Nekem is rosszulesett ez a fogalmazásmód ..... elég egy baráti gesztusként odavetett : namosmásokvagybazzeg !
Nem kell nekem kertelni össze vissza, de a BÁ tényleg erős volt .... Nyomj egy elérhetőséget és egy márkát. Ha nagyon lelkedre vetted akkor küldök egy seritalt házhoz
Tévedni emberi dolog, de nekem az itteni megnyilvánulásai alapján nem az jött le, hogy 5 liter sör után fogna neki akárminek is, gondolom költőien túlzott, vagy 1-2 dobozt szürcsöl el egy 2órás karbantartás alatt.
Azt kéne jól besörözni. Aztán biztosan menne a hangolás... Jó ha a motor beindulna. Most le akartam venni a variót is de nem tudom mivel megfogni. Most veszek egy fogót. A kuplung könnyebben lejött. HIába van itthon sok szerszám, csak olyan nincs amilyen kellene.
Fölösleges, mert neked csak a felfogatás szélessége kell.... az meg ott van előtted. Gondolom marnál magadnak, akkor meg minek nézzen ki úgy mint egy tucatcucc ?
Az csak Conair-nek van, de ha kell én úgy leitatlak, hogy elhozom a srácod sr-jét is a sajátommal és azzal foglak nyugtatni, hogy megint az a fránya mértéktelenségedből fakadó kettős látásod viccelődik veled Sanyi !
Ha bebűvölöd nekem alkuholé tökéletesre, akkor megvan a szerelőm
Bocsi tudom rossz vicc volt hát ezek azok a problémák amit messziről nem igen lehet megoldani ,csak osztani az ész és lehet hogy semmi köze a problémához .
Erre én is gondoltam, hogy mi a szar történt? Túl sokat mentem a burgmannal? De nem. Most hidegen is nagyon szépen ment. Aztán melegedett egy kicsit és pá. Most kap egy új kuplungot, de nem hiszem. Most úgy érzem nagyon hamar kapcsol. Ha a kuplung szar lenne későn kapcsolna és csak forogna a motor. Meglátjuk.
Nekem is rosszulesett ez a fogalmazásmód ..... elég egy baráti gesztusként odavetett : namosmásokvagybazzeg !
Nem kell nekem kertelni össze vissza, de a BÁ tényleg erős volt .... Nyomj egy elérhetőséget és egy márkát. Ha nagyon lelkedre vetted akkor küldök egy seritalt házhoz