Láttam..... az alkatrészes képen pedig láttam az eredetit, de csak egyet, ezért kérdeztem
Akkor tárgytalan. Rövid a száruk ezeknek az univerzális cuccoknak és akkora power meg nincs, hogy ne kelljen a tükrös
Mint láthatod a motoron 2 nem gyári tükör van.Én 1-el vettem még annó de mivel jobbos gyárit nem találtam,vagy ha igen akkor aranyáron,inkább fele annyiért vettem két univerzálisat.
Shell kútra mentem ... azért kérdeztem, hogy jó lenne-é
Mi a javaslatod ?
Egyébként fölösleges volt oda menni, mert csak 3deci olaj hiányzott én meg vettem azt is
Fasza, hogy a 2250 pengős szer a kúton 3400
Én vinnék egy test kábelt közvetlenül a blokkra és a vázra akksitól. Mert ahogy kinéz neked elmegy a gyújtásod. Nekem a burgmanon volt ilyen hiba, de én indexeltem, vagy ráadtam valamilyen fogyasztót és akkor állt le. Te ezeket nem csinálod. Nekem végül az oldotta meg, hogy gyújtás kapott egy közvetlen testet.
Szia!
Én ezt a vaterán vettem ha jól emlékszem 9000-ért.
Elég jól bevált.Igaz h kínai de tud mindent ami elvárható tőle.Távindítás,leállítás,2 bicskakulcs,+egy sima távirányító,5 fokozatban állítható érzékenység,3db nyerskulcs.Magyar használati utasítás,bekötési rajz,garancia.
minarellinél állítólag nincs lehetőség állításra, de én mintha láttam volna egy lapkát az olajpumpára amin a beugrás nagyobb/kisebb és igy többet tud adni, de utána kell nézni, ha mégsincs ilyen és tévedek akkor legegyszerűbb ha mindig teszel a tankba olajat +ba
ha pedig bowdenes az olaj adagolás azon kell állíts
+ sztenderen nem produkálta még, bár ott nem is pörgettem tartósan csak pár másodpercig.
Gyertya új , gyújtásra tudok gondolni vagy a fesz szabályzóra, bár ezekhez nem értek semennyire.. a karbulátor meg be van állítva viszonylag jól, mert a gyertyakép az jó.
tudok menni 75 fölött is csak nem tartósan, mert ha odahuzom, felgyorsul, meg jól is húz. Van csunya zörgés is de az a kopott görgő lesz , mert a főtengely, csapágyak,henger új. ja meg ha tartom 65felett egy kicsivel elkezd egy bizonyos pontot zörögni folyamatosan, úgy mintha pl 5 görgő felfeküdne rendesen, 1 pedig a rezgéstől mocorogna...ehhez tudom hasonlítani, aztán gondol egyet és leáll, de egyböl betudom rugni utána .
Akkor tárgytalan. Rövid a száruk ezeknek az univerzális cuccoknak és akkora power meg nincs, hogy ne kelljen a tükrös