Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá hagyom a francba jövőhéten elviszem 1 szerelőhöz majd megcsinálja!
nem igaz keresgélek de nem találok

http://scootershop.unas.hu/spd...

ebből kellene nekem a fehér (Leglágyabb)
de külön sehol se találok csak szettbe 5 ezerért
ha esetleg lenne valakinek megmaradva szívesen megvenném
igazad van csak az a baj hogy panelpatkány vagyok és csak 2 hetente tudok kimenni vidékre és ott tudom szétszedni :(

Az lenne az igazi ha kiszedném megmérném és vennék bele kicsit könnyebbet.
add fel postán sajnos nincs lehetőségem csinálni:S
kifizetem a postát:)
Egyébként miért nem szeded a gép varióját és nézed meg a görgőket? Lehet, hogy kockásak mint a szar, te meg erőlködsz a kontraszt rugón. Te tudod. Vakon vásároljon a tököm.
Csak nem teis nyiregyi vagy?
majd megnézem mennyire van elállítva.A gyertya sem belevaló szerintem,de utána kell járnom,nem ismerem ezeket a keewayekat hál istennek Amúgy 100cm3-es ,gondolom a 100as aeroxnak a koppintása.
A keverékcsavarok általában akkor működnek jól, ha 1,5-2 fordulatra vannak kitekerve. Ráadásul ha extrém kevés anyagot kapott a motor (márpedig a dugótető kiégés erre utal, vagy a túl nagy előgyújtásra), akkor nem lesz elég a keverékszabályzó csavargatása.
"...guztustalan az a nagy bratár doboz..." Lehet hogy Neked az, de a motor ahhoz lett hangolva gyárilag. Ráadásul a sportlégszűrő fele annyi szemetet sem szűr ki mint a gyári, emellett a karbantartás igénye nagy.
igen,csodát nem várok tőle,de a srác magyarázott valamit,hogy vissza van véve a fogyasztása,ezért is gondoltam,hogy meg kéne próbálni állítani rajta.
Csinálj egyet ! :) de ha eljössz Nyiregyre én adok egyet! :)
hali
ha valakinek van dellorto PHBG 19-es karbija az tudnak nekem segíteni úszószint beállításban?
sziasztok lendkerék éket hol a pííí... ben lehet vásárolni? mert miskolcon nem az tuti (sr 70 old)
Hát akkor csere!
de én meg írtam hogy nem az a lényeg hogy jobb legyen hanem hogy esztétikusabb nekem nem tetszik az a doboz mert csúnya jobban adná valami fasza sportlégszűrő!
Nézd meg légszűrő hegyek vannak, de a Ditechnél, ez csak pénzkidobás!

http://www.egumotors.hu/670-le...
Persze, simán faraghatsz, valamiféle pofás konzolt, és gond nélkül tehetsz rá sport szűrőt, mert egyébként a gyári házba is lehet kapni sport betétet, én csak azt írtam le, hogy nincs semmi értelme, mert ettől nem fog több keverék kerülni a hengerbe!
ne haragudj de ezt nem értem mi köze a mhátsósárvédőnek a sportlégszűrőhöz? csinálok én neki valami tartó konzolt az nem gond csak hogy a motornak nem-e árt azt nem tom de hát csak nem hát rárakják azt sokfajta motorra azoknak sincs bajuk
És mit csinálsz, a hátsó alsó sárvédővel, hova, és mihez rögzíted?
nem az érdekel hogy jobb legyen hanem szebb guztustalan az a nagy bratár doboz legalábbis nekem nem tetszik csak az a kérdés nem _e árt neki?
igen de gondolom 9 éve nem most volt elsőnek leszedve olyan tügörgőt honnan lehetne venni hozzá mert szerintem kivan egy kicsit?
Persze, de mivel injektoros semmi értelme!
Hát akkor mielőtt visszateszed, be kéne zsírozni a tűgörgőket, mert magának a kuplungszerkezetnek könnyedén le kéne jönnie a tengelyről!
lehet rakni ditechre sportlevegőszűrőt?
na lejött befújtam wd40el és 20 perc után megindult