Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most már tényleg megőrülök! én nem értem itt van a képen ez a ditech nekem pont ugyan ilyen van csak már át lett festve de nézem a robbantott rajzon az injektort és nekem nem olyan van mert az a fekete színű injektorfej és a vaskosabb! az enyémen a vékonyabb kékszínű van és nem is találtam olyat amelyiken olyan lenne! na ez hogy van akkor? lehet hogy más lett bele téve ? van olyan diteches akinek kék van injektorfejbe?
Hello Mindenkinek ! nagyon nagy gondban vagyok és szeretném ha segítenétek!? olyan gondom lenne hogy kékinjektorhoz kellene minden tömítés ami található rajta plussz az a fehér tömítés is , másik a benzininjektorhoz is kellene meg a nyomástartó szabályzóhoz is de mind! ha tudtok légyszives ha tudtok segítsetek már! vajon ilyen garnitúrában van?
szaiasztok festeni szeretném a motorm!
nem tudtok valmi tuti kis kinőzetü festést?
most tartok ott hogy el akarom dönteni hogy mijne legyen!
szia
én ezt az olajat 2000Ft -ért vettem 2500 volt az ára de a srác ide adta 2000-be.
Nyiregyen a Kállói uton vettem a lobellt motornal korrektek az alkatrészek is jó árba vannak nála rendes becsületes a gyerek.
vettem még egy három pofás gyári használt kuplungot is azt meg 4000-be adta de olyan jo allapotba van mint egy zsir ujj.
Sziasztok!
Van 1 Aprilia Sr-ről származó gyári visszapillantótükör párom.
Nem új,ezért vannak rajta horzsolások,karcok.
Külön nem eladóak,csak egyben!
Ár:7000 HUF(alátéttel,csavarral együtt)
Átvehető Szegeden.

Ha v.kit érdekel,szóljon!
van ugyan ebből jobb is. az is 2600 ft kb
Nyomásszabályzó tesztelése, injektor(ok) ellenállásának megmérése.
Szerelőnél van, ő mérte meg, ezt tudom csak, hogy magas a nyomás, és a benzin nem jut el az injektorba, gyertya csontszáraz. Nem tudom, hogy hol mérte meg, de benzint nem juttat el a gyertyáig sem. Köszönöm a választ!
Hello darren11,hogy mérted a nyomást? T idommal vagy egyből a pumpára mértél rá mert nem mindegy. Álló motornál vagy járó motornál? Az 5-6 bár, de mikor? A lényeg az hogy a benzin nyomás a levegő nyomásnál több legyen 2,5bar-ral ,ha ez nem így van nagy valószínűséggel rossz a benzinnyomás szabályzód . De ezt már előttem már kb.100-an leírták tessék vissza olvasni és megdolgozni a sikerért Jó méricskélést.
sziasztok
erről az olajról mi a véleményetek?
Agip 2t szintetikus olaj
Sziasztok. Pumpa 10 bárt produkál, egy benzincsövet már szétszakított, és folyt a benzin amíg ment a pumpa. Vettem rá új csövet. A nyomást ekkor tudtam megmérni, 8-10 bár, az 5-6 helyett. Szerintem az injektorfejben lehet vmi gubanc. Valami ötlete van valakinek?
csá. nemtudok "sr 150 hez malusi végátételt"
csá sr 150 hez malusi végátételt nem tuc olcson?
üdv, SR 150-hez keresek hengert,dugattyúszettet. csak jó állapotú érdekel, sürgősen. ha van olajszivattyú szíj , az is jöhetne. 06304706011 haxorx@citromail.hu
Hát igen, egy éjszaka alatt nagyon lassan, de elengedi a nyomást. 100%-ig tartani kéne neki a nyomást? Meddig? Csak mire bejáratódik, addig elhasználok vagy 5-6 gyertyát... Ami nem olcsó :(
Na várok egy kicsit, aztán meglátom mi lesz...
Valószínűleg a kompresszor fejszelepe nem zár tökéletesen, és nem marad meg a nyomás álló helyzetben! Lehet, hogy a bejáratás közben ez elmúlik!
Sziasztok!

Kicsit tesztelgettem az injektort és azt vettem észre, hogy indítózás után azonnal az injektorfej "köp" egy kis benzint. De csak a legelején, utána szépen ködöl. Gyanítom, hogy ezért köpi be benzinnel a gyertyámat és ezért nem indul. Menet közben tökéletes. A levegő injektor fej pontosan hogy működik? Mitől ereszt át nem porlasztva benzint? Gondolom nem szabadna neki... Javítható? Vagy újat kell venni? Vagy talán nem is a fejjel van a baj? A nyomások elvileg teljesen rendben vannak, azokat többször is leellenőriztem.

Üdv: Bazsó
azt nem tudjátok hogy karb. sr-nél a könyoktöl elágazik egy csö ami belemegy egy kis dobozba (membrán,szivacs is van benne) állitólag környezetvédvédelmi normák miatt van gyárilag,ezt ki lehet iktatni? Valamibe befolyásolja a moci menetteljesitményét ha nincs benne?
hali. lekéstél róla...
Hát megint nem indult....
Bár a gyertyát már kb. 8x kiégettem, holnap veszek újat.
Azt vettem észre amúgy, hogy ha nem várom meg indításkor azt, hogy az AC befejezze, akkor jobban indul... Ez mitől lehet?

Baszó
Valakinek nincs véletlenül Aprilia sr125-höz henger?
Szia!

Kellenek akkor az alkatrészek egyben.
Az e-mail cimem: szokolaipeter@citromail.hu utánna megbeszéljük hogy legyen.

szia
Az hamarosan ki fog derülni használat közben, hogy csak egy egyszerű illesztési probléma volt, vagy mégis valami komolyabb gond lehet!
De szerintem nyugodtan hívd fel őket hogy mi a szitu, biztosan segítenek.