Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello hát én azt akárhogy nyomkodom 1mm-t se moccan meg inkább a kezembe nyomódik bele a tompa szerszám
hát ez így első ránézésre nem előrelépés lesz hanem visszalépés szerintem nagyon gáz!
Aprilia sr 125 hátsó kerekének van valami rafkója hogy hogyan kell leszedni? Mert leszedtem az anyát és valami miatt nem jön le a kerék pedig feszegettük rendesen.
Sziasztok!

Eladó vált a kicsikém, akit érdekel képek küldök mail-ben!

Sr50 Talma Replika
Most jobban megnéztem több oldalt/fényképet is
szerintem formavilágot nézve visszalépés a mostanihoz
hacsak nem változtatnak még rajta ami nem valószinű,
nem lesz annyira kelendő

http://a5.hu/motor/megjelent-a...
Sziasztok

Hogyan lehet vízpumpa csapágyat úgy cserélni hogy ne keljen vele kínlódni?
Előző alkalommal elégé megjártam vele

Itt is működik az hogy a csapágyat lehűtöm a házat meg felmelegítem?

Köszi a válaszokat szép napot mindenkinek.
Kiköpött gilera typhoon...
ezt találtam
a5.hu/motor/megjelent-az-uj-aprilia-sr-50-es-sr-125
nekem a mostani és az elötte lévő formára jobban bejött
Hello! lenne egy kérdésem ha a csövek rajta vannak az injektoron felvan szerelve a motrorra és alul az injektoron a kupakot leveszem akkor ott kifojik a benzin? ha hülyeséget kérdeztem akkor ne röhnögjetek már ki mert tényleg fogalman nincs
Aprilia rally Lc-be milyen gyertya való?
Ngk br8 hs-t nem merem megvenni mert rossz szutyok a
minősége.
Ngk bp8hs jó bele?
Lehet, hogy csak a kép ugyan az .Webáruháznál előfordul. Én Ferodo -t vettem annó. nem kell világba válogatni meg minél "jobbat (drágábbat)" megvenni , most ez a Stage6 gondolom egy fokkal nem jobb ,mint a Brembo. ill. nincs itt olyan nagy teljesítmény hogy ne bírj megállni :D inkább az első gumid is legyen egy jó minőségű darab. Nekem sajna most a Maxxis gumi van fenn(még mindig) gyári gumi , semmire nem jó cserébe nem kopik.
Elkopott benne a bronzkefe.
Gumi méret javaslat: Első 120/70 R13 Hátsó: 140/60 R13 !
Remélem figyelembe veszed a gumi méretnél a kerület méreteket, mert először is minél nagyobb az átmérő annál nagyobb a végsebesség, viszont némileg gyengébbnek érzed a motort, és ez fordítva is igaz, nem nagy ugyan az eltérés 3-5 cm. viszont sok kicsi sokra megy alapon már számít! Ha átkonvertálod az általam megadott méreteket, teljesen egyforma átmérő értékeket kapsz, ez a kilóméteróra szempontjából fontos, hiszen azt is jelentősen befolyásolja a kerület méret! A másik fontod szempont lehet a gumiválasztásnál, a mintázat kiválasztása miatt, hogy csak száraz körülmények között motrozol, vagy ha esik, ha fúj akkor is hasítassz, mert akkor inkább az esős mintájút válasszál, mert marhára nem mindegy hidd el, tapasztalatból tudom, hogy a majdnem mintázatlan gumiktól esőben ne sok jóra számíts!
Üdv,
Leszedtem az önindítót akksi töltőre raktam ,de nem csinált semmit.
Szétszedtem megtakarítottam így már forog ,de elég gyengén.Két újjal le tudom fogni,még megpróbálom autó akksiról is,de szerintetek cserélni kell?
hello a brembo az tényleg olyan nyeregbe való de szerintem Rms fékbetét mert alulra odavan írva
Mert szerintem ez a 2 egy és ugyanaz ... szóval kb. annyira Brembo, mint én Balázs Pali Szerintem csak azért van odaírva, mert Brembo nyeregbe való, vagy ez nem reális ?

http://citybike.hu/spd/629011/...
Győrben meg bemehetnék a boltba és nem győznék válogatni
a Brembo miért nem jó ?
Kéne a gumiméretre tipp ..

Pesten csak ilyen betétet találok :
http://robogoalkatresz.odormot...
http://www.mofaker.hu/termek/F...

Tényleg nincs egy bolt ahol van választék ?
Hali!
Megvan még. Esetleg 5000 ért nem érdekel az összes cucc együtt? Egyben szeretném eladni.
Beleteszem most a bp8hs-et egy próbára
ugyis van itthol egy mikor szimom volt még akkor vettem.
A gyári füzetben NGk Br8 hs gyertyat irnak vizes rallyba.
A webaruhazban meg azt irjak hogy az Ngk bp8hs gyertya jó bele.
Most akkor melyik a bele való?
hézagnak elég 0,6?
Aprilia rally Lc-be milyen gyertya való?
Ngk br8 hs-t nem merem megvenni mert rossz szutyok a
minősége.
a 130-ast tedd hátra nekem is hátul van jobb a menettartása ha a vastagabb van hátul.
Köszi. a válaszokat. közbe megoldódott, egybe gyűltek a főtengelycsapágyba a golyók, meg lett csinálva az is, meg a hajtás is . ég és föld szeretek robogózni
Szia!
Érdeklődnék az oldal dekni burkolatot mennyiért adnád ha meg van még.