Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Első nekifutásra gyertya csere Champion RG6YCA!
tudom énis kitéptem csak üzleteltem egy másikat
Hali.Valaki tudna segíteni.Nem indul a di-tech SR -em.Szikra van és ennek ellenére mindig úszik a benzinben a gyertya.
Nagyon sokan kitépik belőle a házba öntött anyát , a fényképről úgy látszik, mintha neked is sikerült volna!
Hát akkor ebben az estben, mint ahogyan azt ,,Dvidsr" társunk is látja, nem mindíg jut el az áram az injektorig!
Már én sem szólok bele inkább. Csak csendben olvasgatok.....
na mondom én hogy oda nem jut áram
ne haragudj már itt sem vagyok ja és bocs hogy beleszóltam de amúgy az nem az ellendarab anyája hanem a kupakból kiáll a három felfogatásból két helyen valami kis fémkarika hogy ne tudd összepréselni csak annyira amennyire kell
De ha egy 100%-osan működő injektort (nem injektor fejet, komplett injektor házat) tettem rá akkor miből gondolod ,hogy ez a gond? Bocs, ha értetlenkedek de nem értem még mindig :D
Azért, mert a benzinnek a nyomáshatárolón keresztül kell az injektorhoz jutnia a szükséges nyomással! Az injektor, csak egy mágnesszelep ami kinyit ha szükséges!
De a benzinpumpa nyom.. az injektor egy működő sr-ből lett kivéve, akkor miért ne lenne nyomás? nemértem
Ne zavarjon, hogy közben az omega13-is trécselek!
Nem kioktatás akart lenni, de legalább azt leírhattad volna, hogy milyen karbi van rajta. http://www.egumotors.hu/3487-p...
A belsejében van, hidd el! De ahogy látom, sikerült kiszakítani az anyákat az ellendarabból, tehát lehet, hogy ez darab már kuka, és egyszerűbb lenne szerezni egy használt házat kompletten!
de akkor az lehet neki valami kábeltöés kontakthiba is nem?
Pont erről írok, hogy a gyújtásjelre nyilik az injektor, ha nincs az injektornál nyomás, akkor onnan ne várd a benzint!
üdv! valaki tud nekem segiteni a 27536 hsz.-ben feltett kérdésemre?
nem lehet akkor hogy kopott a blokk?
itt azon van a hangsúly, hogy hidegben egyeneltesen gyorsul és minden frankó...ha felmelegszik a víz, akkor 0-30km/h között semmi ereje
mert valami úton módod de kurva összefügg a jeladó meg a motor ne kérdezd miért mert azt nem tudom de vannak itt sokkal okasabbak majd azok megmondják én csak egy tapasztalatot írtam le
de értem de az egy dolog hogy mit mutat az óra meg hogy jól mutatja -e
azt hiszem nem érted a kérdésem
és ez 50 eshez nem jó
hol van abban nyomórugó?
lehet szarakodik a jeladó nekem beszart a vízhőfokjeladóm oszt nem indult be a motor eggyáltalán