyan állapotban kérem vissza a cuccot ahogy beadtam. Ha nem boldogulnak vele, akkor rakják össze ahogy volt, hogy el tudjam hozni. Ismernek már, tudják milyen vagyok. Idegen szervizbe pedig nem adok be semmit, mert nem ismerem őket. Egyébként ismerős ez a kicserélem a jót rosszra dolog, velem ezt 2-szer játszották el. Először fogyasztóvédelem lett belőle, ez nem hozott eredményt. Másodjára magam intéztem, 2 kigyúrt kopasz haverral. Érdekes módon eredményre vezetett. Azóta maradtam ennél a verziónál. "Szerintem alap, hogy a vevő lássa a saját alkatrészeit." Nálam ez úgy működik, hogy mindig visszaadom a kicserélt régi alkatrészeket. Ha a megrendelő 'kukacos', akkor megmutatom neki a számlát, amin én vettem az alkatrészeket, persze az árak nélkül. Ahhoz semmi köze, hogy mekkora haszonnal dolgozok.
Egyik gyerekkori barátom télen egy BMW szervizben tárolta az autóját. Semmi különös ... 525 benzin gyári "19 M5 felni ... valamikor tavasz vége felé vettük észre, hogy nincs rajta egyiken sem a domború M matrica.
Utángyártottá változtak a felnik a télen Kinter.
Nem piti az ember, de legyintett és annyit mondott : Most már mit csináljak ba+ .. 3hónapja nálam van, fax sem figyelte.
Másik eset :
Ducati-s haver leadta a gépet generálra magánzóhoz és akkor ugrott be megnézni amikor akart.
Ennyit erről.
Szerintem alap, hogy a vevő lássa a saját alkatrészeit.
Szerinted melyik a sűrűbb :
A, a szerelő átbasz
B, a megrendelő kirabol
"Kiszolgáltatva"?! "Meg azt szed ki amit akar"?! Húha, úgy látom rossz tapasztalataid vannak e téren. Ilyen szervizbe ne is vidd a gépet, de én a saját oldalamról írtam le a dolgokat. Eszembe nem jutna kicserélni, vagy kiszedni valamit az ügyfél motorjából (persze a hibás alkatrészen kívül). Azt pedig hogy kamerán nézni ahogy szerelnek, hát.... Az Audi-nál és a Porsche-nél lehet hogy működik, de ott nem is annyit fizetsz a javításért mint egy sima robogó szervizben.
Megvárós ?
Odaviszem, szervizel, fizetek, eljövök .... ott nem hagyom.
Ilyen. Nem kell megmutassa a fogásokat, de mivel én vagyok kiszolgáltatva neki és nem fordítva, így akkor szed ki vagy le valamit amikor akar .... Ha a gondolatmenetedet követem, akkor ha ott van 2 napot lehet kicseréli még a vázat is és minden jó állapotú alkatrészemet kicseréli valami még elmegy 2000ret szarra. Habnak a tortán kihozhat akármit a műhelyből, hogy ez rossz, meg ez is, meg ez is, mikor felnyúl a polcra egy rossz alkatrészért.
Tudjuk már ki fizet kinek .... nálunk speciel az ügyfélnek, ha van ideje, akkor külön szobában, kamerán figyelheti a javítást. / Audi, Porsche / Tudom, nem egy kaliber a robogóval, de hagy nézzem már meg ahogy szétszedi a hajtást ..... és akkor látom én is, mi a kopott, mit kell cserélni.
Hülye nem vagyok, szerszámmal teli vagyok, de nem vagyok robogómágus és hiányoznak a célszerszámok és jelenleg időm sem sok..
Nem tudom miért vagy ezen felakadva. Milyen az a megvárós szerviz? Én sem vállalok ilyet. Vagy otthagyja, vagy viheti máshová. Az ügyfél max a kapuig, esetleg az udvarig jöhet. Senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen körülmények között, és milyen szerszámokkal javítok. Nem hiányzik, hogy aztán kipakolják a műhelyt. A mai világban már ez is megeshet......
Van egy NGK R CPR8E gyertyám. Tavaly vettem, számla meg van. 16.-án lesz egy éves. Tavaly volt a gépemben, kb 30 km-t mentem vele. Dadogott a gép, nem tudom mi baja volt, visszatettem a régi gyertyát, utána lassan abbahagyta a dadogást. Ha kell valakinek egy ezresért odaadom. pontshow@gmail.com.
Elmentem ma egy jónak mondott szervizbe a melóhelyemtől 2 utcára.
Öltözék : Öltöny, nyakkendő / munkakörből adódóan /
Környezet : Családi ház oldalára kibaxva, hogy robogó kereskedés és szerviz ..... bent álltak a lomok, kint meg egy melós ruhás ürge bontogatott egy Burgmant az utcán és dumált a tulajjal. OK ... mondom megvárom még befejezik és elmondom a bánatomat ... közben kiszédeleg egy 40 körüli nő és megkérdezi segíthet-e.
Mondom, hát ez és ez a típus, ezzel és ezzel a gonddal... ő közben néz rám és próbál úgy tenni mint aki érti miről van szó, majd miután végighallgatott megkérdezte minek jöttem ide, miért nem telefonáltam Már itt kiakadtam !
Majd a jövő héten lesz szabad hely és írjam fel a számukat, aztán majd ha ideszólok, akkor megmondja mikor hozhatom ... EZT NEM TUDOM MIÉRT NEM LEHETETT MONDANI MÁR MOST .... elkezdtem bepötyögni a számot, de közben rákérdeztem, hogy megvárósban vállalnak-e javítást. Erre úgy kikerekedett a szeme mint aki a sátánt látja és fennhangon közölte : DEHOGY ! NEM !
Na meg is álltam a pötyögéssel és mondtam neki, hogy akkor nekem fölösleges a számuk.
Ezt azzal konstatálta, hogy akkor így jártak
Komolyan mondom nem hittem el !
Budapesti normális szervizt tudnátok mondani ?
Az sem baj, ha padon dolgozik a poros beton helyett és azért sem sértődök meg, ha nézhetem közben .
Előfordulhat hogy a kompresszor szelepe alá szorult valami, esetleg a kivezetésnél, vagy a csőnél engedi el a nyomást. Első körben ezt ellenőrizném. Ha ez egyik sem, akkor benzinben kiáztatnám a kompresszort, szétszedném, kézzel megmozgatnám a szelepet, és visszafelé kifúvatnám levegővel. Ha 2 hete jó volt, ennyi idő alatt nem mehet tönkre.
Szerinted mennyit megy 125-ös variátoros 4t motor? 180-at? Ne viccelj már. Az én 400-asom megy 150-et kevés? 2x mentem vele ennyit. Vegyél egy 600-asat az legalább elég lesz 1 évig... attól a ccm-től már tolnak a a motorok.
Utángyártottá változtak a felnik a télen Kinter.
Nem piti az ember, de legyintett és annyit mondott : Most már mit csináljak ba+ .. 3hónapja nálam van, fax sem figyelte.
Másik eset :
Ducati-s haver leadta a gépet generálra magánzóhoz és akkor ugrott be megnézni amikor akart.
Ennyit erről.
Szerintem alap, hogy a vevő lássa a saját alkatrészeit.
Szerinted melyik a sűrűbb :
A, a szerelő átbasz
B, a megrendelő kirabol
Odaviszem, szervizel, fizetek, eljövök .... ott nem hagyom.
Ilyen. Nem kell megmutassa a fogásokat, de mivel én vagyok kiszolgáltatva neki és nem fordítva, így akkor szed ki vagy le valamit amikor akar .... Ha a gondolatmenetedet követem, akkor ha ott van 2 napot lehet kicseréli még a vázat is és minden jó állapotú alkatrészemet kicseréli valami még elmegy 2000ret szarra. Habnak a tortán kihozhat akármit a műhelyből, hogy ez rossz, meg ez is, meg ez is, mikor felnyúl a polcra egy rossz alkatrészért.
Tudjuk már ki fizet kinek .... nálunk speciel az ügyfélnek, ha van ideje, akkor külön szobában, kamerán figyelheti a javítást. / Audi, Porsche / Tudom, nem egy kaliber a robogóval, de hagy nézzem már meg ahogy szétszedi a hajtást ..... és akkor látom én is, mi a kopott, mit kell cserélni.
Hülye nem vagyok, szerszámmal teli vagyok, de nem vagyok robogómágus és hiányoznak a célszerszámok és jelenleg időm sem sok..
http://www.moped.hu/elerhetose...
szerintem kerüljétek
Sztori :
Elmentem ma egy jónak mondott szervizbe a melóhelyemtől 2 utcára.
Öltözék : Öltöny, nyakkendő / munkakörből adódóan /
Környezet : Családi ház oldalára kibaxva, hogy robogó kereskedés és szerviz ..... bent álltak a lomok, kint meg egy melós ruhás ürge bontogatott egy Burgmant az utcán és dumált a tulajjal. OK ... mondom megvárom még befejezik és elmondom a bánatomat ... közben kiszédeleg egy 40 körüli nő és megkérdezi segíthet-e.
Mondom, hát ez és ez a típus, ezzel és ezzel a gonddal... ő közben néz rám és próbál úgy tenni mint aki érti miről van szó, majd miután végighallgatott megkérdezte minek jöttem ide, miért nem telefonáltam Már itt kiakadtam !
Majd a jövő héten lesz szabad hely és írjam fel a számukat, aztán majd ha ideszólok, akkor megmondja mikor hozhatom ... EZT NEM TUDOM MIÉRT NEM LEHETETT MONDANI MÁR MOST .... elkezdtem bepötyögni a számot, de közben rákérdeztem, hogy megvárósban vállalnak-e javítást. Erre úgy kikerekedett a szeme mint aki a sátánt látja és fennhangon közölte : DEHOGY ! NEM !
Na meg is álltam a pötyögéssel és mondtam neki, hogy akkor nekem fölösleges a számuk.
Ezt azzal konstatálta, hogy akkor így jártak
Komolyan mondom nem hittem el !
Budapesti normális szervizt tudnátok mondani ?
Az sem baj, ha padon dolgozik a poros beton helyett és azért sem sértődök meg, ha nézhetem közben .
Köszönöm a segítséget előre is !
Én is sokat egykerekeztem régebben a burgmannal. Kicsit nehéz felkapni, de utána megy.
Ne vegyél Leot, ha nem rendszámos. Nincs belőle 50-es. Nálunk minden gyereket lelőttek már vele.